MOHAMMAD-- N
عضو جدید
سلام
من دانشجوي سال اول softwareهستم خيلي دنبال جزوه ++c از يكي از دانشگاه هاي تهران گشتم ولي موفق نشدم خوشحال ميشم كسي در اين باره كمكم كنه .

[FONT='Arial','sans-serif']دوست عزیز ممنون که کمکم کردین اما یه مطلبی بگم امیدوارم که سوتفاهمی پیش نیاد می خواستم یه سری اطلاعات در مورد نویسنده این کتاب بدونم چون خودتون بهتر می دونید تا یه نویسنده را نشناختی درست نیست که از مطالبش استفاده کنی[/FONT]حتما باید مال یکی از دانشگاهای تهران باشد
من برایتان یک نمونه upload می کنم
حتما باید مال یکی از دانشگاهای تهران باشد
من برایتان یک نمونه upload می کنم
سلام من تعدادی pdf برای زبان های برنامه نویسی مختلف داشتم گفتم براتون بزارم
امیدوارم تکراری نباشند.
![]()
دوست عزیز اکثر کتب و جزوات C از همون به قول شما پایه ی پایه شروع کرده . اما چیزی که باعث میشه فکر کنید مفاهیم رو درست نمی فهمید یا خودتون نمی تونید به سوالات و تمرینات جواب بدید اینه که پای کامپیوتر نمیشینید و در عمل نمی بینید چه اتفاقی می افته !سلام دوستان
كسي جزوه آموزشي زبان c ( كه از اول اول ( مبتدي ) شروع كنه ) رو داره برام بزاره ؟؟
ممنون ميشم
دوست عزیز اکثر کتب و جزوات C از همون به قول شما پایه ی پایه شروع کرده . اما چیزی که باعث میشه فکر کنید مفاهیم رو درست نمی فهمید یا خودتون نمی تونید به سوالات و تمرینات جواب بدید اینه که پای کامپیوتر نمیشینید و در عمل نمی بینید چه اتفاقی می افته !
بایستی برنامه ها رو خودتون بنویسید با Error های منطقی و املایی مواجه شوید تا درک درستی از مفاهیم پیدا کنید .
من نظرم اینکه C#2005 رو بخونی خیلی خوبه یعنی کامل ترین مرجع تو ایران هست 951 صفحه ایناست و در مورد همه چیز هست من 5 ماه دارم میخونم و خیلی خوبه راحتر میتونی یاد بگیری و از سید محمد هاشمیان هست.من سی شارپ می خوام یاد بگیرم... نمی دونم از کجا باید شروع کنم ولی....
سلام,ميتونيد به سايت زير مراجعه كنيد:میشه یه جزوه برنامه نویسی ++c بگذارید . ممنون![]()