باز پاييز است, اندکي از مهر پيداست ؛ حتا در اين دوران بيمهري , باز هم پاييز زيباست. :gol:
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 1, 2015 #6,391 باز پاييز است, اندکي از مهر پيداست ؛ حتا در اين دوران بيمهري , باز هم پاييز زيباست.
تاریک وتنها عضو جدید کاربر ممتاز Oct 4, 2015 #6,392 بعضی ها ازتو متنفر هستند این تنفر برای این نیست که تو کاری کرده ای تنفردارن چون تمام کارهایی که اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام می دی
بعضی ها ازتو متنفر هستند این تنفر برای این نیست که تو کاری کرده ای تنفردارن چون تمام کارهایی که اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام می دی
تاریک وتنها عضو جدید کاربر ممتاز Oct 4, 2015 #6,393 هرگز ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکنید
مریم.س عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #6,394 غصه دیوانه ام کرد,وقتی تو را دست به سینه دیدم! . . . من تمام راه را برای آغوشت دویده بودم..........
tara75 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 10, 2015 #6,400 گاهی باید زیاد فکر کردن رامتوقف کنید و جایی بروید که قلبتان شما را می برد.
tara75 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 10, 2015 #6,401 بتوانی شادیت را در شاد کردن دیگران بیابی همین راز خوشبختی ست.
tara75 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 10, 2015 #6,402 واقعا هر چیزی ارزش اینو نداره که بخاطرش ناراحت بشی... آدم باید اینو ی جور محکمی به خودش حالی کنه...!
tara75 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 10, 2015 #6,403 زندگی می تواند فوق العاده باشد اگر... دیگران ما را ب حال خودمان بگذارند...
AUTUMN LEAVE کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2015 #6,410 گاهی آدمی تنهاتر از آن است که سکوتش می گوید...
AUTUMN LEAVE کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2015 #6,412 قـَــبلنا فـِک میکردم تَنْهــایی✘خیلی ســـَــختِه✘خیلی نَحســِه ❄امـا الان میــفهمم تنــهایی یه حِسـِــه 【خیلــی خاصــِـه】❄ ❄که خـــُـــدا داده اونـــو به کَسی که【خیلـی خواســـتِه】
قـَــبلنا فـِک میکردم تَنْهــایی✘خیلی ســـَــختِه✘خیلی نَحســِه ❄امـا الان میــفهمم تنــهایی یه حِسـِــه 【خیلــی خاصــِـه】❄ ❄که خـــُـــدا داده اونـــو به کَسی که【خیلـی خواســـتِه】
nazanin.990 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2015 #6,413 دِلــَــم کـــــه اَز کَســـــی بگـــــــیرَد پاکــــــش میکُنَم...؟✘ ☜ گـــــاه اِشتباهـــــــَش را...؟ ☜ گـــــاه خـــــــــودَش را...! ✘ ♥ــ♥ــ♥
دِلــَــم کـــــه اَز کَســـــی بگـــــــیرَد پاکــــــش میکُنَم...؟✘ ☜ گـــــاه اِشتباهـــــــَش را...؟ ☜ گـــــاه خـــــــــودَش را...! ✘ ♥ــ♥ــ♥
*ABER* کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 16, 2015 #6,414 من کشف گردم قضیه این نیست که دنیا چی برای تو کنار گذاشته، قضیه این طوریه که تو برای دنیا چی با خودت آوردی!
من کشف گردم قضیه این نیست که دنیا چی برای تو کنار گذاشته، قضیه این طوریه که تو برای دنیا چی با خودت آوردی!
nazanin.990 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2015 #6,415 گآهی وقتــــ ها… دلتـــ میخوآهـــد… یکی را صدآ کنی و بگویی: “سلــــآم…می آیی قدم بزنیم؟!…” گآهی… آدم چه چیز هآی ســــــآدـهـ ای را ندآرد…
گآهی وقتــــ ها… دلتـــ میخوآهـــد… یکی را صدآ کنی و بگویی: “سلــــآم…می آیی قدم بزنیم؟!…” گآهی… آدم چه چیز هآی ســــــآدـهـ ای را ندآرد…
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2015 #6,416 آدمها می آیند که بروند , نمی آیند که بمانند به آدمها نباید دل بست !
naight کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 22, 2015 #6,417 بردو باخت ... بردو باخت ... کاش دنیا یک بار هم که شده بازیش را به ما میباخت، مگر چه لذتی دارد این برد های تکراری برایش؟؟؟!!
بردو باخت ... بردو باخت ... کاش دنیا یک بار هم که شده بازیش را به ما میباخت، مگر چه لذتی دارد این برد های تکراری برایش؟؟؟!!
naight کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 22, 2015 #6,418 آغاز راه... آغاز راه... همیشه آغاز راه دشوار است.. عقاب در آغاز پر کشیدن، پر میریزد ولی در اوج حتی از بال زدن هم بی نیاز است ..!!
آغاز راه... آغاز راه... همیشه آغاز راه دشوار است.. عقاب در آغاز پر کشیدن، پر میریزد ولی در اوج حتی از بال زدن هم بی نیاز است ..!!
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 22, 2015 #6,419 خطرناکترین مردم , مردمانی هستند که اعتقادات بسیار بالا و شعوری بسیار پایین دارند! آن وقت برای اعتقاداتشان انسان هم سر می برند و قربانی میکنند !
خطرناکترین مردم , مردمانی هستند که اعتقادات بسیار بالا و شعوری بسیار پایین دارند! آن وقت برای اعتقاداتشان انسان هم سر می برند و قربانی میکنند !
*ABER* کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 26, 2015 #6,420 از تک تک دقایق تمرینم متنفر بودم اما همیشه میگفتم:"الان تحمل کن و بقیه ی زندگیت رو همچون یک قهرمان زندگی کن" محمد علی کِلی
از تک تک دقایق تمرینم متنفر بودم اما همیشه میگفتم:"الان تحمل کن و بقیه ی زندگیت رو همچون یک قهرمان زندگی کن" محمد علی کِلی