جملات عارفانه از کوروش کبیر

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جملات پند اموز و عارفانه از کوروش کبیر

دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند. کوروش کبیر
خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن کوروش کبیر

اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید. کوروش کبیر

آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .کوروش کبیر

وقتي توبيخ را با تمجيد پايان مي دهيد، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر مي کنند، نه رفتار و عملکرد شما کوروش کبیر

سخت کوشي هرگز کسي را نکشته است، نگراني از آن است که انسان را از بين مي برد. کوروش کبیر

اگر همان کاري را انجام دهيد که هميشه انجام مي داديد، همان نتيجه اي را مي گيريد که هميشه مي گرفتيد .کوروش کبیر

افراد موفق کارهاي متفاوت انجام نمي دهند، بلکه کارها را بگونه اي متفاوت انجام مي دهند. کوروش کبیر

پيش از آنکه پاسخي بدهي با يک نفر مشورت کن ولي پيش از آنکه تصميم بگيري با چند نفر. کوروش کبیر

کار بزرگ وجود ندارد، به شرطي که آن را به کارهاي کوچکتر تقسيم کنيم .کوروش کبیر

کارتان را آغاز کنيد، توانايي انجامش بدنبال مي آيد .کوروش کبیر

انسان همان مي شود که اغلب به آن فکر مي کند .کوروش کبیر

همواره بياد داشته باشيد آخرين کليد باقيمانده، شايد بازگشاينده قفل در باشد.کوروش کبیر

تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است .کوروش کبیر

دشوارترين قدم، همان قدم اول است .کوروش کبیر

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد. کوروش کبیر

آفتاب به گياهي حرارت مي دهد که سر از خاک بيرون آورده باشد. کوروش کبیر

وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد، بخاطر اين است که شما چيز زيادي از آن نخواسته ايد. کوروش کبیر

من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است. کوروش کبیر

- منابع:
۱- وصیت نامه کوروش بزرگ
۲- کتاب کوروش بزرگ – نوشته‎ی پروفسور مری بوریس ، ترجمه شاپور شهبازی
۳- کتاب قرآن کریم توصیف سوره ی کهف آیات ۸۳ تا ۹۰ (جهت اثبات پیامبر بودن کوروش)

آخرین ویرایش:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

زندگینامه

کوروش ، ملقب به کوروش بزرگ ، همچنین معروف به کوروش دوم ، نخستین پادشاه و بنیان‌ گذار شاهنشاهی هخامنشی بود . کوروش به مدت سی سال ، از سال ۵۵۹ تا ۵۲۹ پیش از میلاد ، بر ایران سلطنت کرد .
دربارهٔ کوروش تمام مورخین توافق دارند که شاهی بود با عزم ، عاقل و مهربان که در موارد مشکل به عقل بیش از قوه متوسل می‌ شد و بر خلاف پادشاهان آشور و بابل ، با مردم مغلوب رئوف و مهربان بود . جنگ و بوی خون او را برخلاف فاتحان دیگر مغرور نکرد و رفتار او با پادشاهان مغلوب لیدیه و بابل سیاست تسامح او را به خوبی نشان می‌ دهد . با پادشاهان مغلوب به اندازه‌ای مهربانی می‌ کرد که آنها دوست کوروش شده و در مواقع مشکل به او یاری می‌ نمودند . با مذهب و معتقدات مردم کاری نداشت بلکه برای جذب قلوب ملل آداب مذهبی آنها را محترم می‌داشت . شهرها و ممالکی که در تحت تسلط او در می‌ آمدند ، هیچگاه معرض قتل و غارت واقع نمی‌ شدند . آنچه درباب وی برای مورخ جای تردید ندارد ، قطعاً این است که لیاقت نظامی و سیاسی فوق‌ العاده در وجود او ، با چنان انسانیت و مروتی در آمیخته بود که در تاریخ پادشاهان شرقی پدیده‌ای به‌ کلی تازه به شمار می‌ آمد . کوروش از ذکر عناوین و القاب احتراز داشت ، در کتیبه‌ هایی که از او مانده ، این عبارت ساده خوانده می‌ شود ، من کوروش شاه هخامنشی هستم . حال آنکه شاهان دیگر خود را خدا می‌خواندند .

ایرانیان کوروش را پدر و یونانیان او را سرور و قانون‌ گذار می‌نامیدند و به وی به چشم یک فرمانروای آرمانی می‌ نگریستند . یهودیان این پادشاه را ، به منزله مسیح پروردگار به شمار می‌ آوردند ، ضمن آن‌ که بابلیان او را مورد تأیید مردوک می‌ دانستند .

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد. کوروش کبیر
پس هنوز عمر من شروع نشده!!:cry:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایت ایز بهترین تاپیک :)

تنک یو
;)...............
پس هنوز عمر من شروع نشده!!:cry:

اگه شروع نشده بود الان این حرفو نمیزدی. مال اونی شروع نشده که اصلا به این چیزا فک نمیکنه;)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)...............

اگه شروع نشده بود الان این حرفو نمیزدی. مال اونی شروع نشده که اصلا به این چیزا فک نمیکنه;)

راستی راستی؟!!

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی راستی؟!!

اره پس چی. مطمئن باش بین کسی که فک نمیکنه با کسی که فک میکنه زمین تا اسمون فرق هست....
بخدا اگه زمینه فراهم باشه هر کدوم ما اراده مون بالقوه به اندازه یه بمب اتمه

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره پس چی. مطمئن باش بین کسی که فک نمیکنه با کسی که فک میکنه زمین تا اسمون فرق هست....
بخدا اگه زمینه فراهم باشه هر کدوم ما اراده مون بالقوه به اندازه یه بمب اتمه

میدونم..همه مشکل از همون زمینه است که معلوم نیست کجاست...:w22:

• Like
واکنش ها: eb@d

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek::biggrin:
مثل اینکه شما قوانین اینجا رو نمی دونید؟
شما باید برای مطلبی که میزارید منبع موثق ارائه بدید. قانون اینجاست این.
اقای محترم دوست ندارم بحث کنم .شما لطف کن تو تاپیکایی تشریف ببر که منبع موثق دارن. دوست قانون گذار و قانون دان من. موفق باشی لطف کردی سر زدی

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خارت خارت خارت خارت، شالاپ شولوپ شالاپ.
کوروش بزرگ در حال میل کردن خیار با پوست. منبع هم نمی‌دم.[/QUOTE
درخت سیب هیچ وقت گلابی نمیده دوست عزیز. قشنگ بشین روش فک کن:smile:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابعت مخصوصا اولی و سومی کشت من رو
یعنی الان به حال موت هستم :)

حداقل لطف کنید مکان این وصیتنامه رو بگید برم ببینم و بخوانمش

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منابعت مخصوصا اولی و سومی کشت من رو
یعنی الان به حال موت هستم :)

حداقل لطف کنید مکان این وصیتنامه رو بگید برم ببینم و بخوانمش
نزدیک منابع معتبر و دقیق بعضی از احادیثه بگردی پیداش میکنی.

xfx2010

کاربر فعال
جمله های قشنگی بود ولی خوب بعید میدونم اکثرشون واسه کوروش باشه!!!بیشتر ذهن آدم رو منحرف میکنه ای جمله ها که الان ماشالا اینترنت پره از اینا و از اشخاص مختلف مثله کوروش و داریوش و چارلی چاپلین و وو و وو .... نقل میشه.
بعد 4000 سال نمیشه با اطمینان گفت این حرفها رو کوروش زده.
اگه واسه ایشونه لطفا یه منبع درست حسابی ذکر کنید واسش...
ذکر منبع هم به عهده کسی هست که پست میزاره نه اینکه بقیه برن دنبالش.

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منم کوروش، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه دادگر، شاه بابل، شاه سومر و اکد، شاه چهار گوشه جهان.
پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاهنشاه ،نوه کوروش، شاه بزرگ، ...، نبیره چیش پیش، شاه بزرگ ، شاهنشاه ... از دودمانی که همیشه شاه بوده اند و فراماروائی اش را « ِ‌بل »و « نبو » گرامی می دارند و [از طیب خاطر، و]با دل خوش پادشاهی او را خواهانند .
آنگاه که بدون جنگ و پیکار وارد بابل شدم، همه مردم مقدم مرا با شادمانی پذیرفتند. در بارگاه پادشاهان بابل بر تخت شهریاری نشستم . مردوک خدای بزرگ دل های مردم بابل را به سوی من گردانید، ...، زیرا من او را ارجمند و گرامی داشتم . او بر من ، کوروش که ستایشگر او هستم و بر کمبوجیه پسرم ، و همچنین بر کَس و کار [و ، ایل و تبار]، و همه سپاهیان من ، برکت و مهربانی ارزانی داشت . ما همگی شادمانه و در صلح و آشتی مقام بلندش را ستودیم . به فرمان « مردوک » ، همه شاهان بر اورنگ پادشاهی نشسته اند . همه پادشاهان از دریای بالا تا دریای پائین [مدیترانه تا خلیج فارس ؟] ، همه مردم سرزمین های دوردست ، از چهارگوشه جهان ، همه پادشاهان « آموری » و همه چادرنشینان مرا خراج گذاردند و در بابل روی پاهایم افتادند [ پا هایم را بوسیدند] . از... ، تا آشور و شوش من شهرهای « آگاده » ، اشنونا ، زمبان ، متورنو ، دیر ، سرزمین گوتیان و همچنین شهرهای آنسوی دجله که ویران شده بود ــ از نو ساختم . فرمان دادم تمام نیایشگاه هایی را که بسته شده بود، بگشایند. همه خدایان این نیایشگاه ها را به جاهای خود بازگرداندم . همه مردمانی را که پراکنده و آواره شده بودند، به جایگاههای خود برگرداندم و خانه های ویران آنان را آباد کردم . همچنین پیکره خدایان سومر و اکد را که « نبونید » ، بدون هراس از خدای بزرگ، به بابل آورده بود، به خشنودی مردوک «خدای بزرگ» و به شادی و خرمی به نیایشگاه های خودشان بازگرداندم. باشد که دل ها شاد گردد ...
بشود که خدایانی که آنان را به جایگاههای نخستین شان بازگرداندم،... [ قبل از « بل » و « نبو »] هر روز در پیشگاه خدای بزرگ برایم خواستار زندگی بلند باشند ، چه بسا سخنان پُربرکت و نیکخواهانه برایم بیابند ، و به خدای من « مردوک » بگویند: کوروش شاه ،پادشاهی است که تو را گرامی می دارد و پسرش کمبوجیه [نیز]...
اینک که به یاری «مزدا» تاج سلطنت ایران و بابل و کشورهای چهارگوشه جهان را به سرگذاشته ام اعلام می کنم که تا روزی که زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد دین و آئین و رسوم ملت هائی را که من پادشاه آنها هستم محترم خواهم شمرد و نخواهم گذاشت که حکام و زیر دستان من دین و آئین و رسوم ملت هائی که من پادشاه آنها هستم یا ملت های دیگر را مورد تحقیر قرار بدهند یا به آنها توهین نمایند.من از امروز که تاج سلطنت را به سر نهاده ام تا روزی که زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد هرگز سلطنت خود را بر هیچ ملتی تحمیل نخواهم کرد و هر ملتی آزاد است که مرا به سلطنت خود قبول کند یا نکند و هرگاه نخواهد مرا پادشاه خود بداند من برای سلطنت آن ملت مبادرت به جنگ نخواهم کرد. من تا روزی که پادشاه ایران هستم نخواهم گذاشت کسی به دیگری ظلم کند و اگر شخصی مظلوم واقع شد من حق وی را از ظالم خواهم گرفت و به او خواهم داد و ستمگر را مجازات خواهم کرد.من تا روزی که پادشاه هستم نخواهم گذاشت مال غیر منقول یا منقول دیگری را به زور یا به طریق دیگر بدون پرداخت بهای آن و جلب رضایت صاحب مال ، تصرف نماید و من تا روزی که زنده هستم نخواهم گذاشت که شخصی دیگری را به بیگاری بگیرد و بدون پرداخت مزد وی را به کار وا دارد.
من امروز اعلام می کنم که هر کسی آزاد است که هر دینی را که میل دارد بپرستد و در هر نقطه که میل دارد سکونت کند مشروط بر اینکه در آنجا حق کسی را غصب ننماید و هر شغلی را که میل دارد پیش بگیرد و مال خود را به هر نحو که مایل است به مصرف برساند مشروط بر اینکه لطمه به حقوق دیگران نزند. هیچ کس را نباید به مناسبت تقصیری که یکی از خویشاوندانش کرده مجازات کرد .من برده داری را برانداختم. به بدبختی های آنان پایان بخشیدم .
من تا روزی که به یاری مزدا زنده هستم و سلطنت می کنم نخواهم گذاشت که مردان و زنان را به عنوان غلام و کنیز بفروشند و حکام و زیر دستان من مکلف هستند که در حوزه حکومت و ماموریت خود مانع از فروش و خرید مردان و زنان بعنوان غلام و کنیز بشوند و رسم بردگی باید به کلی از جهان برافتد.
از مزدا خواهانم که مرا در راه اجرای تعهّداتی که نسبت به ملت های ایران و بابل و ملل چهار جانب جهان بر عهده گرفته ام موفق گرداند.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنگاه که بدون جنگ و پیکار واردبابل شدم، همه مردم مقدم مرا با شادمانی پذیرفتند. در بارگاه پادشاهان بابل بر تختشهریاری نشستم . مردوک خدای بزرگ دل های مردم بابل را به سوی من گردانید، ...، زیرامن او را ارجمند و گرامی داشتم . او بر من ، کوروش که ستایشگر او هستم و بر کمبوجیهپسرم ، و همچنین بر کَس و کار [و ، ایل و تبار]، و همه سپاهیان من ، برکت و مهربانیارزانی داشت
پس این قصه زرتشتی بودن کوروش اینا چی بود ؟