جنایت تلخ و تکان‌دهنده در قزوین/ دختران دانشجو غریبانه به کام مرگ رفتند

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما در مورد موضوع مورد نظر:
من هم موافق این موضوع هستم که با هزاران بار گفتن این جمله که سوار ماشین های شخصی نشین چرا هر بلایی سر دخترها میاد با ماشین شخصی و چاقو کشیدن طرف و ... هست؟
در ضمن با ترانه هم موافقم، دخترها درسته کاری خیلی ستودنی کردند و خودشون رو از ماشین بیرون پرت کردن، اما مگه اون سه نفر حداقل نمی تونستن چشم طرف رو چنگ بندازن؟ این بهترین راه بود؟ فکر می کنم مثله قضیه حسین فهمیده هست که با اینکه استوره شجاعت هست و من به اون احترام میذارم، نمی تونست نارنجک رو از دور بندازه؟
البته این مورد رو چون برای خودم هنوز حل نشده گفتم، شاید اونجوری فایده ای نداشت و باز میگم کار هر دوی این ها بسیار غرور آور بود اما کاش راه بهتر رو انتخاب می کردند.
البته این نظرم راجع به این ماجرا بود
اما در گفته های دوستمون آقای فرهادی حقیقت رو نباید از روی ظاهر نوشته هاشون خوند. بلکه باطنش به نظرم این موضوع هست که ما نیایم صورت مسئله رو با پیدا کردن و سنگسار یا اعدام اون جوون پاک کنیم و بعدش هم یه کف مرتب به افتخار خودمون بزنیم که مشکل حل شد!
بیایم ببینیم این جوون بدبخت چه بلایی سرش اومده که به این جنایتکار هولناک تبدیل شده؟؟؟!
همه میدونیم که در مواردی که آتش شهوت به سراغ آدما میاد چشماشون نابینا میشه و گوششون نا شنوا!!
اما بعدش که این شهوت دفع شد چنان برسر خودش میزنه که چه غلطی کردم؟؟؟؟!
واسه همین هم اکثرا این کار خطاشون رو با خطای بزرگتر از بین می برن، کشتن و مثله کردن و کارهایی که هیچ حیوونی انجامش نمیده.
لپ کلام اینکه انسان رو از هرچیز منع کنی، به اون حریص میشه.
اگه دولتمردانمون خیلی مرد هستند بیان کاری کنن که این جوون ننه مرده بتونه زودتر ازدواج کنه و این دیو شهوت رو از راه حلال و قانونیش از خودش خارج کنه.
یا علی

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیایم ببینیم این جوون بدبخت چه بلایی سرش اومده که به این جنایتکار هولناک تبدیل شده؟؟؟!
همه میدونیم که در مواردی که آتش شهوت به سراغ آدما میاد چشماشون نابینا میشه و گوششون نا شنوا!!
اما بعدش که این شهوت دفع شد چنان برسر خودش میزنه که چه غلطی کردم؟؟؟؟!
واسه همین هم اکثرا این کار خطاشون رو با خطای بزرگتر از بین می برن، کشتن و مثله کردن و کارهایی که هیچ حیوونی انجامش نمیده.
اگه دولتمردانمون خیلی مرد هستند بیان کاری کنن که این جوون ننه مرده بتونه زودتر ازدواج کنه و این دیو شهوت رو از راه حلال و قانونیش از خودش خارج کنه.
یا علی
خوب منم همينارو ميگم ديگه ههمون يه چيزي ميگيم بازم باهم دعوا ميكنيم عجبا:)

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز یه چی گفتم به روت بالا رفت؟:w00:

اصلا وا قعا همون که ماتریکس گفت!
خوب حالا اينقد داد نزن گوشم ديگه كر شد هرجا ميرم يكي داد ميزنه مردم عصبي شدن اقا عصبي اينم يك نمونش اصلا هموني كه ماتريكس گفت:w15:

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه از این حرفات و نه از مملکت عوض کردنت مثل اینکه دو شخصیتی هستی . واقعاً می گی سه نفر از پس یک نفر یر نمیومدن.نگو چون دختر بودن نمی تونستن که اینم از ضعف اعتماد به نفس اغلب خانومهاست.
من کاملا با نظرت موافقم ترانه جون. یعنی 3 تا دختر اینقدر به مغزشون فشار نیاوردن که راه بهتری جز خودکشی پیدا کنن :crying2: واقعا متاسفم ، خیلی راحت تر میشد این قضیه رو حل کرد مثلا با راه کارهایی که آقا مهرداد اشاره فرمودند. یا هزار تا راه کار دیگه

آخرین ویرایش:

Matrix

عضو جدید
شريف اگه يه بار ديگه تاپيك منحرف كني ، مجبور ميشي بري sharif3 رو بسازيا !!! گفته باشم !

ديوانه اين بحثا چه ربطي به تاپيك داره ؟ :D

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
شريف اگه يه بار ديگه تاپيك منحرف كني ، مجبور ميشي بري sharif3 رو بسازيا !!! گفته باشم !

ديوانه اين بحثا چه ربطي به تاپيك داره ؟ :D
تو اول مياي منحرف ميكني منم بايد جواب بدم از كسي كه اين تاپيكو زد از طرف ماتريكس معذرت خواهي ميكنم بچس نميفهمه ديگه:)

avaaa

عضو جدید
آخ طفلی ها.
چه مملکت بدی داریم.بچه ها این قضیه یه بارم می خواست واسه منو دوستام پیش بیاد که خدا از غیب یه نفرو برامون فرستادو خدا بهمون خیلی رحم کرد.
دوستای عزیزم مخصوصا دخترا مراقب خودتون باشید.نا امنی خیلی زیاده مخصوصا اینایی که دانشجوی شهرستان هستن...

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه شاهدن كه كي منحرف كرد ! مگه نه مهرداد !؟ :d
آره سروش جون
این دیگه از دست شده! همه چیو منحرف می کنه (مثه من نیست ک همیشه در راستای تاپیکا پست می دم!):whistle:
شما که مدیری یه جوری تو همون تالار فضا حبسش کن نتونه جای دیگه پست بده. یه مدت ببندیمش ببینیم بلکوم فرجی بشه:w24:

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخی حیونی
مردای پستی که اینقدر ضعیفن حق زندگی ندارن اگه آدمن خودشونو بکشن تا اینکه به خاطر یک لذت آنی زندگی انسانی رو خراب کنن. خدا به انسان اراده داده . اگه واقعاً نظر شما اینه متاسفم. :mad:

بازم بحث از دولتمردان. مگه توی کشور های دیگه همچین خبرهایی نیست. در ضمن اگه به خبرها توجه کنین کسایی هستن که با وجود متاهل بودن دست به یک همچین کارهایی می زنن .ضعف جنس خودتون رو پای چیزهای دیگه نندازین.

واقعاً به نظر شما حضرت علی یک همچین کارهایی رو به خاطر محدودیت داشتن مردا و یا حجاب خانومها تایید می کرد. اگه اینطوری نیست پس سعی کن وقتی اسم علی رو میاری توجه کنی قبلش چی گفتی.

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی حیونی
مردای پستی که اینقدر ضعیفن حق زندگی ندارن اگه آدمن خودشونو بکشن تا اینکه به خاطر یک لذت آنی زندگی انسانی رو خراب کنن. خدا به انسان اراده داده . اگه واقعاً نظر شما اینه متاسفم. :mad:

بازم بحث از دولتمردان. مگه توی کشور های دیگه همچین خبرهایی نیست. در ضمن اگه به خبرها توجه کنین کسایی هستن که با وجود متاهل بودن دست به یک همچین کارهایی می زنن .ضعف جنس خودتون رو پای چیزهای دیگه نندازین.

واقعاً به نظر شما حضرت علی یک همچین کارهایی رو به خاطر محدودیت داشتن مردا و یا حجاب خانومها تایید می کرد. اگه اینطوری نیست پس سعی کن وقتی اسم علی رو میاری توجه کنی قبلش چی گفتی.

خانم ترانه واقعا متاسفم که اینجوری از صحبتهای من برداشت کردین
جوری جواب دادین انگار همه مردا اینقد پست و کثیفن.
در ضمن در مورد آتش شهوت تنها مختص مردها نیست و بین همه انسانها مشترکه.
من اصلا با فمینیستای دو آتیشه که فقط دنبال نکته و کوبیدن طرف مقابل می گردن بحث نمیکنم.

پس جوابی برای شما دوست عزیز که فکر می کردم بیش از این فهمیده باشین ندارم چون خیلی توهین آمیز جواب دادین.
یاعلی می گم چون تمام باورم علیست شما به فکر خودت باش.
یا علی

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره ماتریکس من که حرف بعضیارو نمی فهمم( و بالعکس!)
تو بگو ببینیم شاید فرجی بشه.

Matrix

عضو جدید
آخی حیونی

خانم ترانه واقعا متاسفم که اینجوری از صحبتهای من برداشت کردین
جوری جواب دادین انگار همه مردا اینقد پست و کثیفن.
در ضمن در مورد آتش شهوت تنها مختص مردها نیست و بین همه انسانها مشترکه.
من اصلا با فمینیستای دو آتیشه که فقط دنبال نکته و کوبیدن طرف مقابل می گردن بحث نمیکنم.

پس جوابی برای شما دوست عزیز که فکر می کردم بیش از این فهمیده باشین ندارم چون خیلی توهین آمیز جواب دادین.
یاعلی می گم چون تمام باورم علیست شما به فکر خودت باش.
یا علی

آره ماتریکس من که حرف بعضیارو نمی فهمم( و بالعکس!)
تو بگو ببینیم شاید فرجی بشه.

رو چشم اخوي.

ترانه خانوم فكر كنم يكم زيادي اشتباه كردي !

من حرف مهرداد رو قبول دارم ! آره شايد واسه من و شما اين قابل درك نباشه ، چون تو موقعيتش نبوديم ولي اين دليل نميشه كه انكارش كنيم !!

ببين حتما" چيز مهمي بوده كه اينقدر ميگن كه اصلا" "نگاه نكنيد" تا ...

شايد يه روز اگه منم حتي واسه هدف خيري و فقط واسه رسوندن يه نفر ، اونو سوار كردم ، بين راه اين شيطون بد مصب اومد سراغمو ...

البته اينجاست كه بعضيا ميتونن خودشونو به هر ترتيب كنترل كنن ! بعضيا هم ...

نميشه همچين چيزي رو كتمان كرد ! ببخشيد ، خيلي ببخشيد ولي حتما" خود شما هم تا حالا نه اينجوري ولي وسوسه هاي شيطان به سراغتون اومده ... نيومده !!؟

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم میگم واسه همه پیش میاد
اما به دلایلی دخترها بیشتر می تونن خودشون رو کنترل کنند.

بزرگترین مثالش هم در قرآن برای زلیخا و امثال اون هم زیاده .
اگر هم نتونن کمتر صداش در میاد... چون ... بماند...
من متاسفانه یا خوشبختانه در شهرستان درس خوندم و از رابطه های زیاد و خیانتهای زیاد زنان خیلی چیزها شنیدم.
حالا شما بگو فقط مردا فلانند ، فقط مردا بسارند.

شهوت کور می کنه. چه زن باشه چه مرد. حالا شاید مردها از لحاظ جثه قوی ترند و می دزدند و .. در مورد زنها اولا لازم به دزدیدن نیست (چون بعضی مردها پایه هستند!)
دوما زورشون هم نمیرسه ای کارها رو بکنن.
ببین من اصلا نخواستم این بحثها رو بکنم و روی کار کثیف هیچ کس ماله بکشم اما بعضیا وقتی به یک نکته حرف آدم گیر میدن و پیرهن عثمونش می کنن آدم واقعا کفری میشه.

آخرین ویرایش:

Matrix

عضو جدید
منم میگم واسه همه پیش میاد
اما به دلایلی دخترها بیشتر می تونن خودشون رو کنترل کنند.

بزرگترین مثالش هم در قرآن برای زلیخا و امثال اون هم زیاده .
اگر هم نتونن کمتر صداش در میاد... چون ... بماند...
من متاسفانه یا خوشبختانه در شهرستان درس خوندم و از رابطه های زیاد و خیانتهای زیاد زنان خیلی چیزها شنیدم.
حالا شما بگو فقط مردا فلانند ، فقط مردا بسارند.

به قول سروش جان شهوت کور می کنه. چه زن باشه چه مرد. حالا شاید مردها از لحاظ جسه قوی ترند و می دزدند و .. در مورد زنها اولا لازم به دزدیدن نیست (چون بعضی مردها پایه هستند!) دوما زورشون هم نمیرسه ای کارها رو بکنن.
ببین من اصلا نخواستم این بحثها رو بکنم و روی کار کثیف هیچ کس ماله بکشم اما بعضیا وقتی به یک نکته حرف آدم گیر میدن و پیرهن عثمونش می کنن آدم واقعا کفری میشه.

سروش كي همچين حرفي زد ؟! :d

ولي منظورم همين بود .. آره ! :دي

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
من وارد بحث بشم همه چيز رو نقض كنم ؟ :d

چند نفر به یک نفر . چی رو می خوای نقض کنی فقط حرف منو ظاهراً نقض کردی

البته اگه هر تعداد هم بشین من از پس همتون بر میام.

اول اینکه باید در جواب بعضی ها بگم من نگفتم همه مردا پستن من فقط مردایی رو گفتم که به خاطر لذت آنی زندگی کسی رو خراب می کنن و اینقدر ضعیفن. و اگه به نظر شما همه مردا اینطورین پس خودتون دارین به خودتون توهین می کنین من اینجا چه کارم ؟؟؟

دوماً من فمینیست نیستم ولی رک گو هستم و البته حرف حق هم می زنم - چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است-

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقایون و خانوما لطفاً بحث رو منحرف نکنید به دعواهای شخصی همون طور که مهرداد گفت کافیه به جای استفاده از ماشینهای شخصی از تاکسی یا اتوبوس استفاده کنید که در مورد جنایت اخیر اتوبوس می تونستند استفاده کنند .من خودم در قزوین خدمت کرده ام و می دانم که اتوبوس قزوین- تهران همیشه در دسترس است و اینکه این قزوین بی صاحب شهر هزار قوم است و تقریباً نصفی از جمعیت آن تبعیدی های قبل از انقلاب هستند. بهر حال خدا رحمتشون کنه و شما آقای سروش یک نظامی که در حین ماموریت کشته میشود را چرا شهید نمی دانید ، اصلاً تعریف شما از ماموریت نظامی چیست.

Matrix

عضو جدید
آقایون و خانوما لطفاً بحث رو منحرف نکنید به دعواهای شخصی همون طور که مهرداد گفت کافیه به جای استفاده از ماشینهای شخصی از تاکسی یا اتوبوس استفاده کنید که در مورد جنایت اخیر اتوبوس می تونستند استفاده کنند .من خودم در قزوین خدمت کرده ام و می دانم که اتوبوس قزوین- تهران همیشه در دسترس است و اینکه این قزوین بی صاحب شهر هزار قوم است و تقریباً نصفی از جمعیت آن تبعیدی های قبل از انقلاب هستند. بهر حال خدا رحمتشون کنه و شما آقای سروش یک نظامی که در حین ماموریت کشته میشود را چرا شهید نمی دانید ، اصلاً تعریف شما از ماموریت نظامی چیست.

بنده هچ تعريف خاصي واسش ندارم !

اونم يه شغله ! اونم ميخواد شيكم زن و بچه'ش رو پر كنه !

حرف من اينه كه اگر ميخوان به اونا بگن شهيد ، بايد به همه ي كساني كه در حين ماموريت مي ميرند هم لقب شهيد داد !

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
الان هم به همه اونهائی که در ماموریتهای ویژه کشته می شوند شهید می گویند . ولی به کسی که به خاطر یک اشتباه کشته میشود شهید نمی توان گفت. اگرچه عکس العمل آنها پس از آن اشتباه بسیار شجاعانه و قابل تقدیر باشد.

Matrix

عضو جدید
الان هم به همه اونهائی که در ماموریتهای ویژه کشته می شوند شهید می گویند . ولی به کسی که به خاطر یک اشتباه کشته میشود شهید نمی توان گفت. اگرچه عکس العمل آنها پس از آن اشتباه بسیار شجاعانه و قابل تقدیر باشد.

ماموريت ويژه !؟

من اگه تصادف كنم و مقصر يكي ديگه باشه چي ؟ شهيدم يا نه ؟

اينم يه تصادف بود و اشتباه يك نفر !

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مسلم است که شهید نیستی . اگر اینطوری باشد که 70 درصد انسانهای مدفون در زمین شهید می شوند . ماموریت ویژه کاری است برای یک جمع انبوه مثل یک کشور و یا جزئی بزرگ از آن . البته اگر خدای ناکرده شما به آنصورت مردید طرف مقابلتان در مورد اعمال ناکرده و اشتباهات زندگیتان به صورت جزئی شریک می شود.

Matrix

عضو جدید
مسلم است که شهید نیستی . اگر اینطوری باشد که 70 درصد انسانهای مدفون در زمین شهید می شوند . ماموریت ویژه کاری است برای یک جمع انبوه مثل یک کشور و یا جزئی بزرگ از آن . البته اگر خدای ناکرده شما به آنصورت مردید طرف مقابلتان در مورد اعمال ناکرده و اشتباهات زندگیتان به صورت جزئی شریک می شود.

نه ديگه نشد !

خوبه ديگه ! حقوق و مزايا واسه سپاهياست ! قدرت و اعتبار واسه سپاهياست ! شهادت هم واسه اوناست ؟

بفرمايين بقيه كشكن ديگه !

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برادر خوبم اگر اینطوریه چرا نمیری سپاه که از این همه نعمت برخوردار بشی.

بالا