جای همتون خالیه......

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
نازگل هم از وقتی شاغل شده دیگه نمیاد. یادش بخیر سر عسلویه چه کل‌کلی داشتیم.

shanli

مدیر بازنشسته
شانلي جان دليل دلگيريش رفتن اينا نبوده . كلا شرايط و قوانينش تغيير كرد
مگه يادتون نيست كه يه شب ادمين اومد اكثر تاپيكاي زنگ تفريحو قفل كرد و تاپيك قوانينو زد ؟‌از اون موقع ديگه خيليا سرد شدنو نيومدن
البته خيليها(منظورم فقط از اون اسامي نيست) هم لياقت موندن نداشتن چون فقط واسه يه سري اهداف خاص اومدن و به هر حال چه رسيدن به هدفشون و چه نرسيدن،‌رفتن ...
ولي به هر حال هر چيزي يه زماني ميادو يه زماني ميمونه و بعدشم ميره . مهم خاطراته كه هيچوقت پاك نميشه . بايد سعي كرد همشخوبي باشه تا وقتي توي ذهنمون به گذشته ها رجوع ميكنيم ،‌از ديگران به بدي ياد نكنيم كه متاسفانه بعضي ها نتونستن خوبي از خودشون بجا بذارن !

نیما من اینارو قبول دارم! هنوزم که هنوزه این قوانین هست و هر روز هم به بدترین شکل ممکن داره خودشو نشون میده!!!! چیزی که میخوام بگم اینه، نمیشه مثل قبل بود؟! نمیشه با همین قوانین مسخره ی الان، شرایط قبل رو الان ایجاد کرد؟! چرا همش یادی از گذشته میشه.."الان" هم یه روزی تبدیل به گذشته میشه! باور کن!

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام گلی خوبی؟

یادته وقتی اومده بودی تهران ، با مهتابی با شیرین و نازی و الهه رفتیم بیرون؟؟؟؟؟؟

شیرینی فورشیه رو یادت که رفتی ازش بستنی گرفتیم؟ روبروی پارک ملت .

خیلی روزه خوبی بود .

یادش بخیر ...... چقدر سر اون قرار ملاقات حرف شنیدیم! ولی خداییش اونقدر خوش گذشت هیچ وقت از یادم نمیره:gol:

نیما من اینارو قبول دارم! هنوزم که هنوزه این قوانین هست و هر روز هم به بدترین شکل ممکن داره خودشو نشون میده!!!! چیزی که میخوام بگم اینه، نمیشه مثل قبل بود؟! نمیشه با همین قوانین مسخره ی الان، شرایط قبل رو الان ایجاد کرد؟! چرا همش یادی از گذشته میشه.."الان" هم یه روزی تبدیل به گذشته میشه! باور کن!
الانم همينجوريه . شك نكن
فقط فرقش اينه كه آدماش عوض شدن . فقط كافيه قبليا اگه دوس دارن برگردن. ولي الانم واسه من چندان فرقي نكرده . بچه هاي تالار زنگ تفريح تقريبا پاي ثابت هستن . همشونم اتفاقا با جنبه و دوس داشتني . حتي بهتر از خيلي از قديميا
درسته كه قديما بقول شما جو صميمي بود ولي اين بخاطر اين بود كه خودتون در مركز اون جو حضور داشتيد ولي الان كه نيستين فكر ميكنين كه اونجوري نيست ديگه

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك پيشنهاد داشتم هركسي كاربر قديمي يادش مياد به ليست اوليه اضافه كنيم
يعني اسمان اضافه كنه:whistle:
:gol::gol::gol:
دوستان قدر همديگرو بدونيم مخصوصا من يكيو:D

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
شانلی جان
یاد ما از گذشته ، خدای نکرده به معنای ندیده گرفتن دوستان جدید نیست!
ما روزا و شبای به یاد موندنی داشتیم کنار هم....
باشگاه هک شد... نزدیک 4-5 روز بسته بود... همین نیما روم می ساخت ، بچه ها رو جمع می کرد دور هم! همه با هم....:cry:
اما الان!

می بینی که اسم روابط خارج باشگاه ، حتی مسنجر میاد؛ همه یه مدل دیگس برخوردشون!

من فقط شريف رو ميشناختم ! پيداش نيست خيلي وقته ! :whistle: كسي خبر داره ازش؟ شريف 1! شريف 2!:whistle:

shanli

مدیر بازنشسته
الانم همينجوريه . شك نكن
فقط فرقش اينه كه آدماش عوض شدن . فقط كافيه قبليا اگه دوس دارن برگردن. ولي الانم واسه من چندان فرقي نكرده . بچه هاي تالار زنگ تفريح تقريبا پاي ثابت هستن . همشونم اتفاقا با جنبه و دوس داشتني . حتي بهتر از خيلي از قديميا
درسته كه قديما بقول شما جو صميمي بود ولي اين بخاطر اين بود كه خودتون در مركز اون جو حضور داشتيد ولي الان كه نيستين فكر ميكنين كه اونجوري نيست ديگه

نیما جان منظورت از اینکه میگی "الان که دیگه نیستی..." چیه؟!

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوش آفرین؟
تو چرا سر درست نیستی؟
چه معنی داره بچه تا این موقع شب بیدار باشه؟ دهه.....:w00:

آره هر کسو یادت اومد بگو!
:lol:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسمان خانم ممنون از این حرکت انقلابی.

الان خیلی وقته که نیست .
الان سرش به امتحاناش گرمه.
اخه دانشجوی ارشد بود.
همیشه با مقالاتش توی تالار مکانیک و عمران به همه کمک میکرد.
بحث هایی رو که شرکت میکرد همه رو تحت تاثیر قرار میداد.
یاد تاپیک سنتورش بخیر.
یادتون میاد؟
دوست همیشه دوست داشتنیمنون " جاوید جمالی " رو میگم.

جاش خیلی خالیه.

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط شريف رو ميشناختم ! پيداش نيست خيلي وقته ! :whistle: كسي خبر داره ازش؟ شريف 1! شريف 2!:whistle:
اتفاقا كلروفيل عزيز هم زده بود شريف كه خندم گرفت:D
شريف :gol::gol::gol:كسي ازش خبر نداره واقعا؟
نوش آفرین؟
تو چرا سر درست نیستی؟
چه معنی داره بچه تا این موقع شب بیدار باشه؟ دهه.....:w00:

آره هر کسو یادت اومد بگو
نمي خوام درس بخونم :D

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی؟
سروشو ببین.... همه کتابا رو خورده!:lol:
تو کتاب نخور البت!
ولی درساتو بخون....:w10:

یادته امضات زده بودی : یه روز می رم ارتش؟!:w04::w12:
تازه آسمان جان ، من هم براش جا رزرو کرده بود .

نوشافرین اگه هنوز سر حرفت هستی خبرم کن;)

نیما جان منظورت از اینکه میگی "الان که دیگه نیستی..." چیه؟!
منظورم شخص شانلي نيست
كلي منظورمه . ميگم تا وقتي كه توي يه جمع هستي و توي بحثاش شركت ميكني و بهتون خوش ميگذره ،‌ميگيد خوبه ولي وقتي اون جمع ميپاشه ازهم، حتي اگه يه جمع بهتر از اون تشكيل بشه ولي شما مث قبل توش شركت نكنيد ، نميتونيد حس خوبي داشته باشيد كه هنوزم همه چي خوبه!

ببخشيد خودمم درت نفهميدم چي گفتم اخه ذوق زده شدم كه نيوشا چشاشو باز كرده :crying2:

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
Aseman Etemaad;652879[SIZE=1 گفت:
]یعنی چی؟[/size]
سروشو ببین.... همه کتابا رو خورده!:lol:
تو کتاب نخور البت!
ولی درساتو بخون....:w10:

یادته امضات زده بودی : یه روز می رم ارتش؟!:w04::w12:
اره دل درد گرفته:)
اره يادم نميره كه با چه كسايي صحبت كردم صحيفه سجاديه ميخواستن حفظ باشم:w15:
بايد بهشون ميگفتم اول شما خودت مسلمونيتو ثابت كن!
من و ياد چيا كه ننداختي چه كارايي ميخواستم بكنم:surprised: يكيشو بابام بفهمه سكته ميكنه فردا تشييع جنازه افتاديم!

نوشافرین اگه هنوز سر حرفت هستی خبرم کن;)
خبر :D
حالا كدوم تيمارستانه راستشو بگو:cry:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دل درد گرفته:)
اره يادم نميره كه با چه كسايي صحبت كردم صحيفه سجاديه ميخواستن حفظ باشم:w15:
بايد بهشون ميگفتم اول شما خودت مسلمونيتو ثابت كن!
من و ياد چيا كه ننداختي چه كارايي ميخواستم بكنم:surprised: يكيشو بابام بفهمه سكته ميكنه فردا تشييع جنازه افتاديم!
آره....
راه به راه عکس تفنگ و تپانچه می ذاشتی....
حالا چه رشته ای می خوای شرکت کنی؟ من اوتار تفنگتو خیلی دوست داشتم!;)

الهی شکرت که نیوشا به هوش اومد!

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چه رشته ای می خوای شرکت کنی؟ من اوتار تفنگتو خیلی دوست داشتم!;)

الهی شکرت که نیوشا به هوش اومد!
نميدونم هر چه پيش ايد شايد كه خوش ايد:D
اين خانوم نيوشا با اينكه نميشناسمشون متوجه شدم از تاپيكا گويا اتفاقي براشون افتاده خوب شد خبر رو دادي با ارزوي بهبودي براي ايشون:gol:

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون آسمان عزیز از این تاپیک و حرکت قشنگت.....
از دوستانی که من خاطرم هست این عزیزان هستند....

maral55.... مارال ( اولین مدیر تالار معماری)
nino........نوشین( مدیر قبلی تالار معماری)
roya2....... رویا ( کاربر تالار مهندسی معماری)
roya_arch........رویا (کاربر خیلی قدیمی تالار معماری)
مهناز...........(کاربر مهندسی معماری)
matrix......سروش ( مدیر اسبق درجه یک تالار زنگ تفریح)
sara_hyperactive ......سارا (یه روزی دخترم بود....البته توی یه تاپیکی بود به نام خانواده من در iran-eng)
شریف..........( از بچه های پاکار سایت که عشق ارتش داشت)
فعلآ تا همینجاش یادمه....بقیه دوستان هم هستن خدا رو شکر

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون آسمان عزیز از این تاپیک و حرکت قشنگت.....
از دوستانی که من خاطرم هست این عزیزان هستند....

maral55.... مارال ( اولین مدیر تالار معماری)
nino........نوشین( مدیر قبلی تالار معماری)
roya2....... رویا ( کاربر تالار مهندسی معماری)
roya_arch........رویا (کاربر خیلی قدیمی تالار معماری)
مهناز...........(کاربر مهندسی معماری)
matrix......سروش ( مدیر اسبق درجه یک تالار زنگ تفریح)
sara_hyperactive ......سارا (یه روزی دخترم بود....البته توی یه تاپیکی بود به نام خانواده من در iran-eng)

فعلآ تا همینجاش یادمه....بقیه دوستان هم هستن خدا رو شکر
مرسی مکسر جان!
جای همشون سبز.... چراغ یادشون تو دلمون روشن!:redface:
آره
تاپیک خانواده رو یادمه.... چه فامیل در فامیل بود.....
کجاس اون تاپیک الان؟

من نميدونم چرا از بين قديميا بهرامو خيلي دوس دارم
با اينكه هميشه تو ترافيك جا ميمونه ولي ارادت خاصي دارم بهش :redface:

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خواهش میکنم...
اینم از تاپیک خانواده من در iran-eng......یادش بخیر
قبلآ نام کاربری من bkk بود که به maxer تغییرش دادم....عمو بودم..کلی هم زن و بچه داشتم:D
خانواده من در iran-eng (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)

خیلی ها توی این تاپیک هستن که الان از این باشگاه رفتن.....جای همشون خالی...

جای سرگل.....خورشید.....pashe_naz2001.....و خیلیهای دیگه

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نميدونم چرا از بين قديميا بهرامو خيلي دوس دارم
با اينكه هميشه تو ترافيك جا ميمونه ولي ارادت خاصي دارم بهش :redface:
من ارادت خاصی به شما دارم نیما جون.....من هم خیلی دوست دارم.... :gol:
ترافیک هم دست خودم نیست.....هی میگم زود از خونه راه بیافتم که تو ترافیک نمونم ولی باز....:D
خلاصه این که داداش نیما ما خیلی کوچیکتیم;)

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان من تصحیح میکنم.....شریف که ازش نام بردم هنوز در جمع ما هستش..... با نام gordafarin.....
ایشالا که همیشه موفق باشه;)

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من دلم گرفت که!!!!!!:cry::crying2:

اما خیلی خوشحال شدم که نیوشا حالش بهتره....
ولی از دست همتون شاکی ام خدایی:w06:..گاهی بعضیا خیلی بد برخورد کردن به خاطر همین عوض شدنها و نیمدن خیلی از دوستانی که متاسفانه سعادت آشنایی باهاشون ندارم.

خیلی از دوستان کم لطفی کردن...به نظر من خیلی از قدیمیا در برابر جدیدیا جبهه گرفتن..در حالیکه وقتی

یه عضو به یه خانواده اضافه میشه عموما همه خانواده خوشحال میشن ...اما اینجا اینطور نشد..

درسته خیلی چیزها عوض شده..خیلی ها رفتن اما فکر میکنم بشه دوستان جدید و همفکر تازه ای پیدا کرد...:w42:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولی از دست همتون شاکی ام خدایی:w06:..گاهی بعضیا خیلی بد برخورد کردن به خاطر همین عوض شدنها و نیمدن خیلی از دوستانی که متاسفانه سعادت آشنایی باهاشون ندارم.

خیلی از دوستان کم لطفی کردن...به نظر من خیلی از قدیمیا در برابر جدیدیا جبهه گرفتن..در حالیکه وقتی

یه عضو به یه خانواده اضافه میشه عموما همه خانواده خوشحال میشن ...اما اینجا اینطور نشد..

درسته خیلی چیزها عوض شده..خیلی ها رفتن اما فکر میکنم بشه دوستان جدید و همفکر تازه ای پیدا کرد...:w42:
من فکر نمی کنم هیچ وقت این اتفاق افتاده باشه.....
ne جان، شما از خود من یا مثلا نیما یا بقیه بچه ها کم محلی دیدی خدای نکرده؟
بقیه بچه های قدیمی رو اسم نبردم چون مثلا آتی یا الهه یا ملی ، مهرداد و بقیه توی تالار آزاد و زنگ تفریح کمتر میان!:redface:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه آسمان جون با نیما برخوردی نداشتم از تو هم هیج بدی ندیدم اتفاقا خیلی هم دوستت دارم...اما خیلی های دیگه..البته من زیاد اومدن اینجا قطعا به خاطر همه کسانیست که دوستشون دارم ..

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

میدونی یه دوره ای ادمین اومد و تمام تاپیکهایی که باعث سرگرمی بودن و از ما گرفت ... از حق نگذریم چند تا تازه وارد که دوره موندگاریشون هم اتفاقا خیلی کم بود حرفایی زدن که با سبک و سیاق ما جور نبود و ادمین مجبور شد اون تاپیکا رو ببنده ( آخه هنوزم فکر میکنه قفل کردن تاپیک بهترین کاره!) بعدش یه جورایی خیلیامون منزوی شدن .یکیش خود من ترجیح دادم تو تالار کشاورزی باشم تا زنگ تفریح.اون موقع تو تالار کشاورزی فقط من همیشه میومدم ...خیلی سخت بود تنهایی :cry: خیلی از بچه ها هم رفتن موسسه خیریه مثل abc_ramak که خیلی وقته ندیدمش یا نازی_مو....مهرداد شب و روزش با ما بود ....اما ...
خوب هر دوره ای یه چیزی اقتضا میکنه ... ولی در کل جو سایت خیلی عوض شد بعد از هک شدن ... الان کل کلا خیلی رو بورسه ...اون وقتا تو چیزای دیگه کل مینداختن بچه ها اما الان.....

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خدا نکنه .........من فکر نمیکنم قدیمیها اینطور که شما میگید بد باشن....
شما که معماری هستید توی تالار معماری از من یا دیگر کاربران قدیمی دیدید که به کسی بی توجهی کرده باشیم خدای نکرده....
من شخصآ این 2 سال و چند ماهه که عضو این باشگاهم فقط به خاطر روابط صمیمانه بین بچه ها و مدیران بوده که تا الان اینجا هستم. همین....و مخلص همه هم هستم;)

امیر Amir

کاربر حرفه ای
مدت زیادیه که قصد دارم این تاپیک رو بزنم!
شنیدم که ما ایرانیا ، ذاتاً آدمایی هستیم که گذشته ها برامون با ارزشه! با خاطرات زندگی می کنیم....:w05:
وقتی یه مدت از عضویتت توی باشگاه بگذره ، تبدیل می شه برات به یه پایگاه! پایگاه آرامش و دوستی....

چند وقت پیش با «نوش آفرین» عزیزم صحبت می کردیم ، راجع به خاطرات باشگاه و دوستان قدیمی و تصمیم به این شد که خاطرات اونایی که به هر علتی دیگه در جمع ما نیستن رو زنده کنیم!
بعضیاشون دیگه نمیان، بعضیا خیلی کم میان! :w04:
اما
چیزی که کاملا روشنه اینه که یادشون تو یاد و خاطرات ما همیشه جاودانس!:gol:

مهرداد( leanthinker)
مهدی عادلی نسب
نازنین
امید اخوان
آلتینای
مریم بانو
گونای
مریم (booghboogh )
سارا(Hyper active)
Post Modern
و
امیر محسنی

اینا اسم کسانی هست که من یادم مونده.... اگه شماها کس دیگه ای یادتون اومد بگین!
دلم برا همشون تنگ شده!خاطراتمون ، دوستی هامون، همه چیز....:crying2:
تاپیک آسانسور...
تاپیک کل کل دختر و پسر....
تاپیک تو پیرهن بالا سریت چی می ندازی....

جای همشون سبز! ایشالا هر جا هستن موفق و شاد و سلامت باشن!:gol:

و من...

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه .........من فکر نمیکنم قدیمیها اینطور که شما میگید بد باشن....
شما که معماری هستید توی تالار معماری از من یا دیگر کاربران قدیمی دیدید که به کسی بی توجهی کرده باشیم خدای نکرده....
من شخصآ این 2 سال و چند ماهه که عضو این باشگاهم فقط به خاطر روابط صمیمانه بین بچه ها و مدیران بوده که تا الان اینجا هستم. همین....و مخلص همه هم هستم;)

مرسی مکسر عزیز..متاسفانه تا امروز سعادت آشنایی باهاتون نداشتم البت که از پستهای ارزشمندتون در تالار معماری استفاده کردم...
گفتم که اگه بازهم میام اینجا قطعا بخاطر همه دوستان خوبی که دارم وهمشونم دوس دارم...بی شک اگه برخوردی ندیده بودم حرفی نمیزدم...اما به داشتن دوستان خوبی مثله شما و بقیه بچه های صمیمی اینجا به خودم میبالم....:w14::w14::w14:

بالا