جایی جهت تبادل نظرات دوستان مقطع کارشناسی ارشد ساخت و تولید

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض سلام به شما دوستان گرامی

اکنون که به حمدا... در مقطع کارشناسی ارشد ساخت و تولید پذیرفته در حال تحصیل هستیم جهت ادامه ی راه و همکاری و تبادل نظرات در زمینه های تحقیقاتی بهتر دیدم در این تاپیک دور هم جمع شویم و در مورد موضوعات و راهکارهای مناسب برای بهتر ارئه دادن تحقیقات - موضوع پروپوزال و ... بحث کنیم .

دوستان گرامی در صورت موافقت اعلام امادگی نمایند .

با تشکر .

دوست و همکار شما . فیدل

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر دوست قدیمی و هم اتاقی عزیز دوران دانشجویی .

چه خبر مهندس ؟

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان گرامی در مورد گرایشهای ارشد ساخت تولید در دانشگاه ازاد چه اطلاعاتی در دست دارید ؟

پس از گذشت 2 هفته از شروع سال تحصیلی جدید . هفته ی گذشته گرایش ارشد ساخت تولید دانشگاه ازاد نجف اباد ابلاغ شد .

مدیریت محترم گروه مهندسی مکانیک دانشگاه ازاد نجف اباد جناب اقای دکتر بوذرجهر قاسمی گرایش این رشته را در دانشگاه مذکور اعلام نمودند .

ایشان با رد هرگونه شایعه در مورد تاسیس گرایش " ماشین ابزار " در این واحد دانشگاهی اعلام نمودند :

در حال حاضر این دانشگاه دارای رشته ی

مهندسی مکانیک ساخت و تولید گرایش شکل دهی

میباشد .

البته ایشان احتمال تاسیس گرایش های " ماشین ابزار " و " کنترل عددی " را در اینده ی نزدیک بعید ندانستند .

hossein safaee

عضو جدید
با سلام خدمت همه مهندساي گل مخصوصا ارشد ساخت و توليد
من خوشبختانه يا بهتر بگم متاسفانه تونستم ارشد ساخت و توليد شيرازو تموم كنم:)
ولي فكر مي كنم چيزي به سوادم اضافه نشده
شايد مشكل از من بوده شايد هم از دانشگاه
به هر حال به ادامه تحصيل خيلي علاقه مندم
راستي اگه كسي جزوه اي در مورد فورج دقيق و روش اجزائ محدود داره برام بزاره
با تشكر از همگي:smile:

MSS13

عضو جدید
دوستان من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک ساخت وتولیدم میخواستم ببینم برای ارشد تو مکانیک کدوم گرایش بهتره دوم اینکه من دنبال سوالای سالای قبل کنکور ارشدم سوم : دنبال یه آموزشگاه خوب چون من شنیدم کلاسهائی رو که دانشگاها میزارن خوبه و آخر دنبال جزوه های کنکور ارشد امیر کبیرم

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک ساخت وتولیدم میخواستم ببینم برای ارشد تو مکانیک کدوم گرایش بهتره دوم اینکه من دنبال سوالای سالای قبل کنکور ارشدم سوم : دنبال یه آموزشگاه خوب چون من شنیدم کلاسهائی رو که دانشگاها میزارن خوبه و آخر دنبال جزوه های کنکور ارشد امیر کبیرم

با سلام به شما دوست گرامی

در مورد گرایش بستگی به علاقه ی شما داره .
در مورد سوالای سال قبل هم کتابی هست با عنوان " کتاب مکانیک " انشارات دانش پژوهان که یکی از اموزشگاههای اصفهانه و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان تالیف کردند و به نظر فقط اصفهان پیدا میشه در این کتاب خلاصه ی تمام دروس مکانیک + 15 سال کنکور قبل مکانیک وجود داره با جواب تشریحی
در مورد اوژشگاه بستگی به شهر محل سکونت و میزان هزینه ایه که میتونی خرج کنی .
جزوات امیر کبیر هم خوب همون انتشارات امیر کبیر بخر

Pro shuttle

عضو جدید
سلام.من دانشجوی کارشناسی مکانیک ساخت و تولیدم.برای ارشد می خوام مکاترونیک بخونم نظرتون چیه؟

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.من دانشجوی کارشناسی مکانیک ساخت و تولیدم.برای ارشد می خوام مکاترونیک بخونم نظرتون چیه؟

با عرض سلام.
البته انتخاب با شماست ولی باید چند فاکتور را در نظر گرفت :
1- منابع مورد مطالعه برای ارشد
2- ازمونهای ازمایشی
3-دانشگاهها و تعداد نفرات قبولی

همونطور که میدونید تعدا دانشگاهها و نفرات قبولی مکاترونیک خیلی کمه و خروجی این رشته چون دارای نوعی تخصص ویژه هستند دارای عمومیت شغلی نیستند و باید منتظر باشند تا کار خاص انها پیدا شود .
همینطور منابعی که باید برای مطالعه ی ارشد داشته باشند بسیار زیاده .
نباید فریب ضریب 1 دروس را خورد .
بازهم انتخاب با شماست .

farzintabrizi

عضو جدید
سلام خدمت مهندسای عزیز
من ترم پنج ساخت و تولیدم میخوام از الان واسه ارشد بخونم فقط نمیدونم باید چی کار کنم؟
از کجا شروع کنم؟چی بخونم؟
اگه میشه کمی راهنماییم کنید

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خدمت مهندسای عزیز
من ترم پنج ساخت و تولیدم میخوام از الان واسه ارشد بخونم فقط نمیدونم باید چی کار کنم؟
از کجا شروع کنم؟چی بخونم؟
اگه میشه کمی راهنماییم کنید

دوست گرامی ایا شما دروس تخصصی که در ازمون ارشد مورد سوال قرار میگیرند را پاس کرده اید ؟

آخرین ویرایش:

farzintabrizi

عضو جدید
دوست گرامی ایا شما دروس تخصصی که در ازمون ارشد مورد سوال قرار میگیرند را پاس کرده اید ؟
من سیستم .انیورسال .متالورژی.عملیات حرارتی.توانایی ماشین کاری و جوشکاری رو پای کردم
این ترم هم قید و بند و cnc برداشتم

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من سیستم .انیورسال .متالورژی.عملیات حرارتی.توانایی ماشین کاری و جوشکاری رو پای کردم
این ترم هم قید و بند و cnc برداشتم

بسیار خوب .
در ابتدا منابع درسی که در ازمون مورد سوال قرار میگیرند را که در همین تالار وجود دارند مورد مطالعه قرار دهید .
سپس بهبررسی نقاط ضعف و قوت خود پرداخته و پس از ان به اماده سازی یک برنامه ی کامل و مدون بپردازید .
جمع اوری منابع و کتابها و جزوات را سریعتر اغاز نمایید و از برترین منابع استفاده نمایید .

mziarp

عضو جدید

سلام دوست عزيز براي دانلود سوالات ارشد مكانيك سالهاي قبل به لينك زير برويد
http://www.mechanicsuee.blogfa.com/post-30.aspx

mziarp

عضو جدید
دوستان گرامی در مورد گرایشهای ارشد ساخت تولید در دانشگاه ازاد چه اطلاعاتی در دست دارید ؟

پس از گذشت 2 هفته از شروع سال تحصیلی جدید . هفته ی گذشته گرایش ارشد ساخت تولید دانشگاه ازاد نجف اباد ابلاغ شد .

مدیریت محترم گروه مهندسی مکانیک دانشگاه ازاد نجف اباد جناب اقای دکتر بوذرجهر قاسمی گرایش این رشته را در دانشگاه مذکور اعلام نمودند .

ایشان با رد هرگونه شایعه در مورد تاسیس گرایش " ماشین ابزار " در این واحد دانشگاهی اعلام نمودند :

در حال حاضر این دانشگاه دارای رشته ی

مهندسی مکانیک ساخت و تولید گرایش شکل دهی

میباشد .

البته ایشان احتمال تاسیس گرایش های " ماشین ابزار " و " کنترل عددی " را در اینده ی نزدیک بعید ندانستند .

يه سري بزن به http://www.mechanicsuee.blogfa.com/post-31.aspx

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

با تشکر از شما دوست گرامی اما :

1- شما میتوانستید مطالب وبلاگتان را در این تالار ارائه نمایید .
2- از یک مهندس مکانیک بعیده که مطالبی رو بنویسه که هیچ مدرک مستند و مستدلی در موردش نداره .
نوشتن هرچیزی که به فکرتون میرسه بدون ارائه ی مدرک مستند کار بسیار اسانیست .

3-بهتر است مطالب جدول وبلاگتون رو به روز کنید چون دانشگاههای دیگری نیز در مرحلهی تکمیل ظرفیت ارشد ساخت گرفتن مثل " کرمانشاه " .
4 - نکتهی قابل تامل در وبلاگ فوق ارائه ی امار غلط و بدون از منطق ظرفیت قبولی دانشگاههاست .
در دانشگاه نجف اباد در سال 88 ساخت تولید امسال 22 نفر قبول شدند . این رو میتونید با استعلام از سایت این دانشگاه استخراج کنید .

در پایان امیدست برای بالا بردن امار بازدید وبلاگتون از روشهای علمی استفاده نمایید .

موفق باشید

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام به شما دوستان گرامی .

در درس " محاسبات عددی پیشرفته " مقطع کارشناسی ارشد با موضوعی با عنوان :

wavelet transform

برخورد نمودم و تصمیم دارم تا با مشورت با شما دوستان گرامی اقدام به نوشتم برنامه ی ان توسط نرم افزارهای فرترن و متلب کنم .

ولی متاسفانه توضیحات کافی در این مورد در اختیار ندارم .

لذا از شما دوستام گرامی میخواهم در صورت امکان به این حقیر کمک کنید .

بالا