جشنی که در آن نیم‌میلیون ایرانی قتل‌عام شدند! + تصاویر

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جمع کنید این تایپیکه مسخررو...هر سری از تایپیکا میبینیم حالمون بد میشه:razz:

یه نگاهی به نظرات کسانی که بدون تعصب و بار اول این مطالب رو شنیدند بندازید. کسانی که روح حقیقت طلبی و وجدان خودشون رو با تعصب کور نکردند هنوز. البته شاید اونا هم وقتی بدونن این مطالب به ظلمهای هخامنشیان مربوطه و نشون میده تاریخ ایران تو این مورد تحریف شده بعضیاشون هم نظر شما بشن.

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نگاهی به نظرات کسانی که بدون تعصب و بار اول این مطالب رو شنیدند بندازید. کسانی که روح حقیقت طلبی و وجدان خودشون رو با تعصب کور نکردند هنوز. البته شاید اونا هم وقتی بدونن این مطالب به ظلمهای هخامنشیان مربوطه و نشون میده تاریخ ایران تو این مورد تحریف شده بعضیاشون هم نظر شما بشن.

این چندمین باره که از این تایپیکا زده میشه..دیگه جبهه گیری واسم معنی نداره چون همه میدونن نظرم چیه و خدارو شکر اطلاعاتم اونقد هست که بدونم دروغه..
هرچقد از این دست تایپیکا ببینم نظرم برنمیگرده..

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازهم تاپیک های :confused: ، خدایا قدری ایرانیان را سوی علم کشان ، دین دارد دیوانه شان می کند

تاپیک تکراری
چرندیات جعلی
مزخرفات من دراوردی
اراجیف
و..........
بس کن بابا حالمون به هم خورد از بس از این جفنگیات تاپیک زدید
:gol::gol::gol:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هم ما ایرانی ها بیشتر از هرچیزی متعصبیم ....
مخصوصا توی چیزهایی که بهمون میگن بدون پژوهش فقط به نام دین و دشمنی به خوردمون میدن ..... به شما یاد میدن که هخامنشی بد بوده چون از صهیون دشمن دینتون دفاع کرده .....هیشکی به شما نمیگه کوروش در آن زمان تنها دین خداوند بر روی زمین یعنی یهود رو یاری کرد ..... تفکر اشتباه همین که شما دارید دوست من .... دارید گذشتگان رو به چوب آیندگان میزنید....

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما یا عرب زاده ای یا عرب پرست!!!
و دشمنی ایران نه فقط با اسراییل بلکه همه دنیا!!! خواسته شما برای نابودی ایرانه!!!
والا 34سال شعار مرگ بر امریکا چی شد!!! رفتید پای مذاکره!!!

خوب اون قسمتهای عرب زاده و عرب پرست و ایناش به اینجا و شما مربوط نمیشه.
خواسته ی منم به شما مربوط نمیشه.
سیاست داخلی ایران هم به من مربوط نمیشه.
شما دوتا حرف زدی منم دوتا جواب با شماره هاش بهتون دادم.
حالا جواب اون دوتا رو میخام.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من هم ما ایرانی ها بیشتر از هرچیزی متعصبیم ....
مخصوصا توی چیزهایی که بهمون میگن بدون پژوهش فقط به نام دین و دشمنی به خوردمون میدن ..... به شما یاد میدن که هخامنشی بد بوده چون از صهیون دشمن دینتون دفاع کرده .....هیشکی به شما نمیگه کوروش در آن زمان تنها دین خداوند بر روی زمین یعنی یهود رو یاری کرد ..... تفکر اشتباه همین که شما دارید دوست من .... دارید گذشتگان رو به چوب آیندگان میزنید....

فقط اون قسمت متعصبیمش رو قبول دارم.
آخه کجای این دین بیچاره یاد داده هخامنشی بده؟
کوروش در زمان خودش هم به ملت یهود کمک کرد اما اینکه یع دین خدا کمک کرد رو باید در موردش تحقیق کرد. میشه مثلا گفت کسانی که الان تو سوریه به القاعده کمک میکنن به دین خدا یعنی اسلام کمک میکنن؟ ملت پیرو یهود نشان دهنده ی دین اصیل یهود نیستن.
نه. من گذشتگان رو به چوب آیندگان نمیزنم. مگه آیندگان چکار کردند؟ من صحبتم همون گذشتگان هست و ایراد آیندگان هم اشتباه در مورد چگ.نگی باور گذشتگان هست.

حالا بگذریم. ما از این بحثا زیاد کردیم.فایده نداره. موسی به دین خویش . عیسی به دین خویش. موفق باشید.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط اون قسمت متعصبیمش رو قبول دارم.
آخه کجای این دین بیچاره یاد داده هخامنشی بده؟
کوروش در زمان خودش هم به ملت یهود کمک کرد اما اینکه یع دین خدا کمک کرد رو باید در موردش تحقیق کرد. میشه مثلا گفت کسانی که الان تو سوریه به القاعده کمک میکنن به دین خدا یعنی اسلام کمک میکنن؟ ملت پیرو یهود نشان دهنده ی دین اصیل یهود نیستن.
نه. من گذشتگان رو به چوب آیندگان نمیزنم. مگه آیندگان چکار کردند؟ من صحبتم همون گذشتگان هست و ایراد آیندگان هم اشتباه در مورد چگ.نگی باور گذشتگان هست.

حالا بگذریم. ما از این بحثا زیاد کردیم.فایده نداره. موسی به دین خویش . عیسی به دین خویش. موفق باشید.
قرمز اول ات رو جواب نمیدم چون نمیخوام تاپیک کسی به دلایل سیاسی پاک بشه ...
اما قرمز دوم ات اینه که نجاشی رو میشناسی؟؟؟ پسر عموی پیامبر رو میشناسی ؟؟؟ اونا از کجا معلوم که به اسلام کمک کردند؟؟؟ میخوای برم اجازه کوروش از خدا بگیرم بیام بزنیمش که چرا مسلمون نبوده ؟؟؟ یا نه میخوای بریم خدا رو بیاریم پایین ببریمش دادگاه که چرا یهویی کمپلت اسلام رو نیاورده رو زمین تا همه مسلمون باشند؟؟؟ تعارف نکن ها .....
داری تحقیق می کنی در مورد دین سلمان فارسی هم تحقیق کن یا مالک اشتر یا اصحاب پیامبر که نکنه اون ها هم به بهانه ای یا چشم داتشی کمک کردند.....
نگذار ادامه بدم و بحث های دینی رو پیش بکشم ....باور کن من 10 سال از عمرم رو صرف خوندن کتاب ها و مباحثی کردم که حتی فکرش هم به ذهن ما مسلمین خطور نمیکنه

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قرمز اول ات رو جواب نمیدم چون نمیخوام تاپیک کسی به دلایل سیاسی پاک بشه ...
اما قرمز دوم ات اینه که نجاشی رو میشناسی؟؟؟ پسر عموی پیامبر رو میشناسی ؟؟؟ اونا از کجا معلوم که به اسلام کمک کردند؟؟؟ میخوای برم اجازه کوروش از خدا بگیرم بیام بزنیمش که چرا مسلمون نبوده ؟؟؟ یا نه میخوای بریم خدا رو بیاریم پایین ببریمش دادگاه که چرا یهویی کمپلت اسلام رو نیاورده رو زمین تا همه مسلمون باشند؟؟؟ تعارف نکن ها .....
داری تحقیق می کنی در مورد دین سلمان فارسی هم تحقیق کن یا مالک اشتر یا اصحاب پیامبر که نکنه اون ها هم به بهانه ای یا چشم داتشی کمک کردند.....
نگذار ادامه بدم و بحث های دینی رو پیش بکشم ....باور کن من 10 سال از عمرم رو صرف خوندن کتاب ها و مباحثی کردم که حتی فکرش هم به ذهن ما مسلمین خطور نمیکنه

دوست عزیز من حرفمو تو پست قبلیم زدم. من گفتم که فایده ای ندارخ. شما رو میشناسم.(منظورم عقایدتون رو) و عرض کردم که موسی به دین خود عیسی به دین خود.
موفق باشید.

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ها همش چرت هست.

در اون زمان یهودی ها ساکن ایران و جز امپراطوری ایران بودند.
یک مثال براتون میزنم.
الان در خیلی از کشور های اروپایی کلی های رومانیایی تبار زندگی میکنند .مثلا در فرانسه بیاد یک از وزار شروع کنه به کشتار کلی ها.
مثلا اگر رئیس جمهور فرانسه این وزیر و دارودسته اش را نابود کنه.به نظر شما مشکلی داره؟؟؟؟؟؟

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این ها همش چرت هست.

در اون زمان یهودی ها ساکن ایران و جز امپراطوری ایران بودند.
یک مثال براتون میزنم.
الان در خیلی از کشور های اروپایی کلی های رومانیایی تبار زندگی میکنند .مثلا در فرانسه بیاد یک از وزار شروع کنه به کشتار کلی ها.
مثلا اگر رئیس جمهور فرانسه این وزیر و دارودسته اش را نابود کنه.به نظر شما مشکلی داره؟؟؟؟؟؟

ببخشیدها. یه سوال جدی؟
شما یهودی هستین؟ منظورم کلیمی؟؟؟؟؟؟
اخه دقیقا همون مطالب تورات و مورد نظر یهودیا رو میگین که ما قبول نداریم. اگه یهودی هستین که با شما بحثی نیست و من مایل به خدشه به اعتقادات دینی شما رو ندارم. اگه نه که بعدا میگم بهتون

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدها. یه سوال جدی؟
اخه دقیقا همون مطالب تورات و مورد نظر یهودیا رو میگین که ما قبول نداریم. اگه یهودی هستین که با شما بحثی نیست و من مایل به خدشه به اعتقادات دینی شما رو ندارم. اگه نه که بعدا میگم بهتون
من یهودی نیستم..این هم یهودی ها نمیگند تاریخی هست که گفته شده .
حتی تاریخ شناسان دنیا از این واقعه یکی از حسن های تاریخ ایران و هخامنشی یاد کردند
ولی این چیزی که شما میگید چیزی هست که یکدفعه در همین 3 یا 4 سال اختراع شده.

من از شما یک تقاضا دارم.
از شما میخوام فقط یک مورد برایم از جایی بیارید که این مطالبی که در پست اول تاپیک وجود داره مثلا از 10 سال پیش به قبل وجود خارجی داره.
حالا میخوایید کتاب بیارید .مقاله علمی بیارید.یک لینک اینترنتی بیارید .من این حرف شما را قبول میکنم.
البته از الان بهت توصیه میکنم بیخود نگرد که نیست.
من خودم اصلا اسرائیل و یهود و این چیزها برام اهمیتی نداره و برایم مهم نیستند.
ایا شما قبول داری که بزرگترین دشمن جمهوری اسلامی اسرائیل هست یا نه؟؟
این مساله طبیعی هست که حکومت دوست داشته باشه بذر نفرت و دشمنی را در مورد جامعه تحت حکومت بوجود بیاره.
این یک کار طبیعی هست که باید هر حکومت انجام بده.میخواد حکومت سکولار امریکا باشه.میخواد حکومت کمونیست چین باشه.میخواد جمهوری اسلامی ایران باشه.
متاسفانه یا خوشبختانه طی این 30 سال حکومت به هر شکلی سعی کرده که دید ایرانیان را نسبت به اسرائیل منفی کنه.ولی تنوسته این کار را انجام بده.
شما همین الان برو فردا تو خیابونی یا پاساژی از 10 نفر بپرس از اسرائیل بیشتر بدت میاد یا حکومت های عربی .
مطمئن باشه حداقل 7 نفرشون حکومت های عربی را انتخاب میکنند.من اصلا با این کاری ندارم که خوب هست یا بده.
طبیعتا راهکارهای جدیدی در این چند سال بوجود امده.
مثل این همه لینک های توهم توطئه و بزرگ سازی فراماسونی و غیره.
یک مورد دیگه اش همین هست.تحریک ملیگرایی ایرانیان که بهترین سوژه برای مانور دادن همین نمونه این تاپیک هست.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدها. یه سوال جدی؟

دوست گران
شما حق نداری از جانب اسلام برای سایر ادیان ارزش قائل بشی / شما داری با تند روی اسلام را یک مشت ایین خرافی و غیر انسای جلوه میدی / نیازی به اصلاح نیست و هر کس نیازی به شناخت داشته باشه چیزی که زیاده منابع معتبر

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازهم تاپیک های :confused: ، خدایا قدری ایرانیان را سوی علم کشان ، دین دارد دیوانه شان می کند

:gol::gol::gol:
دین آدمو دیوونه نمیکنه
در ضمن مانع پیشرفت علمم نیست که میگین قدری سوی علم کشان
حرفتون خیلی غیر منطقیه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دین با خرافاتش مانع اصلی پیشرفته
بعد از دین!!! زیبا رویان مانغ اصلی پیشرفت هستن!!!
البته دومی بهتر از اولیه
میگی دین با خرافاتش
چرا دینو با علم جدا میکنین؟
یادتون نره اگه همون دین نبود ما علم امروزیمونم نداشتیم
کتاب ما خودش آخر علمه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر منظور ار کتاب ما!! کتاب دانشمندامونه مثل بو علی سینا!!! 1چیز
اگر منظور کتابیه که اسمان را بر ستون ها بنا کرده:Dبله بله 100 در 100 اخره علمه!!!! :biggrin:یعنی وقتی این حرف میشنوم!!! یاد اون حرفی میوفتم که ما قرن 14-15 هستیم اما اروپایی قرن 21!!! پس طبیعی کخ اون از ما جلوتر باشن:biggrin:
همون کتاب رو با همین فرمون برو جلو!!!!
متاسفم که یه مسلمون هنوز به کتابش به چشم یه کتاب قدیمی نگا میکنه که الان و تو این دوره ی جدید به درد ما نمیخوره
متاسفم واقعا متاسفم
دین دیگه تو زندگی خیلیا هیچ جایی نداره
فک میکنن دین که نبود ما ام الان مث اروپاییا پیشرفته بودیم

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
دین آدمو دیوونه نمیکنه
در ضمن مانع پیشرفت علمم نیست که میگین قدری سوی علم کشان
حرفتون خیلی غیر منطقیه
دین امد تا انسانیت بها پیدا کنه ولاغیر ، خرافه هایی که به دین نسبت داده می شوند تنها موجب کاستی انسانند ، قدری راه دین را بشناسیم!!!

پس مرتد حساب میشید
ورودتونو به جهنم بهتون مژده میدم
بدون حتا سر سوزن شکی
ادمی تنها به واسطه داشتن یا نداشتن دین به جهنم یا بهشت نمیرود ، چه بسا همین دوست بهشتی باشد و منو شما جهنمی

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
دین امد تا انسانیت بها پیدا کنه ولاغیر ، خرافه هایی که به دین نسبت داده می شوند تنها موجب کاستی انسانند ، قدری راه دین را بشناسیم!!!

ادمی تنها به واسطه داشتن یا نداشتن دین به جهنم یا بهشت نمیرود ، چه بسا همین دوست بهشتی باشد و منو شما جهنمی
حیف شد واقعا پست هاش پاک کردن ....
میخواستم بهش یاد آور بشم که اکثر کتاب های بوعلی سینا به زبان عربیه ..... دیدگاه ایشون نسبت به تحولات واقعا اشتباه بود .... اطلاعات ناقصی در زمینه های گوناگون داشت و اون ها رو سرجمع کرده بود ....
برا شما این مثال میزنم دوست من ...فکر کن می خوای بری ماشین بخری ....برای خرید ماشین و استفاده از اون باید رانندگی بلد باشی و پول داشته باشی ..... به غیر اینا گواهینامه هم نیاز داری تا دچار مشکل نشی .... حالا فرض کن یکی پول میده گواهینامه میگیره ... یکی پول میده راننده میگیره و میگذاره روی ماشینش ....اما اونی که ماشین نداره چطور ؟؟؟ نه گواهینامه به دردش میخوره نه حتی پولی که داره ....
حالا فرض کن توی مثال بالا دین همون ماشین باشه .... میبینی که نیاز های زیادی وجود داره که همشون لازم و ملزوم هم هستند و داشتن صرفا یکی نمی تونه باعث موفقیت بشه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز

دارین میگین خرافه
با دین اصیل مشکل دارین؟
هر کی از دین اسلام خارج بشه دقت کنین خارج بشه
مرتدد حساب میشه و بدون شک جهنمیه
من نگفتم من بهشتی ام اما حداقل دین دارم و به دینم ایمان دارم
ایمانم در حد یه آدم ۱۷ ساله
من به خدا و حکمتش اعتقاد دارم و تا به حالم هیچ مشکلی توی دینم ندیدم و میدونم که نخواهم دین
البته در دینی که بدون خرافات باشه
دین اصیل محمدی...

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف شد واقعا پست هاش پاک کردن ....
میخواستم بهش یاد آور بشم که اکثر کتاب های بوعلی سینا به زبان عربیه ..... دیدگاه ایشون نسبت به تحولات واقعا اشتباه بود .... اطلاعات ناقصی در زمینه های گوناگون داشت و اون ها رو سرجمع کرده بود ....
برا شما این مثال میزنم دوست من ...فکر کن می خوای بری ماشین بخری ....برای خرید ماشین و استفاده از اون باید رانندگی بلد باشی و پول داشته باشی ..... به غیر اینا گواهینامه هم نیاز داری تا دچار مشکل نشی .... حالا فرض کن یکی پول میده گواهینامه میگیره ... یکی پول میده راننده میگیره و میگذاره روی ماشینش ....اما اونی که ماشین نداره چطور ؟؟؟ نه گواهینامه به دردش میخوره نه حتی پولی که داره ....
حالا فرض کن توی مثال بالا دین همون ماشین باشه .... میبینی که نیاز های زیادی وجود داره که همشون لازم و ملزوم هم هستند و داشتن صرفا یکی نمی تونه باعث موفقیت بشه
سپاس
ولی بنده لزوم دین را غیر لازم معرفی نکردم ، و ازین همه جهت گیری دینی انتقاد
مثال شما کامل بود ، به نظر شما یک انسان نا عادل متدین می تواند در مسیر حرکت کند ؟
مسلما جواب منفی ست، یک انسان برای رسیدن به کمال انسانیت مستلزم داشتن فضیلت های بسیاریست ، که دین تنها یکی ازین فضیلت هاست
دارین میگین خرافه
با دین اصیل مشکل دارین؟
هر کی از دین اسلام خارج بشه دقت کنین خارج بشه
مرتدد حساب میشه و بدون شک جهنمیه
من نگفتم من بهشتی ام اما حداقل دین دارم و به دینم ایمان دارم
ایمانم در حد یه آدم ۱۷ ساله
من به خدا و حکمتش اعتقاد دارم و تا به حالم هیچ مشکلی توی دینم ندیدم و میدونم که نخواهم دین
البته در دینی که بدون خرافات باشه
دین اصیل محمدی...
شما چقدر سریع به اصل مطلب رجوع و قضاوت می کنید

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپاس
مثال شما کامل بود ، به نظر شما یک انسان نا عادل متدین می تواند در مسیر حرکت کند ؟
مسلما جواب منفی ست، یک انسان برای رسیدن به کمال انسانیت مستلزم داشتن فضیلت های بسیاریست ، که دین تنها یکی ازین فضیلت هاست

روشنم کنین

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپاس

صد درصد جواب سوال شما منقیه ....اما همین طور که شما میدونید فصیلت ها با هم متفاوت اند و هرکدوم جنبه خودشون رو دارند اما اهم و مهم دارند و یکی بر یکی دیگه برتری داره و همه در یک سطح نیستند..... مثل این میمونه که بگی کارخونه بی ام دبلیو ماشین تولید می کنه ایران خودرو هم ماشین تولید میکنه پس هردو اسمشون ماشینه و اهمیتی نداره سوار کدوم شی ....
khob be zabane arabi bode!!! chon moteasefane on moghe zabane elmi va edazri ma arabi bode!!! vali 1- arab nabode 2- bahse man raje be ghoraan bod, ke goftam ketabe elmi nist. va in esbat shodast. shoma bezoor mikhaid begid in ketab mojezast
اثبات شده ؟؟؟ دارید علمی در حدود 1400 سال پیش رو با الان مقایسه می کنید؟؟؟؟ من به شما هم خرده میگیرم که مثلا انتظار دارید پیامبر معنا ومفهوم باکتری و میکروب رو برای شما شرح بده یا مساله چند بعدی فیزیک حل کنه تا علم اش اثبات بشه همینطور به سایر دوستان که تک دین خداوندی در زمان کورش رو یکی از علل ضعف اون میدونند.....
متاسفانه شما همه چیز رو دارید با آینده مشخص مقایسه می کنید.....

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد درصد جواب سوال شما منقیه ....اما همین طور که شما میدونید فصیلت ها با هم متفاوت اند و هرکدوم جنبه خودشون رو دارند اما اهم و مهم دارند و یکی بر یکی دیگه برتری داره و همه در یک سطح نیستند..... مثل این میمونه که بگی کارخونه بی ام دبلیو ماشین تولید می کنه ایران خودرو هم ماشین تولید میکنه پس هردو اسمشون ماشینه و اهمیتی نداره سوار کدوم شی ....
پس شما هم وجود همه موجبات را تایید می کند { حال با در نظر داشتن ارزش} ولی باید در نظر داشت زمانی برترین ارزش معنا پیدا می کند که سایر ارزش ها هم باشند ، غیر این باشد خود داشته ای بی ارزشست.
اثبات شده ؟؟؟ دارید علمی در حدود 1400 سال پیش رو با الان مقایسه می کنید؟؟؟؟ من به شما هم خرده میگیرم که مثلا انتظار دارید پیامبر معنا ومفهوم باکتری و میکروب رو برای شما شرح بده یا مساله چند بعدی فیزیک حل کنه تا علم اش اثبات بشه همینطور به سایر دوستان که تک دین خداوندی در زمان کورش رو یکی از علل ضعف اون میدونند.....
متاسفانه شما همه چیز رو دارید با آینده مشخص مقایسه می کنید.....
قصدی بر مداخله در بحث شما ندارم،
بد نیست بدانیم تصفیه خانه چغا زنبیل در شوش دال بر علم گذشتگان این خاک دارد و بر می گردد با سالیان بسیاری قبل از ورود عمر
وشاید ابن سینا تنها گرد اورنده علوم گذشتگانش باشد

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس شما هم وجود همه موجبات را تایید می کند { حال با در نظر داشتن ارزش} ولی باید در نظر داشت زمانی برترین ارزش معنا پیدا می کند که سایر ارزش ها هم باشند ، غیر این باشد خود داشته ای بی ارزشست.

قصدی بر مداخله در بحث شما ندارم،
بد نیست بدانیم تصفیه خانه چغا زنبیل در شوش دال بر علم گذشتگان این خاک دارد و بر می گردد با سالیان بسیاری قبل از ورود عمر
وشاید ابن سینا تنها گرد اورنده علوم گذشتگانش باشد
صد درصد همین که میگید...
یعنی ارزش ها در کنار یکدیگر به کمال میرسند ...مفهوم دین داری در کنار انسانیت و رعایت قوانین به حقیقت می پیونده ....کسانی که دین حقیقی و واقعی رو دارند اگر ببینید به این حرف های من می رسید نه کسانی که فقط ادعای دین داری رو یدک می کشند و با این ادعا کارهایی که بر بی دین ها حرام هست رو انجام می دهند و می گویند شارع مقدس انجام داده....
.......................
این هم درست می گید ...قبل از اون کارهایی از قبیل استخراج مس و چش مصنوعی نیز بوده .... اصلا حدیث های زیادی در مورد علم و ایرانیان وجود داشته و داره .....من بحث ام سر انکار علم در ایرنا نیست که بخوام اسلام رو بالا بکشم ....بحثم سر این که یک کتابی برای هدایت انسان ها توسط خداوند اومده و در اون کتاب قوانینی وزن شده ...برای اثبات اینکه قوانین می تونه راهگشا باشه چندین قانون علمی که بشر بعد از 500 سال بهش رسیده آورده شده .... این ها دلیلی برای حقانیت میشه نه دلیلی برای ثبت اشتباه .... و اگه من ابن سینا و کتاب هاش رو مثال زدم بحث ام به این بود که ایشون در تلاش اند اعراب رو حذف کنند و یک اندیشه نژاد پرستی دارند که متاسفانه در ایران خیلی باب شده .... اما هیچ کدوم از این عزیزان در نظر نمی گیرند که درواقع همین نژاد های گوناگون در داخل ایزران ستند که باعث پیشرفت ایران میشن ....

2276417

کاربر فعال
یه مستندی شبکه BBC میذاشت که اگه اشتباه نکنم اسمش "آیین ها" بود. تو این مستند یه کشیش مسیحی پروتس بود که به هر جایی سفر می کرد و در مورد ادیان مختلف اطلاعات می داد. در مورد بهایی ها، زرتشتی ها، علوی ها، مسمانان و هر دین یا مکتبی (ساختگی یا حقیقی) که تا حالا اسمشو شنیدیم یا نشنیدیم. تو یه قسمت به تل آیو رفت و این جشن رو از نزدیک نشون داد. همه این اعمال و مراسم رو که استارتر عزیز گفته، نشون داد. حتی توی جشن یه مسابقه دارت داشتن که باید به یه عکسی که زیر نوشته بود هامان دارت پرتاب میکردن و امتیاز می گرفتن تا جایزه برنده بشن. خیلی ناراحت شدم. برام جالبه چرا صدا و سیما این مستند ها رو نشون نمیده تا مردم بدونن چه به اجدادشون گذشته.
واقعا . موافقم

عسل کوچولو

عضو جدید
جالب بود دوست خوبم از اطلاعاتی که دادی ممنون من خودم تا به حال همچین چیزی نمی دونستم

بالا