مرد بي زن و همسر از چيزي رنج مي برد كه عبارت از فقدان آرامش است. هر مردي تنها با همسرش مي تواند به اين آرامش دست يابد.
خداوند سبحان درسوره نساء آيه 34 مي فرمايد: "يا ايها الناس التقوا ربکم الذي خلقکم من نفس واحده وخلق منها زوجها و بث منهما رجالا کثيرا و نساء"، اي مردم پرهيزگاري کنيد براي پروردگاري که شما را از يک تن آفريد و جفت او را از او آفريد و از آنان مردان و زنان زيادي بوجود آورد"
قرآن در آيه 187 سوره بقره به لباس بودن زن و مرد براي يك ديگر سخن به ميان مي آورد و مي فرمايد: نسائكم هن لباس لكم و انتم لباس لهن؛ زنانتان براي شما جامه و پوشش هستند و شما نيز پوشش آنان هستيد.
از امام محمد باقر(ع) روايت شده است ک حضرت پيغمبر فرموده است: "ما بين في الاسلام بناء احب الي الله من التزويج "، در اسلام بنايي بهتر از ازدواج درنظر خداوند بنا نشده است.
و الله جعل لکم من انفسکم ازواجا و لکم من ازواجکم بنين و حفده"، خداوند قرار داد براي شما همسراني و از همسران شما آفريد فرزندان و نتيجه هايي".
بعضی وقتا آدما الماسی تو دست دارند، بعد چشمشون به یه گردو می افته دولا میشن تا گردو رو بردارن الماسه می افته تو شیب زمین قل میخوره و تو عمق چاهی فرو میره میدونی چی می مونه؟ یه آدم...،یه دهــــــن بـــاز....،یه گـــــــردوی پـــــوک .... و یه دنیـــــا حســـــــرت