جایی میان قلب هست که هرگز پر نمیشود ما در همان فضا انتظار میکشیم.. - چارلز بوکوفسکی
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 23, 2024 #7,531 جایی میان قلب هست که هرگز پر نمیشود ما در همان فضا انتظار میکشیم.. - چارلز بوکوفسکی
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 24, 2024 #7,532 نمیشود آدم هزار سال استبداد را در خونش داشته باشد و بتواند ناگهان مفهوم کامل آزادی را درک کند. در جستجوی زمان از دست رفته _مارسل پروست
نمیشود آدم هزار سال استبداد را در خونش داشته باشد و بتواند ناگهان مفهوم کامل آزادی را درک کند. در جستجوی زمان از دست رفته _مارسل پروست
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 24, 2024 #7,533 گاهی دلت از کسی میگیره که فکر میکردی با تمام آدمهای کنارت فرق داره... - سیلویا پلات
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 24, 2024 #7,534 فریادهای زده نشده یواش یواش، چین و چروکهای روی صورت میشوند. - ساموئلبکت
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 24, 2024 #7,535 هالدور لاکسنس / نویسنده چیزی را که دزدیده اید هرگز مال شما نخواهد شد!
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 24, 2024 #7,536 هیچوقت نگران حرف مردم نباش همین که وقتشان را می گذارند تا پشت سرت حرف بزنند یعنی خیلی مهمی...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 24, 2024 #7,537 قول فردا رو هیچکس بهمون نداده همین الان بهش بگو که : دوستش داری
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 24, 2024 #7,538 و چیزی که برای تو باشد ماندگار خواهد شد...
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,539 غمانگیز است اینکه قلب انسان در عمیقترین و واقعیترین حسهایش چقدر میتواند در اشتباه باشد.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,540 پس از مدتی آنقدر خالی میشوی که دیگر تو در جهان حرکت نمیکنی؛ این جهان است که از درون تو میگذرد.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,541 چنان در عمق خود فرو رفتهام که همه چیز به نظر دور از دسترس میآید.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,542 محبتی که تنها برای تو نیست، برای تو نیست.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,543 همواره به ابرها حسادت میکردم؛ زیرا میتوانند یک لحظه باشند و لحظهای دیگر هرگز نباشند.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,544 پایانهای تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,545 وقتی انسان آموخت که چگونه با رنجهایش تنها بماند؛ آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد. - آلبر کامو
وقتی انسان آموخت که چگونه با رنجهایش تنها بماند؛ آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد. - آلبر کامو
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,546 کسانی که همدیگر را دوست دارند بیآنکه خود متوجه باشند به قالب و اندازهی همدیگر در میآیند.. - رومن رولان
کسانی که همدیگر را دوست دارند بیآنکه خود متوجه باشند به قالب و اندازهی همدیگر در میآیند.. - رومن رولان
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,547 افسوس که بعضی چیزها نمیتوانند ادامه داشته باشند؛ اما هیچگاه نیز به پایان نمیرسند.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,548 هیچگاه فراموش نکن چه کسی چه زمانی تو را تنها گذاشت.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,549 آموختم که در غلیظترین سیاهیها فرو بروم؛ اما روح خود را به نورهای دروغین نفروشم.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,550 “«هر چیزی در زمان صحیح برای آن کس که میداند چطور منتظر بماند اتفاق می افتد.»” - لئو تولستوی
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 25, 2024 #7,551 چیزی که مرد را تسخیر میکند مهربانی زن است نه سیمای او
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 25, 2024 #7,552 من تو را دوست دارم تو دیگری را و دیگری دیگران را و این گونه است که تنهاییم
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,553 روزی میرسد که دلت میخواهد برای کسی که سالها بیخبر از تو جای دیگری زندگی کرده تمام داستان زندگیات را تعریف کنی موراتحان مونگان.
روزی میرسد که دلت میخواهد برای کسی که سالها بیخبر از تو جای دیگری زندگی کرده تمام داستان زندگیات را تعریف کنی موراتحان مونگان.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,554 «من استاد حرف زدن در سکوتم! کل زندگیام در سکوت حرف زدهام و در سکوت تراژدیهای زیادی را با خودم زندگی کردهام.» نازنین؛ فئودور داستایوفسکی.
«من استاد حرف زدن در سکوتم! کل زندگیام در سکوت حرف زدهام و در سکوت تراژدیهای زیادی را با خودم زندگی کردهام.» نازنین؛ فئودور داستایوفسکی.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,555 گفتند که نامحرمی و بوسه حرام است دل گفت که محرم تر از این عشق کدام است؟ بوسیدم و لب دادم و آغوش کشیدم نامحرم من! محرمی و کار تمام است رهی معیری.
گفتند که نامحرمی و بوسه حرام است دل گفت که محرم تر از این عشق کدام است؟ بوسیدم و لب دادم و آغوش کشیدم نامحرم من! محرمی و کار تمام است رهی معیری.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,556 تو فقط عشقم نیستی، تو بهترین آدمی هستی که میتونم باهاش دردو دل کنم، بهترین رفیقمی، نفسمی، بهترین پناه گاه واسه غمام، تو برای من خیلی با ارزشی،خیلی.
تو فقط عشقم نیستی، تو بهترین آدمی هستی که میتونم باهاش دردو دل کنم، بهترین رفیقمی، نفسمی، بهترین پناه گاه واسه غمام، تو برای من خیلی با ارزشی،خیلی.
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,557 تو امانت من، پیش خودتي"خیلي مواظب خودت باش من بي تو زندگي که سهله، نفسم نمیتونم بکشم".
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,558 طوری دوستت میدارم که هر شبانهروز بی آنکه ببینمت بی آنکه ببوسمت بی آنکه لمست کنم بودنیترین بودنیِ شخصِ جهانم شدهای...
طوری دوستت میدارم که هر شبانهروز بی آنکه ببینمت بی آنکه ببوسمت بی آنکه لمست کنم بودنیترین بودنیِ شخصِ جهانم شدهای...
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز Mar 25, 2024 #7,559 تابستان داغی ست.... اما دلم دیگر به این زندگی گرم نمی شود..
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 25, 2024 #7,560 حیف که دوست ندارم به کسی توهین کنم وگرنه میگفتم بحث کردن سر اینکه آلوچه درسته یا گوجه سبز، کار انسانهای عقبماندهست.
حیف که دوست ندارم به کسی توهین کنم وگرنه میگفتم بحث کردن سر اینکه آلوچه درسته یا گوجه سبز، کار انسانهای عقبماندهست.