ممنون ما هم خوبیمسلام به دوست گل خودم ممنونم شکرشماچطورهستید.
فردا راهی هستین دیگه؟
ممنون ما هم خوبیمسلام به دوست گل خودم ممنونم شکرشماچطورهستید.
فرداصبح ساعت 5حرکت میکنم که ساعت 9اونجا باشمممنون ما هم خوبیم
فردا راهی هستین دیگه؟
این سپیده عزیزخیلی کمکم کردند واقعا مثل سایردوستان ممنونم ازهمه شما
خیلی...حالا از شرایطش خبر داری؟دوست داری؟ :دی
یعنی دوسال دیگه بازم کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
من تازه عضو شدم
رشته ام مهندسی معماریه
در کل خوشبختم (جمیعآ)
خوش به حال اوناییکه الان خوابیدن
من1ساعت دیگه می رم سمت شمال
دوستان ثبت نام کردید برگشتید نظرتون و درمورد دانشگاهی که قرار توش درس بخونیدو بگید
همون جوری بوده که فکرشومی کردید؟
من از دلشوره دارم میمیرم
امیدوارم شهرومحیط دانشگاه خوب باشه
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دق کردم
فعلا خدافظ تا بعد ثبت نام
سلام دوستای عزیزم...
خوب البته اینکه تب و تاب اینجا واسه این چند روز اعلام نتایج بوده شکی نیست ولی اینکارم اینقدرا هم سنگین نیست.بچه هایی که اینجا هستن هر کدوم ماهانه مطالب خودشون رو تهیه میکنن عکس ها گزارش ها و ... خیر سرمون دانشجوییم این کار علاوه بر اینکه باعث میشه از تجربیات هم و استفاده کنیم میتونه برای ما یه امتیاز هم محسوب بشه.خوب هر کسی میتونه تو یه زمینه فعالیت کنه مختصر مفید بگم یه نفر تو زمینه عکاسی یکی دیگه معماری ایران یکی دیگه معماری جهان و ... که اون تاپیک ها رو بچه ها خودشون به اتفاق هم تعیین میکنن
خلاصه بگم اینکه خیلی آسونتر از اونی هست که فکرشو کنید...
بعد خوبیش اینه هر کدوم از بچه ها تو یه دانشگاه هستن خوب اینطوری از حالت یکنواختی در میاد من این قولو به شما میدم اگر یه یا علی بگید دیگه بیخیال نمیشید چون من تجربش رو داشتم میدونم. به نظر من بچه هایی که این پتانسیل رو دارن:
FCH
MEG
سعید معمار
sahar-mir
farzaneh4021
sepideh.mt
علی_بندرانزلی
....
این دوستای عزیزی که نام بردوم نه بر اساس ملاک خاص و یا چیز دیگه ای باشه نه (چون من نه از سطح علمی این دوستان خبر ندارم نه چیز دیگه ای) فقط بر اساس پست هایی که بوده چون به نظر من نویسنده های قابلی هستن حداقل تو اون سبک نوشتن خودشون چه تو محفل چه تو اینجا مهم اون راحت ارتباط برقرار کردن با خواننده هستش که حاصل میشه...
باز هم دوستای عزیز جسارت من رو ببخشید..
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
خیلی پیشنهاد خوبیه و من که به شخصا سرم درد می کنه واسه اینجور کارا
اما این آقایون و خانم مهندسایی که اینجا میبینی و دیدی این چند وقت که اینقدر اکتیون،تجربه نشون داده تا اعلام نتایج اینجوریه و بعدش دیگه ماهی یک بار هم به زور میاد اینطرفا!
اکثرا دنبال درسشونن که خب خودتم معماری خوندی و می دونی درسشونم سنگینه.
اگه بچه ها پایه بودن و راه انداختید این نشریه رو،منم هستم![]()
تا اونجایی که من می دونم سوره دیگه انتقالی نمیگیره!متاسفم!خیلی...حالا از شرایطش خبر داری؟
سلام دوست جونسلام دوستان
من تازه عضو شدم
رشته ام مهندسی معماریه
در کل خوشبختم (جمیعآ)
خب آخه معلومهاين چه جوابيه آخه فرزانه جان ؟
جواب سوالشو بده !![]()
آره سپيده
تازه دو سال بعدشم کنکور دکترا
بقيشو ديگه بلد نيستم![]()
وایییییییییییییسلااااااااام
من احسابم خورده![]()
دوست باهوشم منم اونقدر حالیم هست که انتقالی نمیدن اگه دقت کنی پرسیدم "مهمان" چجوری میگیره؟ چون مطمئنم که مهمان میگیره! اگه نمیدونی بگو نمیدونم!خب آخه معلومه
اگه سوره انتقالی بگیره که همه میان سوره!دیوونه که نیستن مثلا از تهران بکوبن برن زاهدان!
دوست باهوشم منم اونقدر حالیم هست که انتقالی نمیدن اگه دقت کنی پرسیدم "مهمان" چجوری میگیره؟ چون مطمئنم که مهمان میگیره! اگه نمیدونی بگو نمیدونم!
خب آخه معلومه
اگه سوره انتقالی بگیره که همه میان سوره!دیوونه که نیستن مثلا از تهران بکوبن برن زاهدان!
سلام دوست عزيز
FCH جواب کاملا" درستي بهتون داد.
ببين کلا" دور سوره رو خط بکش. اگه مهمان يا انتقالي ميگرفت که همه از ناکجا آباد ميومدن سوره! زرنگ تر از
شما هم وجود داره ! اگه پارتي کلفت داري بسم ا... .
نميدن. نه مهمان نه انتقالي..![]()
فرزانه نگرفتي منظورم چي بود
از اون علامت "" که گذاشتم تابلوه منظورم چي بودا !
![]()
فرزاد در حال خنده!![]()
فرزاد در حال درس![]()
فرزاد وقتی خودشو میگیره!![]()
فرزاد وقتی کم میاره!!!![]()
فرزاد 3شب بع بعد!![]()
فرزاد در راه بجنورد!![]()
و در آخر فرزاد منتظر شام سپیده ها!![]()