جشن ویژه برای آزار و اذیت دخترها!!

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مردم در نقاط مختلف دنیا سنتها و جشنهای جالب و گاهی عجیب دارند که برخی از آنها با شوخی چند نفر با هم آغاز شده و کم کم به کل شهر و یک کشور تسری یافته است ...
مردم در نقاط مختلف دنیا سنتها و جشنهای جالب و گاهی عجیب دارند که برخی از آنها با شوخی چند نفر با هم آغاز شده و کم کم به کل شهر و یک کشور تسری یافته است ، مانند آنچه در یکی از شهرهای کشور اوکراین برگزار شده و به "جشن آب" شهرت یافته است.
در این جشن که روز دوشنبه ی پس از عید پاک برگزار می‌شود، پسران جوان و نوجوان در نقاطی از شهر "لفیف" کمین می‌کنند و با عبور رهگذران و بالاخص دختران جوان و نوجوان ، با آب به آنها حمله می‌کنند!

این مراسم در چند شهر دیگر کشور اوکراین نیز در این روز برگزار می‌شود ، تاکنون شکایاتی در زمینه ی آزار و اذیت در هنگام برگزاری جشن و همچنین سرماخوردگی دخترانی که خیس شده اند به پلیس رسیده است، اما چون تعداد این موارد معدود بوده است ، پلیس با برگزارکنندگان این جشن برخورد نمی‌کند.

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم یه چیزی شبیه چهارشنبه سوری خودمونه که هرجی موشک و نارنجک و RPG به سمت دخترا میا!!!!

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم دمشون گرم که خوشن.. کسی هم کار به کارشون نداره..

حاالا اینکه تو این سرما و اینکاراش بماند.. تفریحات سالم دارن :w15::d

روياي ماه

عضو جدید
این که خوبه آب روشناییه من آب بازی دوست دارم تو دبیرستان از این کارا زیاد میکردیم
یادش بخیر جوونی