سلام دوست عزيز
ابتدا يه عذرخواهي، منظور بنده از اينكه اين چند وقته رو فقط يه كپي پيست ساده ديدم اين نبود كه كار شما ايرادي داشته و به اميرالمونين قسم منظورم كوچيك شمردن كار شما نبود. متاسفانه متن نوشتاريه و منظور رو نميشه در جمله خلاصه كرد. من همون اولم از زحمات شما و بقيه دوستان تشكر كردم ولي بازم عذرخواهي مي كنم چون شايد باعث شكسته شدن دلتون شده باشم. شرمنده
دوست گلم بنظر بنده اون اوايل كه تاپيك رونق خوبي داشت بخاطر اين بود كه دوستان ميرفتن متن رو مي خوندن(حالا هرجوري كه شده) و بهترين جمله هار و ميزاشتن و بعضي موقع ها هم يه سري سوال پرسيده مي شد. اما از زماني كه متن كامل قرار داده شد، خودتون ميتونين مقايسه كنين!!!
ميدونين براي چي ميگم اين شكلي ارزشي نداره؟!
چون اگر روي متن تعقل نشه پشيزي ارزش نداره، مثالشم از قرآن براتون ميزنم (سوره آل عمران، آيه 190و191) البته فقط متن فارسيشو ميزارم
آيه 190: محققا در خلقت آسمان ها و زمين و رفت و آمد شب و روز براي صاحبان خرد(اولي الالباب) نشانه هايي است
آيه 191: آنهايي كه در هز حالت ايستاده و نشسته و خوابيده به پهلو خدارا ياد مي كنند و دائم فكر در خلقت آسمان ها و زمين كرده و گويند پروردگارا اين دستگاه با عظمت را بيهوده نيافريده اي، پاك و منزهي (سبحانك)، مارا بلطف خود از عذاب آتش (دوزخ )نگهدار.
حالا حرف خودم: معارف الهي مثل آب ميمونه، قلوب مومنين هم مثل چاه، ما بايد كاري كنيم كه اين آب از چاه دلمون بجوشه، گرفتن معارف الهي از ديگران با شنيدن و خواندن،مثل آب ريختن توي چاه ميمونه كه بعد از يه مدت اين آب متعفن ميشه و بو ميگيره. بايد كمي وقت صرف كرد و با مطالعه در درون خودمون حفاري كنيم تا به آب برسيم. منظور از مطالعه هم تفكر هستش يعني هموني كه خدا از اون با اسم (اولي الالباب) ياد كرده نه كتاب خوندن. البته اين نكته هم لازمه كه بعضي وقت ها موقع چاه زدن آدم به سنگ ميرسه، اون موقع لازمه مقداري آب بريزي تا زمين دلت نرم و قابل كندن بشه. بخاطر همين استفاده از كلام و نوشته هاي ديگران توي اين زمينه مفيده. تفكر و تعقلي كه خدا ازش توي اين آيه ها ياد كرده نتيجش ميشه سبحانك گفتن وگرنه مفتم نمي ارزه. مهم ديدن خلقت آسمان نيست مهم تعقليه كه در اون باب ميشه.
حالا منظورمو اينطوري تكميل مي كنم. مهم ديدن جملات نهج البلاغه نيست. مهم تعقليه كه در اون ميشه و شايد به خواست خدا باعث جوسيدن معارف الهي در قلوبمون بشه.
در آخرم يه حديث از اميرالمومنين:علم نه در آسمان است كه بر شما فرود آيد و نه در دل زمين تا براي شما بالا آيد، بلكه در قلب هاي شما آفريده شده است؛ به اخلاق روحانيان (منظور اهل دل و اولياي الهي است) متخلق شويد تا براي شما آشكار گردد.
يعني تمام اين جملات نهج البلاغه براي زنده كردن علم درون خودمونه. هرچيزي هست توي خودمونه فقط بايد با تعقل روي اين جملات معارف الهي دلمونو استخراج كنيم(به قولي تودلمون چاه بزنيم).
ببخشيد اين دفعه خيلي حرف زدم تا بتونم منظورمو واضح تر برسونم. اميدوارم همينطور بوده باشه.
يا علي
من تو خصوصی کامل جوابتونو دادم...الانم میگم من تا عمر دارم شاگرد شما و آقای احسان و آقای یارانراد و خانم آگاهدخت عزیزم هستم...و این مسئله کتمان ناشدنیه...
اما یه سوال خودتون کجائید؟؟؟چرا نمیاین؟ من حق دارم اینو بپرسم؟؟؟/نه چون مظمئنا یه دلیل قانع کننده ای دارید...و همینطور بقیه دوستان...
الان که تعداد کمه از کیفیت کاره ما که کاسته نمیشه میشه؟؟؟//
آقای خسروی کار ما کیفیه نه کمی...
تعدا افراد مهم نیست..آره خیلی خوبه که این تاپیکم رونق داشته باشه کی بدش میاد اما باید صبور بود...
باید دل سوزوند...اگر هر کسی بگه بقیه رفتن منم نمیرم...تا وقتی هر کسی به خودش بگه..بقیه دلیل داشتن و رفتن من بمونم....چقدر فرقه//
زمین تا آسمون..تو مورد اول همه دلسرد میشن و میرن...مورد دوم همه میان..اگه عاقل باشیم میفهمیم که این چیزی جز لذته....عاقل باشیم درک میکنیم واسه دین و دنیا و آخرتمون به درد میخوره....حتی اگر کسی هم به قیامت و معاد اعتقاد نداشته باشه و یه دنیای به قول خودش ارومم بخواد اگر این مواردو که مولا تو کتابشن گفتن رعایت کنن از طرف همه بندگان مورد احترام قرار میگیرن..تمام اصول و رعایت کنیم....حالا رضایت خدا و خریدن آخرتمون که اصلا به کنار...
آقای خسروی یه جاهایی یه افرادی محرک میخوان..یکی مثه بنده حقیر بخواد کاریو بکنه خیلی سمجه..اما یکی محرک و انگیزه میخواد....حضور خود شما و آقای احسان میدونید چقدر فایده داشت؟؟؟؟؟؟؟خودتون تا حالا به این درک رسیده بودید که حضور شماها خیلی هارو میکشوند.. اما خب نمیشه خرده ای گرفت چون همه میدونیم که شما کماکان پشت ما هستید اما به علت مشغله تون نمیرسید تو لحظه به لحظه های جلو رفتن تاپیک با ما باشید..
و اما واسه گذاشتن کل متن....
که اونم یه نفر میزاره..اینه که اگه واقعا یکی نرفت و نخوند حداقل من بعدا بگم کاملش که بود.حاضر آمادش که بود....
ببینید این جور تاپیک های مذهبی خودتون میدونید نمیشه با تاپیک های طنز و سرگرمی مورد مقایسه قرار بگیره و کسی که وارد میشه واقعا با جونه دلش وارد میشه نه خدای نکرده برای سرگرمی و وقت گذرانی..تشکری که میزنه مطمئن باشید که میخونه و میزنه..
ولی خب منم دلم میخواد همه بیان و این تاپیک دوباره شلوغ شه...الان دو روز نیستیم و میاییم دوباره پست خودمون آخریه...اما کاش یاد بگیریم اول از خودمون شروع کنیم..
بابت جسارتم معذرت میخوام..امیدوارم بی احترامی تلقی نشه...شما همیشه مورد احترامید