مرسی عزیزم. لطف میکنی.چرا خوب نیست؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ بهترین گزینه واسه عناصر چیه پس؟ که در حد امکان هم روون و خلاصه باشه. شریفی؟
راجع به آقای تقوایی کاملاً با ساراجون موافقم. ضمن اینکه اسیست دکتر ثقفیه هم هستن ایشون...عناصر مث بقیه درسا یه تکستاره نداره
خیلیا کار میکنن توش و هیچکدوم کامل نیس
به نظر من و مجموع نظر خیلیا
اول کزازی بعدش شریفی بعدش یه آقای دکتری بود از اساتید علم و صنعت که اسمش یادم نیست ولی آتلیه صدیق درس میداد
بعدش طباطبایی (البته من خودم از وورکشاپ پارسال دکتر تقوایی که اسیست دکتر ثقفیه خیلی خیلی راضی بودم)
در درجه سوم عطارذوقی و علوی (که دیگه درس نمیدن ولی جزوه هاشون باید پیدا بشه)
قبلا گفتم بهتره تکرار نکنم گلم ممکنه بعضی دوستان ناراحت بشن
نه اصلا پولتونو هدر ندید. این جزوه ها احتمالا خامه و بدردتون نمیخوره. اول ببینینش بعد بخرید اگه بخشای سفید توش زیاده و نوشته دستی نداره و همش تایپیه اصلا بدرد نمیخوره چون برا کلاس تنظیم شده. اندکی صبر سحر نزدیک است.
دوستان کسی اینجا میدونه از کجا میشه جزوه معماری اسلامی نسیم عسگری رو پیدا کرد؟
سحری فک کنم پی دی اف بهتره چون فایلاش برا کلاس خوشگله ولی برا خوندن نه چون نمیشه پرینت گرفت. این نظر منه دیگه بچه ها ....راستی جزوه دکتر حقیرم ایشالله هفته بعد میرسهراستی اگه دیدین با این فایلاش راحت تر از پی دی اف هستین از این به بعد همشو اینجوری بگیرم (البته خب سنگینترن دیگه). اینم بهم خبر بدین لطفا
بچه ها من نمیدونم مشکل چیه... ینی هیچ کس نتونسته فیلمو بگیره؟
من تو باز کردن جزوه ها مشکل دارم............ میشه راهنماییم کنید؟
خیلی ممنونبا سلام به همه دوستای گلم
همونجوری که قول داده بودم جزوه پایداری و معینی دکتر فیروزی عزیز رو براتون گیر آوردم که بحث مهمیه و خیلیام توش اشکال دارن
امیدوارم به دردتون بخوره
ضمنا اینم بگم من مث سحر نازنین و پاکروح نیستم که کم بیارم و ناراحت بشم. من کار خودمو میکنم. بیچاره سحری جونم با این همه فشار کاری از زندگیش میزد برا ماها. هنوز از شوک فوت عموی عزیزش درنیومده بود که افراد بی ادب بهش حمله کردن و رنجوندنش. من خیلی سعی کردم بهش دلداری بدم. گفتم اگه به خودتو و خونوادت توهین کردن درواقع به خودشون توهین کردن و شخصیت خونوادگی خودشو نشون داده اما طفلکی قربوشن بشم خیلی دلخور بود.... هرچی دلداریش دادم گفتم ببین طرف اینقده وجودشو نداشته نزاشته پستش 2 دقیقه بمونه سریع اومده پاکش کرده ناراحت نباش...اما نشد که نشد
متاسفانه از دست دادیمش و ضربشم دوستا و هموطنای عزیزمون که از این تهران لعنتی دورن میخورن. سحر خیلی دوست خوب و مهربونی بود و خیلیم دستش باز بود
متاسفانه همه آدمایی که اینجان قصدشون کمک نیس!!!!!
http://s4.picofile.com/file/7906592040/j09.pdf.html
پس من اینکارو برا دوستای خودم کردم که فک میکنم به دردشون میخوره به هیچ فرد بی ادب و بی نزاکتی هم ربطی نداره که اینا رو از کجا میارم و برا چی آپلود می کنم . امیدوارم روشن شده باشه![]()
نه عزیزم در ارتباط اونجوری نهخیلی ممنوناین بحث پایداری هم از دغدغه هایی بود که منو پیر کرده بود
![]()
امیدوارم سحرم وقتی پایان نامه شو جمع کرد بازم پیش ما برگرده
راستی شما با بچه های شهید بهشتی هم در ارتباطی؟ یه جزوه ی اسلامی هست که تیماج گفتن برا دانشگاه شهید بهشتیه و دکتر متدین گفتن جدیدا داره مهم می شه (استاد قاسمی یا یه همچین اسمی)، می تونی یه خبری بگیری بی زحمت؟ مرسی![]()