بعد رفتنت همه چیز را فروختم..! جز صندلی اتاقم شاید روزی برگشتی وخسته بودی....
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 3, 2015 #5,671 بعد رفتنت همه چیز را فروختم..! جز صندلی اتاقم شاید روزی برگشتی وخسته بودی....
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 3, 2015 #5,672 خیالت راحت اینجا کسی گرسنه نیست.. همه روزی چند بار گول میخورند..!
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 3, 2015 #5,673 وقتی «شما» جرأت دوست داشتن «او» را نداشته باشید؛ دیر یا زود… سر و کله یک شجاع پیدا خواهد شد! «گابریل گارسیا مارکز»
وقتی «شما» جرأت دوست داشتن «او» را نداشته باشید؛ دیر یا زود… سر و کله یک شجاع پیدا خواهد شد! «گابریل گارسیا مارکز»
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 3, 2015 #5,674 قطعا روزی صدایم را خواهی شنید… روزی که نه صدا اهمیت دارد و نه روز! «حسین پناهی» آخرین ویرایش توسط مدیر: Jan 4, 2015
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 3, 2015 #5,675 پرنده ای که پرواز بلد نیست؛ به قفس می گوید… «تقدیر»
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 3, 2015 #5,676 بعضی وقتا یه اتفاقایی، تو زندگیت میفته که باعث میشه، دیگه اون آدمِ احمقِ سابق، نباشی و این خیلی خوبه... استنلی کوبریک
بعضی وقتا یه اتفاقایی، تو زندگیت میفته که باعث میشه، دیگه اون آدمِ احمقِ سابق، نباشی و این خیلی خوبه... استنلی کوبریک
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 4, 2015 #5,678 هر فردی بهترین هم که باشد،اگر زمانی که باید باشد ، نباشد ...همان بهتر که نباشد ...! لوئیس بونوئل
hossein.8667 عضو جدید Jan 4, 2015 #5,680 من نمیتوانم مسیر باد را تعیین کنم اما میتوانم بادبان های کشتی ام را برای رسیدن به مقصدم تنظیم کنم.
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 4, 2015 #5,681 اگر خـــود را تـغیـیـر دهـی، تـغیـیـرِ جهــان را آغــاز كــرده ای... با تغیـیــر تـو، بخشی از جهـان تغییر كـرده است. اُشــــو
اگر خـــود را تـغیـیـر دهـی، تـغیـیـرِ جهــان را آغــاز كــرده ای... با تغیـیــر تـو، بخشی از جهـان تغییر كـرده است. اُشــــو
hossein.8667 عضو جدید Jan 4, 2015 #5,682 خوشبختي و خرد با هم يك تفاوت دارند: كسي كه فكر میكند خوشحال ترين آدم است واقعاً هست؛ اما كسي كه فكر میكند خردمندترين آدم است معمولاً ابله ترين است.
خوشبختي و خرد با هم يك تفاوت دارند: كسي كه فكر میكند خوشحال ترين آدم است واقعاً هست؛ اما كسي كه فكر میكند خردمندترين آدم است معمولاً ابله ترين است.
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 4, 2015 #5,684 اگر به این می اندیشی که دیگران چگونه به تو می اندیشند، یا از دیگران می ترسی، یا خودت را باور نداری! محمود دولت آبادی
اگر به این می اندیشی که دیگران چگونه به تو می اندیشند، یا از دیگران می ترسی، یا خودت را باور نداری! محمود دولت آبادی
AvA-6586 کاربر فعال تالار حسابداری , کاربر ممتاز Jan 4, 2015 #5,686 ﮔـﺎﻫـی ﺍﻳـﻨـﮑـﻪ ﺻـﺒـﺢ ﻫـﺎ ﺩﻟـﺖ ﻧـﻤـﻲ ﺧـﻮﺍﺩ ﺑـﻴـﺪﺍﺭ ﺑـﺸـﻲ ﻫـﻤـﻴـﺸـﻪ ﻧـﺸـﻮﻧـﻪ ی ﺗـﻨـﺒـﻠـی ﻧـﻴـﺴـﺖ ! خسته ﺍی ﺍﺯ ﺯﻧـﺪﮔـی …! ﻧـﻤـی ﺧـﻮﺍی ﻗـﺒـﻮﻝ ﮐـﻨـی ﮐـﻪ ﻳـﮏ ﺭﻭﺯِ ﺩﻳـﮕـﻪ ﺷـﺮﻭﻉ ﺷـﺪﻩ
ﮔـﺎﻫـی ﺍﻳـﻨـﮑـﻪ ﺻـﺒـﺢ ﻫـﺎ ﺩﻟـﺖ ﻧـﻤـﻲ ﺧـﻮﺍﺩ ﺑـﻴـﺪﺍﺭ ﺑـﺸـﻲ ﻫـﻤـﻴـﺸـﻪ ﻧـﺸـﻮﻧـﻪ ی ﺗـﻨـﺒـﻠـی ﻧـﻴـﺴـﺖ ! خسته ﺍی ﺍﺯ ﺯﻧـﺪﮔـی …! ﻧـﻤـی ﺧـﻮﺍی ﻗـﺒـﻮﻝ ﮐـﻨـی ﮐـﻪ ﻳـﮏ ﺭﻭﺯِ ﺩﻳـﮕـﻪ ﺷـﺮﻭﻉ ﺷـﺪﻩ
AvA-6586 کاربر فعال تالار حسابداری , کاربر ممتاز Jan 4, 2015 #5,687 مـی آیــم دردهـایـم را روی ایــن صفحه ی مجـازی مینـویســم ولی هیچـوقت هیچ کس نفهمید مـن اینهـا را واقعـی "درد" میکشــم .. حال من یعنی . . . یک قدم از افسردگی آن طرف تر...
مـی آیــم دردهـایـم را روی ایــن صفحه ی مجـازی مینـویســم ولی هیچـوقت هیچ کس نفهمید مـن اینهـا را واقعـی "درد" میکشــم .. حال من یعنی . . . یک قدم از افسردگی آن طرف تر...
hossein.8667 عضو جدید Jan 4, 2015 #5,688 همیشه از اتفاقاتِ بزرگ و کوچک حرف می زنیم، در حالیکه زندگی پُر از اتفاقاتِ متوسط است.
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 5, 2015 #5,692 بودن با بعضیا لیاقت نمی خواد ، اعصاب می خواد !
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 5, 2015 #5,693 جدیداً اسم خیانت شده یه اشتباه … که باید ببخشی و فراموش کنی وگرنه محکوم می شی به کینه ای بودن…!
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 5, 2015 #5,694 خــود را نرنجــان … آنکـه بودنـت را قدر ندانست ! لایق حضــور در فکـرت هم نیست … !!!
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 5, 2015 #5,695 يادت باشد: شكست يا ميشكند يا شكسته ميشود ! و اعتماد بـه نفس ويژه افرادي است كه شكست را مي شكنند!
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 5, 2015 #5,696 چرچیل: بزرگترین درس زندگی اینست که گاهی احمق ها درست می گویند.
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 5, 2015 #5,697 این روزا از هر دستی که بدی از هـمـون دسـت بـدهـکـار مـیـشـی :|
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 5, 2015 #5,698 چـــوپانی را پــرسیدند روزگار چـگونه است ؟ گُـــفت گوسفندانم را که پشم چینی کردم بیشترشـان گـــرگ بودند…
چـــوپانی را پــرسیدند روزگار چـگونه است ؟ گُـــفت گوسفندانم را که پشم چینی کردم بیشترشـان گـــرگ بودند…
ziba000 عضو جدید Jan 5, 2015 #5,700 آدم های بزرگ قامتشان بلند تر نیست خانه شان بزرگ تر نیست ثروتشان بیشتر نیست آنها قلبی وسیع و نگاهی مرتفع دارند !
آدم های بزرگ قامتشان بلند تر نیست خانه شان بزرگ تر نیست ثروتشان بیشتر نیست آنها قلبی وسیع و نگاهی مرتفع دارند !