جنیان برترند یا انسان ها؟

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین مسئله که جنیان به تسخیر آدمی در میآیند بس که برتری آدمی را اثبات میکند
جن از آدم برتری ندارد
این موجود از انسان میترسد
حال به دلیل برخی از کارهایی که از نظر آدمی بزرگ جلوه داده میشود چون رد شدن از دیوار-پرواز- نقشه های گنج-و...
انسان فکر میکند که او قوی است ولی در اصل او به دلیل ماهیتی که از جنس آتش دارد و جاذبه به دلیل خاکی نبودنش بر او اثر نمیگذارد ما فکر میکنیم قدرت دارد

As7az

عضو جدید
همین مسئله که جنیان به تسخیر آدمی در میآیند بس که برتری آدمی را اثبات میکند
جن از آدم برتری ندارد
این موجود از انسان میترسد
حال به دلیل برخی از کارهایی که از نظر آدمی بزرگ جلوه داده میشود چون رد شدن از دیوار-پرواز- نقشه های گنج-و...
انسان فکر میکند که او قوی است ولی در اصل او به دلیل ماهیتی که از جنس آتش دارد و جاذبه به دلیل خاکی نبودنش بر او اثر نمیگذارد ما فکر میکنیم قدرت دارد
خوش اومدی به بحث
"همین مسئله که جنیان به تسخیر آدمی در میآیند بس که برتری آدمی را اثبات میکند"
درست ولی اجنه هم میتونن انسان ها رو تسخیر کنن، تو پستای قبلیم گفتم که سندهایی مبنا بر این وجود داره که دیوونه ها در تسخیر جنیانن. یا زیاد شنیدیم که میگن فلانی جن زده شده و کارهای عجیب غریبی انجام میده.
اینکه اونا از آتیشن و کارهای عجیب غریبی انجام میدن که انجامش برای ما غیرممکنه یعنی ضعف ما برای انجام اون کارها...
شاید از دید تو این برتری همچینم بزرگ نباشه ولی همین توانایی های کوچیک ماهارو ضعیف نشون میده...

1trust

عضو جدید
هدفمون تشخیص برتری انسان هاست.
اگه اینایی که از عوامل انسانی فهمیده باشم برتری انسان تو اینا نیست البته به نظر من...
(عالم دخان) عالمی که جنیان توش زندگی می کنن، جن ها می تونن تو عالم ماده ما هم نقش داشته باشن در حالی که ما این توانایی رو نداریم
مثلا: نقش جن ها تو فرمانروایی حضرت سلیمان و یا وزارت آصف وزیر حضرت سلیمان،
و یا داستان جنیانی که میخواستن به امام حسین تو جنگش کمک کنن.
عالم عقل که من در موردش سرچ کردم چیزی که فهمیدم اینه که یه چیز نزدیک به عقل خودمونه و قدرتی که تو فکر کردن و تعقل داریمه، درسته؟
اگه اینجوری باشه و مقصود قدرت تعقل و تفکر و تدبر باشه، این تونایی رو جنیان هم دارن.
و در مورد عالم مثال که مبنا بر سرچی که داشتم یه چیز وسط دو عالم دیگس، این رو هم باید داشته باشن.
البته همه ی اینها نظر شخصی من.....

خوب انسان برتره چون استعدادش بالاتره
جن ها تو عالم ماده نقش دارن ولی خواص ماده رو ندارند ، انسان هم میتونه بره اما کمالش در این نیست چون عوالم بالاتر رو داره و اگه بخواد وارد عالم دخان شه که رتبه ی پایین تر از عالم مثال هست (و برا همین بهش ملکوت سفلی گفته ) میشه خیلی راحت میتونه در توهم گیر بیوفته ،
در مورد عقل چیزی که شما اشاره کردید همان رتبه ی عقل جزئی یا عقل معاش هست که برای زندگی دنیا نیازه ولی برای ادراک عالم عقل باید به رتبه ی عقل پخته یا عقل مستفاد برسیم که معصومین در همین حیات دنیایشون بهش رسیده بودند و در نتیجه عالم عقل رو درک کردند.
اجنه تو عالم عقل باری ندارند همونطور که خودتون اشاره کردی فقط تو عالم ماده هست که میتونن نقش داشته باشن.

As7az

عضو جدید
خوب انسان برتره چون استعدادش بالاتره
جن ها تو عالم ماده نقش دارن ولی خواص ماده رو ندارند ، انسان هم میتونه بره اما کمالش در این نیست چون عوالم بالاتر رو داره و اگه بخواد وارد عالم دخان شه که رتبه ی پایین تر از عالم مثال هست (و برا همین بهش ملکوت سفلی گفته ) میشه خیلی راحت میتونه در توهم گیر بیوفته ،
در مورد عقل چیزی که شما اشاره کردید همان رتبه ی عقل جزئی یا عقل معاش هست که برای زندگی دنیا نیازه ولی برای ادراک عالم عقل باید به رتبه ی عقل پخته یا عقل مستفاد برسیم که معصومین در همین حیات دنیایشون بهش رسیده بودند و در نتیجه عالم عقل رو درک کردند.
اجنه تو عالم عقل باری ندارند همونطور که خودتون اشاره کردی فقط تو عالم ماده هست که میتونن نقش داشته باشن.
مرسی خیلی حال کردم
پس برتری ما تو اینه که عالم عقل که برترین عالم مختص انسان هاست که بعضی از اونها به اون دست پیدا می کنن در حالی که اجنه به هیچ عنوان این توانایی رو ندارن......
به طور استثنا پیش میاد که بعضی از ما انسان ها به تسخیر جنیان در میایم که این ضعفه ولی کمه و توانایی ما تو تسخیر اون ها بیشتره....
ضعف هایی نسبت به اون ها داریم که جوابی بهش داده نشد.......
در کل دلیل برتری انسان ها عالم عقل، درسته؟
ازت ممنونم، از بحثمون لذت بردم...
اگه یه سؤال دیگه بپرسم در موردش بحث می کنیم؟؟؟؟

1trust

عضو جدید
مرسی خیلی حال کردم
پس برتری ما تو اینه که عالم عقل که برترین عالم مختص انسان هاست که بعضی از اونها به اون دست پیدا می کنن در حالی که اجنه به هیچ عنوان این توانایی رو ندارن......
به طور استثنا پیش میاد که بعضی از ما انسان ها به تسخیر جنیان در میایم که این ضعفه ولی کمه و توانایی ما تو تسخیر اون ها بیشتره....
ضعف هایی نسبت به اون ها داریم که جوابی بهش داده نشد.......
در کل دلیل برتری انسان ها عالم عقل، درسته؟
ازت ممنونم، از بحثمون لذت بردم...
اگه یه سؤال دیگه بپرسم در موردش بحث می کنیم؟؟؟؟

خواهش میکنم دوستم با این پستای مختصر مفید من فکر نمیکردم از بحثمون خوشت بیاد معلومه مطلبو زود میگیرید.
منظورتون از ضعف هایی که نسبت به اونا داریم چیه؟
من در موردی که اطلاعاتی داشته باشم در خدمتم

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنبال اینم که بفهمم:
چرا با وجود جنیان انسان اشرف مخلوقاته؟
چه توانایی هایی در انسان باعث برتری اون میشه؟
؟
؟
؟
چون که مریمیان برترند

fk_invisible

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته شده از آتیشن و ما از خاک، لطافتی وجود نداره، اینکه برترند بخاطر قدرت برترشون.....

آن که آن جریانی که میفرمایید آیه اش در قران امده است : یکی از جنیان (عفریت)گفت تخت بلقیس قبل از اینکه سلیمان از جایش بلند شود برایش می اورم ولی شخص دیگری که انسان(آصف ابن برخیا) بود گفت قبل از پلک زدن آن را برای سلیمان میاورد . که نشان میدهد قدرت انسان بیشتر از اجنه است .
دیگر آن که در ماجرای خلقت حضرت آدم همه ی موجودات اعم از ملایکه و اجنه (که شیطان هم جزء اجنه است ) امر شدند بر انسان سجده کنند که این هم دلیل بر مقام بالا تر انسان از اجنه است .

As7az

عضو جدید
آن که آن جریانی که میفرمایید آیه اش در قران امده است : یکی از جنیان (عفریت)گفت تخت بلقیس قبل از اینکه سلیمان از جایش بلند شود برایش می اورم ولی شخص دیگری که انسان(آصف ابن برخیا) بود گفت قبل از پلک زدن آن را برای سلیمان میاورد . که نشان میدهد قدرت انسان بیشتر از اجنه است .
دیگر آن که در ماجرای خلقت حضرت آدم همه ی موجودات اعم از ملایکه و اجنه (که شیطان هم جزء اجنه است ) امر شدند بر انسان سجده کنند که این هم دلیل بر مقام بالا تر انسان از اجنه است .
من الآن باس برم
ولی یه لطفی بکنین تا زمانی که برم سوره و ایه رو بهم بگین.
چون من شنیدم که آصف جن بود....

As7az

عضو جدید
خواهش میکنم دوستم با این پستای مختصر مفید من فکر نمیکردم از بحثمون خوشت بیاد معلومه مطلبو زود میگیرید.
منظورتون از ضعف هایی که نسبت به اونا داریم چیه؟
من در موردی که اطلاعاتی داشته باشم در خدمتم
چرا اجنه میتونن تو مواردی ما رو تسخیر کنن؟
چرا میتونن مارو ببینن ولی ما نه؟

آخرین ویرایش:
اول که As7az خیلی نامردی
دوم انسان دارای قدرت های فراوانی است جز قدرت خلق مو جود جاندار که دست خداوند است این قدرت ها برای فعال شدن نیاز به یگ پیشنیازی دارند که می توان از دو راه به ان رسید 1 بهترین راه و درست ترین راه خدا را به تمام وجود قبول داشتن که مثل افرادی چون ایت الله بهجت که چشم برزخی داشتند و افرادی که در یک ثانیه جابه جا می شدند و به شهر دیگری می رفتند2.شیطان پرست شدن که احتمال کمی دارد مانند دیوید کاپرفید که کارهای خالق ال عادهای می کند(یاد محمد حسین عزیز به خیر)

alireza king

عضو جدید
اول که As7az خیلی نامردی
دوم انسان دارای قدرت های فراوانی است جز قدرت خلق مو جود جاندار که دست خداوند است این قدرت ها برای فعال شدن نیاز به یگ پیشنیازی دارند که می توان از دو راه به ان رسید 1 بهترین راه و درست ترین راه خدا را به تمام وجود قبول داشتن که مثل افرادی چون ایت الله بهجت که چشم برزخی داشتند و افرادی که در یک ثانیه جابه جا می شدند و به شهر دیگری می رفتند2.شیطان پرست شدن که احتمال کمی دارد مانند دیوید کاپرفید که کارهای خالق ال عادهای می کند(یاد محمد حسین عزیز به خیر)
موافق تمام

As7az

عضو جدید
اول که As7az خیلی نامردی
راه اول: رسیدن به اوج معنویات از راه قرآن که تمام علوم از قبیل ریاضیات و زیست و فیزیک و .... رو در بر میگیره و میشه ازین راه کارهای خارق العاده ای انجام بده......مث آیت ا... حسن زاده آملی که چشم برزخی داشت یا ........
راه دوم: احاطه ی کامل بر روابط فیزیک.......که این مورد توجیح کارهای دیوید کاپرفیلد......
به کمک راه اول و با راه دوم انسان میتونه بر قوانین حاکم بر نظام خلقت احاطه داشته باشه....
با راه اول انسان میتونه همه کاری جز خلقت رو انجام بده......

1trust

عضو جدید
چرا اجنه میتونن تو مواردی ما رو تسخیر کنن؟
چرا میتونن مارو ببینن ولی ما نه؟

اجنه با انسانها در ارتباط نیستند مگر اینکه آدم با روش هایی که بخواد با اونا ارتباط برقرار کنه که دین اونرو نهی کرده، اما همانطور که جنیان هم مثل انسانها کافر و مومن دارند پس اجنه مومن با این روش ها نمیان با ما ارتباط برقرار کنن و اجنه خبیث هستند که این کارا رو میکنن

طبیعی هست وقتی اسیر عالم ماده هستیم خواص ماده هم برما حاکم است البته خود عالم ماده فی نفسه بد نیس و جامع بودن انسان همین است که از سجن اسفل السافلین به عوالم نوری میرود واین زیباست
البته آدابی که در دین هست مثل بسم الله گفتن اونها رو دور میکنه

نمیدونم آیا منظور از سوالتون رو درست فهمیدم یا نه ! اگر کلیت مسئله اشرف مخلوقات بودن انسان براتون حل شده دیگه تو مصادیق بررسی کردن وقتتون رو تلف میکنه:gol:

آخرین ویرایش:

As7az

عضو جدید
اجنه با انسانها در ارتباط نیستند مگر اینکه آدم با روش هایی که بخواد با اونا ارتباط برقرار کنه که دین اونرو نهی کرده، اما همانطور که جنیان هم مثل انسانها کافر و مومن دارند پس اجنه مومن با این روش ها نمیان با ما ارتباط برقرار کنن و اجنه خبیث هستند که این کارا رو میکنن

طبیعی هست وقتی اسیر عالم ماده هستیم خواص ماده هم برما حاکم است البته خود عالم ماده فی نفسه بد نیس و جامع بودن انسان همین است که از سجن اسفل السافلین به عوالم نوری میرود واین زیباست
البته آدابی که در دین هست مثل بسم الله گفتن اونها رو دور میکنه

نمیدونم آیا منظور از سوالتون رو درست فهمیدم یا نه ! اگر کلیت مسئله اشرف مخلوقات بودن انسان براتون حل شده دیگه تو مصادیق بررسی کردن وقتتون رو تلف میکنه:gol:
خیلی ممنون ته این بحث این برام مهم که حالا اشرف مخلوقات بودن رو با منطق قبول دارم.......

1trust

عضو جدید
خیلی ممنون ته این بحث این برام مهم که حالا اشرف مخلوقات بودن رو با منطق قبول دارم.......

من هم از شما ممنونم.این بحث باعث شد برم مطالعه کنم رو مباحثی که تو ذهنم خاک خورده بود.

James.blunet

عضو جدید
دنبال اینم که بفهمم:
چرا با وجود جنیان انسان اشرف مخلوقاته؟
چه توانایی هایی در انسان باعث برتری اون میشه؟
؟
؟
؟
شما چند تا جن رو به ما معرفی کن بریم پیش شون با خلقیاتشون علمشون و اخلاقشون اشنا بشیم

بالا