جمع صمیمی از کارشناسی تا ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood321

عضو جدید
بدون شرح

بدون شرح

تاحدودی درسته ولی توچهارچوب کارحرفه ای دوست من خیلی فرق میکنه جدی میگم اتفاقا اگرمدارک کارشناسی ازاعتبارشون کاسته شده یکم بخاطرمدرک گرایی ولی بلعکس مدرک معماری وعمران چون مثصل میشن به یک سندیکا خیلی هم معتبره وجایگاه بالای دارند خلاصه بگم این سهمیه مهندسی هست که یک پشتوانه محکمه برای این گروه ها مگرنه جدای ازسندیکا حق باشما هست ارزشی نداره کارمندی کاملا بخاطراینه که دلم میسوزه برای این دوره نه برای بعدش

mahmood321

عضو جدید
بدون شرح

بدون شرح

فهرست دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي و مراكز معتبر آموزشي موضوع ماده 5 شيوه‌نامه جديد اجرائي نحوه تمديد و ارتقاء پايه پروانه اشتغال به كار مهندسي

فهرست دانشگاههاي دولتي داراي حداقل يكي از رشته هاي مهندسي
موضوع قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان
رديف
نام دانشگاه
رديف
نام دانشگاه
1
اراك
34
هنر تهران
2
اروميه
35
فردوسي مشهد
3
اصفهان
36
قم
4
ايلام
37
كاشان
5
بجنورد
38
كردستان سنندج
6
بوعلي‌سينا- همدان
39
گيلان رشت
7
بيرجند
40
لرستان خرم‌آباد
8
بين‌المللي امام‌‌خميني(ره)- قزوين
41
مازندران- بابلسر
9
تبريز
42
محقق اردبيلي
10
تربيت معلم آذربايجان- تبريز
43
ملاير
11
تفرش
44
هرمزگان بندرعباس
12
تهران
45
هنراسلامي تبريز
13
خليج‌فارس بوشهر
46
هنر اصفهان
14
رازي- كرمانشاه
47
ولي‌عصر (عج) رفسنجان
15
زابل
48
ياسوج
16
زنجان
49
يزد
17
سمنان
50
امام حسين (ع)- تهران
18
سيستان و بلوچستان
51
دانشكده فني و مهندسي اراك دانشگاه علم و صنعت ايران
19
شاهد تهران
52
مجتمع آموزش عالي جندي شاپور- دزفول
20
شهركرد
53
مركز آموزش عالي فسا
21
شهيد باهنر- كرمان
54
دانشگاه آيت‌الله بروجردي بروجرد
22
شهيد بهشتي- تهران
55
دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران
23
شهيد چمران اهواز
56
دانشگاه تربيت معلم تهران كرج
24
شيراز
57
دانشگاه تربيت معلم سبزوار
25
صنعتي اميركبير
58
دانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار
26
صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
59
دانشگاه صنعتي سيرجان
27
صنعتي اروميه
60
دانشگاه صنعتي كرمانشاه
28
صنعتي اصفهان
61
دانشگاه صنعتي قم
29
صنعتي بابل
62
دانشگاه گلستان گرگان
30
صنعتي بيرجند
63
دانشگاه مراغه
31
صنعتي شاهرود
64
مجتمع آموزشي عالي بهبهان
32
صنعتي شريف
65
مجتمع آموزشي عالي فني و مهندسي بناب
33
علم و صنعت ايران تهران
66
مجتمع آموزشي عالي فني و مهندسي قوچان

مراكز معتبر آموزشي
رديف
عنوان مركز
1
مركز تحقيقات ساختمان و مسكن
2
جهاد دانشگاهي واحد تهران
3
جهاد دانشگاهي واحد قم
فهرست مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي
داراي حداقل يكي از رشته‌هاي مهندسي موضوع قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان
رديف
نام دانشگاه و مؤسسات
1
دانشگاه غيرانتفاعي چابهار
2
دانشگاه شيخ‌بهائي اصفهان
3
دانشگاه علم و فرهنگ تهران
4
مؤسسه غيرانتفاعي اشراق - بجنورد
5
مؤسسه غيرانتفاعي پرديسان - فريدونكنار
6
مؤسسه غيرانتفاعي جهاد دانشگاهي - يزد
7
مؤسسه غيرانتفاعي جهاد دانشگاهي - خوزستان
8
مؤسسه غيرانتفاعي خاوران - مشهد
9
مؤسسه غيرانتفاعي خيام - مشهد
10
مؤسسه غيرانتفاعي روزبهان - ساري
11
مؤسسه غيرانتفاعي ساريان - ساري
12
مؤسسه غيرانتفاعي سجاد - مشهد
13
مؤسسه غيرانتفاعي شمال - آمل
14
مؤسسه غيرانتفاعي صدرالمتالهين - تهران
15
مؤسسه غيرانتفاعي طبري - بابل
16
مؤسسه غيرانتفاعي علامه جعفري - رفسنجان
17
مؤسسه غيرانتفاعي كرمان - كرمان
18
مؤسسه غيرانتفاعي مازيار رويان- نور
19
مؤسسه غيرانتفاعي هدف ساري
20
مؤسسه غيرانتفاعي لقمان حكيم گلستان آق‌قلا
21
مؤسسه غيرانتفاعي اقبال لاهوري- مشهد
22
مؤسسه غيرانتفاعي ايرانيكا- امير كلا - مازندران
23
مؤسسه غيرانتفاعي ايوانكي
24
مؤسسه غيرانتفاعي بعثت كرمان
25
مؤسسه غيرانتفاعي پرتو زاهدان
26
مؤسسه غيرانتفاعي حافظ شيراز
27
مؤسسه غيرانتفاعي دانش پژوهان اصفهان
28
مؤسسه غيرانتفاعي سراج- تبريز
29
مؤسسه غيرانتفاعي شمس- گنبد
30
مؤسسه غيرانتفاعي صنعتي مازندران- بابل
31
مؤسسه غيرانتفاعي علامه محدث نوري نور
32
مؤسسه غيرانتفاعي كمال‌الملك - نوشهر

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نمیدونم پس ما برای چه دروس طراحی اونم 5تاطرح وبیان معماری راباید سپری کنیم که فقط نظارت کنیم مهندس معماری که حق طراحی رونداره خیلی مسخره هست گریه داره :cry::crying:

واقعا از اينكه تو ايران زندگي مي كنم شرم دارم!

mahmood321

عضو جدید
بدون شرح

بدون شرح

واقعا آدم دلش خوش باشه به چی به رفاء به امنیت به چی واقعا .....

FCH

عضو جدید
تاحدودی درسته ولی توچهارچوب کارحرفه ای دوست من خیلی فرق میکنه جدی میگم اتفاقا اگرمدارک کارشناسی ازاعتبارشون کاسته شده یکم بخاطرمدرک گرایی ولی بلعکس مدرک معماری وعمران چون مثصل میشن به یک سندیکا خیلی هم معتبره وجایگاه بالای دارند خلاصه بگم این سهمیه مهندسی هست که یک پشتوانه محکمه برای این گروه ها مگرنه جدای ازسندیکا حق باشما هست ارزشی نداره کارمندی کاملا بخاطراینه که دلم میسوزه برای این دوره نه برای بعدش

حرفت کاملا درسته
اما فعلا نمیتونیم چشممونو رو 2سال درسی که خوندیم ببندیم و برگردیم از اول بخونیم
ونمی تونیمم همینجا درجا بزنیم
پس لازمه تا هرجایی شد به بهترین وجه پیش بریم
وگرنه مسلما منم دوست دارم مدرکم مهندسی باشه!:w19:

mahmood321

عضو جدید
بدون شرح

بدون شرح

درسته من قبول دارم باید تلاش کنیم ولی مگراین مدرک مهندسی نیست.خدایا من موندم میخوایم چی بخونیم مهندسیه کاردانی پیشرفته کارشناسی که کارشناس نیست میدونی اینم مثل سیستم نظام جدیدشون میمونه که وقتی امد زدیکسری چیزها تغییردادبه نظرم اون بالایه داره گیج میزنه وتابع سلیقه بخشنامه میده باورکنید یکی ازاین آشناهای ما که چندتاشرکت بزرگ دارند توزمینه بتاکاروتن کارمیکنند وکربن صنعتی میگفت هرسال ما یک نفروبارایزنی بدون کنکورسردانشگاه اونم هردانشگاهی نه دانشگاهی مثل شریف مینشونیم فقط هم بخاطرمسائل کاری که دارند بابالای ها

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته من قبول دارم باید تلاش کنیم ولی مگراین مدرک مهندسی نیست.خدایا من موندم میخوایم چی بخونیم مهندسیه کاردانی پیشرفته کارشناسی که کارشناس نیست میدونی اینم مثل سیستم نظام جدیدشون میمونه که وقتی امد زدیکسری چیزها تغییردادبه نظرم اون بالایه داره گیج میزنه وتابع سلیقه بخشنامه میده باورکنید یکی ازاین آشناهای ما که چندتاشرکت بزرگ دارند توزمینه بتاکاروتن کارمیکنند وکربن صنعتی میگفت هرسال ما یک نفروبارایزنی بدون کنکورسردانشگاه اونم هردانشگاهی نه دانشگاهی مثل شریف مینشونیم فقط هم بخاطرمسائل کاری که دارند بابالای ها
میشه بگید قضیه چیه............
واضح حرف بزنید ما هم بفهمیم............:razz:

FCH

عضو جدید

همه جا تبعیض وجود داره
باید عادت کرده باشیم دیگه بعد اینهمه سال زندگی

FCH

عضو جدید
باسلام خدمت دوستان محترم
باکمال تاسف برای دوستان معمار
مدرک مهندسی تکنولوژی معماری حق طراحی ندارد فقط نظارت واجرا به خاطراینکه یکسری ازدرسهای که کارشناسی پیوسته ها گذروندندکه حدودا 4درس میباشد.من همین حالابه سازمان نظام مهندسی قزوین زنگ زدم واستعلام گرفتم به من گفتند این امکان نیست مگراینکه ازطرف سازمان به شرط بالابودن معدل بالای 14 معرفی بشند تهران وازاون جا اون 4تادرس راسپری کنند.که این هم فعلا جدی نگیرید.پرسیدم مدارک سراسری اعم ازروزانه -شبانه -غیرانتفاعی راچگونه بررسی میکنید گفتند فقط بایدمهروزارت علوم وتحقیقات زیربرگه باشه.

من نمیدونم پس ما برای چه دروس طراحی اونم 5تاطرح وبیان معماری راباید سپری کنیم که فقط نظارت کنیم مهندس معماری که حق طراحی رونداره خیلی مسخره هست گریه داره :cry::crying:

درضمن کدی که سازمان برای اشتغال میده کد120 هست ولی مهندسان معمار پیوسته خوندن کد 100

بله درسته ارشد ولی یک چیزهم بگم ارشد مثل کارشناسی ورودیش راحت نیست مخصوصا اسکیسش که سلیقه ای هست بعدش هم من موندم من بامدرک کاردانی طراحی ونظارت میکنم ولی باکارشناسی نمیتونم دارم داغ میکنم این بلای هست که سازمان مسکن وشهرسازی سربچه های ما میاره اصلانمیدونم این مهندسی تکنولوژی معماری چیه که تمام واحداش با مهندسی معماری پیوسته یکی هست اگرتکنولوژی هست خوب مثل گرایشی که برای ارشد آمده باید سیلابسش فرق کنه که به طبع سطح مدرکش هم میره بالا ولی خنده داره که میری معماری میخونی بخشنامه میدن نمیتونی طراحی کنی

نگران نباش بابا!
تو این دوره و زمونه که کارشناسی معماری به درد نمی خوره و همه حداقل باید مدرکشون ارشد باشه
اونم که دیگه فرقی نداره خدارو شکر
بعدم صبر کن حالا!وقتی فردا شد و ما لیسانسمونو گرفتیم یه راهی واسش پیدا می کنیم
غصه و اعصاب خوردی نداره!
مهم اینه که ما هدفمونو پیدا کردیم،مگه نه؟;)

چندتاپست قبل من رابخون تادستت بیاد قضیه چیه .

قضیه تقریبا ایناست سعید جان
چه عجب بابا
تو پست دادی بالاخره:thumbsup2:

rahaashiyan

عضو جدید
:gol:غصه خور محمود جان تو اين مملكت هر روز يه قانوني درمياد يه هو ديدي گفتن ناپيوسته ها مي تونن جراح مغز واعصاب بشن از اينا بعيد نيست ميدوني كه مداركشم موجوده اگر بخواهيد خدمتتون ارائه دهم:gol:

mahmood321

عضو جدید
:gol:غصه خور محمود جان تو اين مملكت هر روز يه قانوني درمياد يه هو ديدي گفتن ناپيوسته ها مي تونن جراح مغز واعصاب بشن از اينا بعيد نيست ميدوني كه مداركشم موجوده اگر بخواهيد خدمتتون ارائه دهم:gol:
غصه چی بگم موندم چراهمش باید اینجوری سوپرایزبشیم.

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضیه تقریبا ایناست سعید جان
چه عجب بابا
تو پست دادی بالاخره:thumbsup2:
1.....من از اعلام نتایج امروز به بعد به فکر ارشدم.....اونم از نوع آتیشی.........
2.....عزیزان من کارشناسی کلش چیه که ناراحتم بشید براش.........
3.....اصل اینه که مدرکا وزارت علوم تایید میکنه.............
4.....فقط به فکر آخر کار باشید نه اولش..وگرنه همون اول جا میزنید........
5.....درباره ندادن پست......من احساس میکنم کم پست دادن من به نفع همست تا دعوا معوا نشه....:redface:

FCH

عضو جدید
1.....من از اعلام نتایج امروز به بعد به فکر ارشدم.....اونم از نوع آتیشی.........
2.....عزیزان من کارشناسی کلش چیه که ناراحتم بشید براش.........
3.....اصل اینه که مدرکا وزارت علوم تایی میکنه.............
4.....فقط به فکر آخر کار باشید نه اولش..وگرنه همون اول جا میزنید........
5.....درباره ندادن پست......من احساس میکنم کم پست دادن من به نفع همست تا دعوا معوا نشه....:smile:

ببین،من میگم اصفهانی میای !!!:whistle:

بعدم ما پست می دهیم هرکی هم هرچی دلش می خواد بگه!ما کاری به کار کسی نداریم
:w02:

• Like
واکنش ها: MEG
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا