سلام به همگي دوستان عزيز
اميدوارم هر جا هستيد شاد و سالم و پيروز باشيد
احسان جان خدا قوت، خوبي دادا؟
اينم كارنامه حقيرانه بنده
1-تا چه آیهای حفظ هستید؟
53
2- آیاتی که در اون اشکال دارید رو بنویسید. اگر هم اشکالی ندارید بگید که روی تمام آیات تسلط دارید
از آيه 48 به بعد(اونم فكر كنم چون تازه حفظ كردم
)
3- روش حفظ کردنتون رو کاملا توضیح بدید. اگر هم مشکلی در حفظ دارید حتما بگید. خو
اهشا درست و کامل توضیح بدید
از روي موبايل حفظ كردن رو كنار گذاشتم
و دارم از روي خود مصحف حفظ ميكنم، از موبايل هم تنها براي مرور استفاده ميكنم(البته وقتي تو راه مسافرت بودم از موبايل براي حفظ استفاده كردم)از روي صوت هم تا اونجايي ك بشه حتما گوش ميدم.
4- طریقه مرور کردنتون رو کاملا توضیح بدید
در روز حداقل يكبار از اول مرور ميكنم، اگه مرورم بي نقص بود،آياتي كه اون روز حفظ كردم رو به همراه 2-3 آيه قبلش مرور ميكنم، وگرنه دوباره از اول مرور ميكنم5- آیا بعد از حفظ هر صفحه 5 صفحه قبل از اون رو مرور میکنید؟
بله
6- آیا قبل از حفظ یک صفحه به صوت قاری گوش میدید؟
راستش تو اين زمينه يه ذره بي نظمم، گاهي اوقات قبل حفظ گوش ميدم،گاهي اوقات بعد حفظ(البته معمولا تو تجويد زياد مشكل ندارم)
7- تفسیر میخونید؟
ديگه تفسير كه كارمون شده
ولي جداي اين حرفها، تفسير خيلي وقت ميخواد و احساس ميكنم براي تفسير كم كار ميكنم و در نظر دارم از روي تفاسير يه مجموعه يادداشت درست كنم ان شاءاله.
فقط يه نكته: احسان جان، همانطور كه قبلا گفتم شرايطم (اونجور كه به نظر مياد) تقريبا مثل خودته و از ارديبهشت شايد اعزام بشم، الانم براي درس ديگه سرم شلوغ نيست، به همين خاطر عيد و غير عيد برام فرقي نداره، بنابراين من طبق همون برنامه خودم(روزي دو آيه) حفظ كردم و واقعا اين سري(با جريان مسافرت و بيماري) نتونستم تا 60 حفظ كنم؛پس اگه صلاح بدوني (با توجه به طولاني شدن آيات پيش رو) به نظرم بهتره همون دو آيه رو بذاري
بازم مثل هميشه يه دنيا ممنون،ان شاءاله هميشه موفق باشي دادا
التماس دعا
ياحق