ببخشیدها. یه سوال جدی؟
شما یهودی هستین؟ منظورم کلیمی؟؟؟؟؟؟
اخه دقیقا همون مطالب تورات و مورد نظر یهودیا رو میگین که ما قبول نداریم. اگه یهودی هستین که با شما بحثی نیست و من مایل به خدشه به اعتقادات دینی شما رو ندارم. اگه نه که بعدا میگم بهتون
من یهودی نیستم..این هم یهودی ها نمیگند تاریخی هست که گفته شده .
حتی تاریخ شناسان دنیا از این واقعه یکی از حسن های تاریخ ایران و هخامنشی یاد کردند
ولی این چیزی که شما میگید چیزی هست که یکدفعه در همین 3 یا 4 سال اختراع شده.
من از شما یک تقاضا دارم.
از شما میخوام فقط یک مورد برایم از جایی بیارید که این مطالبی که در پست اول تاپیک وجود داره مثلا از 10 سال پیش به قبل وجود خارجی داره.
حالا میخوایید کتاب بیارید .مقاله علمی بیارید.یک لینک اینترنتی بیارید .من این حرف شما را قبول میکنم.
البته از الان بهت توصیه میکنم بیخود نگرد که نیست.
من خودم اصلا اسرائیل و یهود و این چیزها برام اهمیتی نداره و برایم مهم نیستند.
ایا شما قبول داری که بزرگترین دشمن جمهوری اسلامی اسرائیل هست یا نه؟؟
این مساله طبیعی هست که حکومت دوست داشته باشه بذر نفرت و دشمنی را در مورد جامعه تحت حکومت بوجود بیاره.
این یک کار طبیعی هست که باید هر حکومت انجام بده.میخواد حکومت سکولار امریکا باشه.میخواد حکومت کمونیست چین باشه.میخواد جمهوری اسلامی ایران باشه.
متاسفانه یا خوشبختانه طی این 30 سال حکومت به هر شکلی سعی کرده که دید ایرانیان را نسبت به اسرائیل منفی کنه.ولی تنوسته این کار را انجام بده.
شما همین الان برو فردا تو خیابونی یا پاساژی از 10 نفر بپرس از اسرائیل بیشتر بدت میاد یا حکومت های عربی .
مطمئن باشه حداقل 7 نفرشون حکومت های عربی را انتخاب میکنند.من اصلا با این کاری ندارم که خوب هست یا بده.
طبیعتا راهکارهای جدیدی در این چند سال بوجود امده.
مثل این همه لینک های توهم توطئه و بزرگ سازی فراماسونی و غیره.
یک مورد دیگه اش همین هست.تحریک ملیگرایی ایرانیان که بهترین سوژه برای مانور دادن همین نمونه این تاپیک هست.