جایی برای آشتی،هم با خودمون،هم با دیگران

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مدیرا بگیم حذفش کنن
این فایده نداره
باید یه فکر دیگه بکنیم
مدیرا که همیشه نیستن
باید همه کاربرا به اجماع برسن

بابک جون بیا یه بوس بده آشتی آشتی.ببخشید خیلی اذیتت کرم.
من اولیش

نمیخام

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استارتر محترم دلم میخواد حرف بعضی از دوستان رو که اینجا در تایید شما با زبان فصیح کلمات نغزی بر زبون جاری کردن رو قبول کنم اما نمیدونم چرا وقتی زمان ارسال پست های تاییدی شون در حمایت از طرح شما رو می بینم و میرم تاپیک های دیگه و زمان پست های ارسالیشون و محتوای پست هاشون رو می بینم دلم می لرزه . خودتون تشریف ببرید و ببینید .

متاسفانه حق با شماست. ولی من به احترام آتیلا جان فعلا دخالت نمیکنم.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/223184-دروغ-به-طعم-موج-سبز-توهم...دروغگو-کم-حافظه-است
اینم نمونه اش عجب قول دادن اینا

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
تا جو چه جور باشه.ببینم خودت چی؟
اگه جایی به تفکرت خودت ونژادت توهین بشه چیکار میکنی؟
اکثریت باید رعایت کنن

من پست نخواهم داد چون جای خوبی نیست اینجا برا این کارها
جاهای بهتری هست برا اعتراض

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی برام جالبه . من و چند نفری که در تایید شما حرفی نزدیم عملا این موضوع رو داریم رعایت می کنیم اما ..... . دوستان به جای تایید زبونی لطف کنید عملا ثابت کنید که سر حرف خودتون هستید

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی برام جالبه . من و چند نفری که در تایید شما حرفی نزدیم عملا این موضوع رو داریم رعایت می کنیم اما ..... . دوستان به جای تایید زبونی لطف کنید عملا ثابت کنید که سر حرف خودتون هستید

امشبو بیخیال آبجی جون ولی اگه رعایت نکنن میدونم از این به بعد چیکار کنم.

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
یه مثل ترکی میگی
ائل گوجی سیل گوجی
یعنی توان مردم توان سیله
اگه همه با هم باشیم همه کار میتونیم بکنیم

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه خانومها ،آقایون
سلام به همه ونوسی ها و مریخی ها
سلام به همه سبز ها و قرمز ها(سیاسی)
سلام به همه آبی ها و قرمزها(ورزشی)و صد البته تیرختور
سلام به همه ترکها و فارسها
سلام به همه اوناییکه اسمشون تو این لیست نیست
یه چند وقتیه هر موقع که مدتش هم زیاده هر موقع میام باشگاه دعوای سبز و قرمز برقراره اگه اونا هم نباشن یه دعوا بین ترکها و فارسها برقراره که خودم هم یکی از اعضای این دعواها هستم
این تاپیک رو با این هدف زدم که دیگه این دعواهای مسخره رو که تو فضای مجازی انجام میشه و هیچ نتیجه ای نداره رو تموم کنیم و سعی کنیم برا حل مشکلات هم دیگه تلاش کنیم.
اگه ایرادی هست سعی کنیم برطرفش کنیم نه اینکه چون اینا یا اونا سره کار هستن بیشتر خرابش کنیم
بهم توهین نکنیم هر چند اعتقادات هم رو قبول نداریم
من به عنوان اولین نفری که آشتی کنون رو برقرار میکنم و با همه فارسها دشمنیم رو کنار میزارم چون هیچ گونه وابستگی سیاسی ندارم مسلما با کسی دشمنی سیاسی ندارم
با مای سلف هم دشمنیم رو کنار میزارم
همه تون رو دعوت میکنم تا این دعواهای مسخره رو کنار بزارید
ممنونم:gol:
من دشمن تو و عقاید تو هستم اما حاضرم برای آزادی تو جانم را فدا کنم.ژان ژاک روسو
گئده مگر سن دارقاسان؟ :D
ناهار من که یادت نرفته؟ :cool:

سلام آتیلا جون
حرف قشنگی زدی
حرفهایی که تو محیط مجازی گفته میشه نمود و انعکاسی از دنیای واقعی تک تک ما هاست
امیدوارم یه روز همه ما کوته فکری ها و کل کل های بی خودی رو کنار بزاریم
این یه تیکشو قبول ندارم :smile:
ایشالا از شنبه :D

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دشمن هم همینو میخواد. یک مشت جوان بی رگ و بی احساس و بی اراده که فقط تاپیکهای گل و بلبلی بزنند و پیر بشن و از بین برن. نه جونم من موافق نیستم. انسان اگه دستی تو سیاست و کیاست و میاست نداشته باشه با مرده هیچ فرقی نداره.
شما بگو که بیایم مودبانه نظراتمونو بیان کنیم و روش بحث کنیم بدون توهین و اهانت. این خوبه . ولی اگه بیایم فقط اسپم کنیم و وقت بگذرونیم باید بگم داریم همه چی رو بر باد میدیم. اول خودمون نابود میشیم بعدش همه داشته هامون.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم ها مقدمن.

استارتر محترم با اینکه خود شما و همینطور خود من هر دو از اسپمرهای حرفه ای هستیم و هر دو هم زبون داریم به پهنای فلک که بخواهیم جواب طرف مقابل رو بدیم و اگه زمانی جواب ندیم دلیل بر کم اوردن یا نداشتن جواب نیست :biggrin::biggrin::biggrin: اما از همون ابتدای دیدن تاپیکتون به خودم قول دادم دیگه در تاپیک های سیاسی پست ( که چه عرض کنم اسپم ) ندم.

روی من حساب کنید و خواهید دید که روی زنان این سرزمین بیشتر از مردانش میشود حساب کرد.

( این اخریه کری زنونه مردونه بود که شامل مواردی که شما گفتید نمیشه :redface:)

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
دشمن هم همینو میخواد. یک مشت جوان بی رگ و بی احساس و بی اراده که فقط تاپیکهای گل و بلبلی بزنند و پیر بشن و از بین برن. نه جونم من موافق نیستم. انسان اگه دستی تو سیاست و کیاست و میاست نداشته باشه با مرده هیچ فرقی نداره.
شما بگو که بیایم مودبانه نظراتمونو بیان کنیم و روش بحث کنیم بدون توهین و اهانت. این خوبه . ولی اگه بیایم فقط اسپم کنیم و وقت بگذرونیم باید بگم داریم همه چی رو بر باد میدیم. اول خودمون نابود میشیم بعدش همه داشته هامون.

چند درصد سپست هایی که داده میشه مودبانست؟
چون همدیگه رو نمیبینیم راحت هر چی دلمون میخواد بار همدیگه میکنیم
اینجا دختر یا پسر بودن کاربرا مطمئن نیستیم چجوری میشه یه بحث درست کرد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا صورت مسئله پاک می کنید؟
چرا تلاش نمی کنید درست بحث سیاسی بکنیم؟

حرفهای بالا معنیش این نیست مخالف باشم با حرف استارتر، این کار یه آنتی بیوتیکه، مشکل همچنان پابرجاست و مشکل همون عدم توانایی ما در انتقاد کردن از همدیگه و تحمل تفکر مخالفه...

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
گمونم من اونقدر تو این تاپیک پست زدم که بهم ستاره دادن و شدم عضو :biggrin::biggrin::biggrin:

ای جونم . به افتخار ستاره دار شدن من بزن اون زنگو.:gol::heart:

وای به حال کسی که بگه ستاره رو از قبل داشتم و تا الان ندیده بودم :cool:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند درصد سپست هایی که داده میشه مودبانست؟
چون همدیگه رو نمیبینیم راحت هر چی دلمون میخواد بار همدیگه میکنیم
اینجا دختر یا پسر بودن کاربرا مطمئن نیستیم چجوری میشه یه بحث درست کرد
بحث درست ربطی به دونستن جنسیت طرف مقابل نداره. همه آدمند و نفر حساب میشن.
من میگم بجای بی رگ شدن بیائیم راه و رسم بحث و گفتگوی آزاد و سالم رو یاد بگیریم و مثل همه مردم متمدن دنیا با هم بحث و گفتگو کنیم. این مهمتره تا اینکه بیخودی همه بیان باهم آشتی کنند. این کار معنی نداره. باید یاد بگیریم که عقیده مونو بگیم و پاش هم وایستیم ولی مودبانه و بدون کوبیدن نظرات مخالفینمون. تا اینو یاد نگیریم جهان سومی باقی میمونیم. شاید هم بد تر از جهان سومی.

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
بحث درست ربطی به دونستن جنسیت طرف مقابل نداره. همه آدمند و نفر حساب میشن.
من میگم بجای بی رگ شدن بیائیم راه و رسم بحث و گفتگوی آزاد و سالم رو یاد بگیریم و مثل همه مردم متمدن دنیا با هم بحث و گفتگو کنیم. این مهمتره تا اینکه بیخودی همه بیان باهم آشتی کنند. این کار معنی نداره. باید یاد بگیریم که عقیده مونو بگیم و پاش هم وایستیم ولی مودبانه و بدون کوبیدن نظرات مخالفینمون. تا اینو یاد نگیریم جهان سومی باقی میمونیم. شاید هم بد تر از جهان سومی.
چند سال انتخابات تموم شده؟
کجای دنیا اینهمه بعد انتخابات به هم توهین میکنن؟
جلو راه همدیگه سنگ میندازن؟
این ملت کی به ثبات میرسه؟
تمومش کنید
مردم خستن
مردم آرامش میخوان

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند سال انتخابات تموم شده؟
کجای دنیا اینهمه بعد انتخابات به هم توهین میکنن؟
جلو راه همدیگه سنگ میندازن؟
این ملت کی به ثبات میرسه؟
تمومش کنید
مردم خستن
مردم آرامش میخوان
حالا اگه بگم اون انتخابات نبود بازم ممکنه شما ناراحت بشی. ولی میخوام یه سئوال از شما بپرسم. اگه شما کیف پولت رو بدزدند و یا گمش بکنی دنبالش نمیگردی. خسته میشی و ولش میکنی؟ تو اون انتخابات ما یه چیزی گم کردیم داریم دنبالش میگردیم؟ این جرمه؟
شما از قول کدوم مردم حرف میزنی عزیزم؟ مردم منگ شدن. خسته نمیشن.

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
حالا اگه بگم اون انتخابات نبود بازم ممکنه شما ناراحت بشی. ولی میخوام یه سئوال از شما بپرسم. اگه شما کیف پولت رو بدزدند و یا گمش بکنی دنبالش نمیگردی. خسته میشی و ولش میکنی؟ تو اون انتخابات ما یه چیزی گم کردیم داریم دنبالش میگردیم؟ این جرمه؟
شما از قول کدوم مردم حرف میزنی عزیزم؟ مردم منگ شدن. خسته نمیشن.

من دارم از طرف ملت خسته ای حرف میزنم وقتی بچش از خونه میره بیرون تا برگرده براش دعا میکنن تا سالم برگرده خونه
از طرف ملت خسته ای میگم وقتی بچش تو نیروی انتظامی سربازه تا تموم شدن خدمتش دعا میکنن انتخابات برگزار نشه
از طرف ملتی میگم که فقط ایران رو برا ایران دوست دارن نه اشخاصش
شما گم کردید ما چیزی گم نکردیم منی که اصلا تو انتخابات شرکت نککردم باید چوب دعوای شما رو بخورم
من از طرف ملتی میگم که دیروز برا یه اعتراض معمولی به حقوق کارگریشون نتونستن جلو وزارت کار جمع بشن
چون ترسیدن کسایی سوء استفاده کنن
انتخابات بود یا نبود تموم شد
وقتی بزرگای این جریان پذیرفتن شما هم باید قبول کنید
تموم کنید این دعوا رو برا انتخابات بعدی برنامه ریزی کنید

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دارم از طرف ملت خسته ای حرف میزنم وقتی بچش از خونه میره بیرون تا برگرده براش دعا میکنن تا سالم برگرده خونه
از طرف ملت خسته ای میگم وقتی بچش تو نیروی انتظامی سربازه تا تموم شدن خدمتش دعا میکنن انتخابات برگزار نشه
از طرف ملتی میگم که فقط ایران رو برا ایران دوست دارن نه اشخاصش
شما گم کردید ما چیزی گم نکردیم منی که اصلا تو انتخابات شرکت نککردم باید چوب دعوای شما رو بخورم
من از طرف ملتی میگم که دیروز برا یه اعتراض معمولی به حقوق کارگریشون نتونستن جلو وزارت کار جمع بشن
چون ترسیدن کسایی سوء استفاده کنن
انتخابات بود یا نبود تموم شد
وقتی بزرگای این جریان پذیرفتن شما هم باید قبول کنید
تموم کنید این دعوا رو برا انتخابات بعدی برنامه ریزی کنید
بزرگای شما پذیرفتند. اما بزرگای ما نه.
خلاصه اینکه از موضوع تاپیک دور نشیم بهتره. من با این آشتی های الکی مخالفم. با قهر و کنایه و توهین و تحقیر هم همینطور. ایکاش بتونیم راههای محاوره و گفتگو های سالم با مخالفانمون رو یاد بگیریم و مثل همه دنیا ما هم احزاب گوناگون داشته باشیم و برابر حقّمون انتظاراتی هم داشته باشیم. اینو موافقم.

بالا