نازگل هم از وقتی شاغل شده دیگه نمیاد. یادش بخیر سر عسلویه چه کلکلی داشتیم.
شانلي جان دليل دلگيريش رفتن اينا نبوده . كلا شرايط و قوانينش تغيير كرد
مگه يادتون نيست كه يه شب ادمين اومد اكثر تاپيكاي زنگ تفريحو قفل كرد و تاپيك قوانينو زد ؟از اون موقع ديگه خيليا سرد شدنو نيومدن
البته خيليها(منظورم فقط از اون اسامي نيست) هم لياقت موندن نداشتن چون فقط واسه يه سري اهداف خاص اومدن و به هر حال چه رسيدن به هدفشون و چه نرسيدن،رفتن ...
ولي به هر حال هر چيزي يه زماني ميادو يه زماني ميمونه و بعدشم ميره . مهم خاطراته كه هيچوقت پاك نميشه . بايد سعي كرد همشخوبي باشه تا وقتي توي ذهنمون به گذشته ها رجوع ميكنيم ،از ديگران به بدي ياد نكنيم كه متاسفانه بعضي ها نتونستن خوبي از خودشون بجا بذارن !
سلام گلی خوبی؟
یادته وقتی اومده بودی تهران ، با مهتابی با شیرین و نازی و الهه رفتیم بیرون؟؟؟؟؟؟
شیرینی فورشیه رو یادت که رفتی ازش بستنی گرفتیم؟ روبروی پارک ملت .
خیلی روزه خوبی بود .
الانم همينجوريه . شك نكننیما من اینارو قبول دارم! هنوزم که هنوزه این قوانین هست و هر روز هم به بدترین شکل ممکن داره خودشو نشون میده!!!! چیزی که میخوام بگم اینه، نمیشه مثل قبل بود؟! نمیشه با همین قوانین مسخره ی الان، شرایط قبل رو الان ایجاد کرد؟! چرا همش یادی از گذشته میشه.."الان" هم یه روزی تبدیل به گذشته میشه! باور کن!
شانلی جاننیما من اینارو قبول دارم! هنوزم که هنوزه این قوانین هست و هر روز هم به بدترین شکل ممکن داره خودشو نشون میده!!!! چیزی که میخوام بگم اینه، نمیشه مثل قبل بود؟! نمیشه با همین قوانین مسخره ی الان، شرایط قبل رو الان ایجاد کرد؟! چرا همش یادی از گذشته میشه.."الان" هم یه روزی تبدیل به گذشته میشه! باور کن!
من فقط شريف رو ميشناختم ! پيداش نيست خيلي وقته !يك پيشنهاد داشتم هركسي كاربر قديمي يادش مياد به ليست اوليه اضافه كنيم
يعني اسمان اضافه كنه
دوستان قدر همديگرو بدونيم مخصوصا من يكيو
الانم همينجوريه . شك نكن
فقط فرقش اينه كه آدماش عوض شدن . فقط كافيه قبليا اگه دوس دارن برگردن. ولي الانم واسه من چندان فرقي نكرده . بچه هاي تالار زنگ تفريح تقريبا پاي ثابت هستن . همشونم اتفاقا با جنبه و دوس داشتني . حتي بهتر از خيلي از قديميا
درسته كه قديما بقول شما جو صميمي بود ولي اين بخاطر اين بود كه خودتون در مركز اون جو حضور داشتيد ولي الان كه نيستين فكر ميكنين كه اونجوري نيست ديگه
نوش آفرین؟يك پيشنهاد داشتم هركسي كاربر قديمي يادش مياد به ليست اوليه اضافه كنيم
يعني اسمان اضافه كنه
دوستان قدر همديگرو بدونيم مخصوصا من يكيو
اتفاقا كلروفيل عزيز هم زده بود شريف كه خندم گرفتمن فقط شريف رو ميشناختم ! پيداش نيست خيلي وقته !كسي خبر داره ازش؟ شريف 1! شريف 2!
![]()
نمي خوام درس بخونمنوش آفرین؟
تو چرا سر درست نیستی؟
چه معنی داره بچه تا این موقع شب بیدار باشه؟ دهه.....
آره هر کسو یادت اومد بگو
یعنی چی؟نمي خوام درس بخونم![]()
تازه آسمان جان ، من هم براش جا رزرو کرده بود .یعنی چی؟
سروشو ببین.... همه کتابا رو خورده!
تو کتاب نخور البت!
ولی درساتو بخون....
یادته امضات زده بودی : یه روز می رم ارتش؟!
منظورم شخص شانلي نيستنیما جان منظورت از اینکه میگی "الان که دیگه نیستی..." چیه؟!
اره دل درد گرفتهAseman Etemaad;652879[SIZE=1 گفت:]یعنی چی؟[/size]
سروشو ببین.... همه کتابا رو خورده!
تو کتاب نخور البت!
ولی درساتو بخون....
یادته امضات زده بودی : یه روز می رم ارتش؟!![]()
خبرنوشافرین اگه هنوز سر حرفت هستی خبرم کن![]()
آره....اره دل درد گرفته
اره يادم نميره كه با چه كسايي صحبت كردم صحيفه سجاديه ميخواستن حفظ باشم
بايد بهشون ميگفتم اول شما خودت مسلمونيتو ثابت كن!
من و ياد چيا كه ننداختي چه كارايي ميخواستم بكنميكيشو بابام بفهمه سكته ميكنه فردا تشييع جنازه افتاديم!
نميدونم هر چه پيش ايد شايد كه خوش ايدحالا چه رشته ای می خوای شرکت کنی؟ من اوتار تفنگتو خیلی دوست داشتم!
الهی شکرت که نیوشا به هوش اومد!
مرسی مکسر جان!ممنون آسمان عزیز از این تاپیک و حرکت قشنگت.....
از دوستانی که من خاطرم هست این عزیزان هستند....
maral55.... مارال ( اولین مدیر تالار معماری)
nino........نوشین( مدیر قبلی تالار معماری)
roya2....... رویا ( کاربر تالار مهندسی معماری)
roya_arch........رویا (کاربر خیلی قدیمی تالار معماری)
مهناز...........(کاربر مهندسی معماری)
matrix......سروش ( مدیر اسبق درجه یک تالار زنگ تفریح)
sara_hyperactive ......سارا (یه روزی دخترم بود....البته توی یه تاپیکی بود به نام خانواده من در iran-eng)
فعلآ تا همینجاش یادمه....بقیه دوستان هم هستن خدا رو شکر
من ارادت خاصی به شما دارم نیما جون.....من هم خیلی دوست دارم....من نميدونم چرا از بين قديميا بهرامو خيلي دوس دارم
با اينكه هميشه تو ترافيك جا ميمونه ولي ارادت خاصي دارم بهش![]()
من فکر نمی کنم هیچ وقت این اتفاق افتاده باشه.....خب من دلم گرفت که!!!!!!
اما خیلی خوشحال شدم که نیوشا حالش بهتره....
ولی از دست همتون شاکی ام خدایی..گاهی بعضیا خیلی بد برخورد کردن به خاطر همین عوض شدنها و نیمدن خیلی از دوستانی که متاسفانه سعادت آشنایی باهاشون ندارم.
خیلی از دوستان کم لطفی کردن...به نظر من خیلی از قدیمیا در برابر جدیدیا جبهه گرفتن..در حالیکه وقتی
یه عضو به یه خانواده اضافه میشه عموما همه خانواده خوشحال میشن ...اما اینجا اینطور نشد..
درسته خیلی چیزها عوض شده..خیلی ها رفتن اما فکر میکنم بشه دوستان جدید و همفکر تازه ای پیدا کرد...![]()
خب من دلم گرفت که!!!!!!
ولی از دست همتون شاکی ام خدایی..گاهی بعضیا خیلی بد برخورد کردن به خاطر همین عوض شدنها و نیمدن خیلی از دوستانی که متاسفانه سعادت آشنایی باهاشون ندارم.
خیلی از دوستان کم لطفی کردن...به نظر من خیلی از قدیمیا در برابر جدیدیا جبهه گرفتن..در حالیکه وقتی
یه عضو به یه خانواده اضافه میشه عموما همه خانواده خوشحال میشن ...اما اینجا اینطور نشد..
درسته خیلی چیزها عوض شده..خیلی ها رفتن اما فکر میکنم بشه دوستان جدید و همفکر تازه ای پیدا کرد...![]()
خدا نکنه .........من فکر نمیکنم قدیمیها اینطور که شما میگید بد باشن....خب من دلم گرفت که!!!!!!
مدت زیادیه که قصد دارم این تاپیک رو بزنم!شنیدم که ما ایرانیا ، ذاتاً آدمایی هستیم که گذشته ها برامون با ارزشه! با خاطرات زندگی می کنیم....
وقتی یه مدت از عضویتت توی باشگاه بگذره ، تبدیل می شه برات به یه پایگاه! پایگاه آرامش و دوستی....
چند وقت پیش با «نوش آفرین» عزیزم صحبت می کردیم ، راجع به خاطرات باشگاه و دوستان قدیمی و تصمیم به این شد که خاطرات اونایی که به هر علتی دیگه در جمع ما نیستن رو زنده کنیم!بعضیاشون دیگه نمیان، بعضیا خیلی کم میان!
اما چیزی که کاملا روشنه اینه که یادشون تو یاد و خاطرات ما همیشه جاودانس!
مهرداد( leanthinker)مهدی عادلی نسبنازنین امید اخوانآلتینایمریم بانوگونایمریم (booghboogh )سارا(Hyper active)Post Modernوامیر محسنی
اینا اسم کسانی هست که من یادم مونده.... اگه شماها کس دیگه ای یادتون اومد بگین!دلم برا همشون تنگ شده!خاطراتمون ، دوستی هامون، همه چیز....
تاپیک آسانسور... تاپیک کل کل دختر و پسر....تاپیک تو پیرهن بالا سریت چی می ندازی....
جای همشون سبز! ایشالا هر جا هستن موفق و شاد و سلامت باشن!
خدا نکنه .........من فکر نمیکنم قدیمیها اینطور که شما میگید بد باشن....
شما که معماری هستید توی تالار معماری از من یا دیگر کاربران قدیمی دیدید که به کسی بی توجهی کرده باشیم خدای نکرده....
من شخصآ این 2 سال و چند ماهه که عضو این باشگاهم فقط به خاطر روابط صمیمانه بین بچه ها و مدیران بوده که تا الان اینجا هستم. همین....و مخلص همه هم هستم![]()