این فایده ندارهبه مدیرا بگیم حذفش کنن
باید یه فکر دیگه بکنیم
مدیرا که همیشه نیستن
باید همه کاربرا به اجماع برسن
بابک جون بیا یه بوس بده آشتی آشتی.ببخشید خیلی اذیتت کرم.
من اولیش

این فایده ندارهبه مدیرا بگیم حذفش کنن
بابک جون بیا یه بوس بده آشتی آشتی.ببخشید خیلی اذیتت کرم.
من اولیش
استارتر محترم دلم میخواد حرف بعضی از دوستان رو که اینجا در تایید شما با زبان فصیح کلمات نغزی بر زبون جاری کردن رو قبول کنم اما نمیدونم چرا وقتی زمان ارسال پست های تاییدی شون در حمایت از طرح شما رو می بینم و میرم تاپیک های دیگه و زمان پست های ارسالیشون و محتوای پست هاشون رو می بینم دلم می لرزه . خودتون تشریف ببرید و ببینید .
این فایده نداره
باید یه فکر دیگه بکنیم
مدیرا که همیشه نیستن
باید همه کاربرا به اجماع برسن
نمیخام![]()
متاسفانه حق با شماست. ولی من به احترام آتیلا جان فعلا دخالت نمیکنم.
فعلا یا همیشه؟
تا جو چه جور باشه.ببینم خودت چی؟
اگه جایی به تفکرت خودت ونژادت توهین بشه چیکار میکنی؟
اکثریت باید رعایت کنن
خیلی برام جالبه . من و چند نفری که در تایید شما حرفی نزدیم عملا این موضوع رو داریم رعایت می کنیم اما ..... . دوستان به جای تایید زبونی لطف کنید عملا ثابت کنید که سر حرف خودتون هستید
یه مثل ترکی میگیخیلی برام جالبه . من و چند نفری که در تایید شما حرفی نزدیم عملا این موضوع رو داریم رعایت می کنیم اما ..... . دوستان به جای تایید زبونی لطف کنید عملا ثابت کنید که سر حرف خودتون هستید
یه مثل ترکی میگی
ائل گوجی سیل گوجی
یعنی توان مردم توان سیله
اگه همه با هم باشیم همه کار میتونیم بکنیم
تو با مایی؟
برا همیشه تاپیک سیاسی پست نمیدی؟
گئده مگر سن دارقاسان؟سلام به همه خانومها ،آقایون
سلام به همه ونوسی ها و مریخی ها
سلام به همه سبز ها و قرمز ها(سیاسی)
سلام به همه آبی ها و قرمزها(ورزشی)و صد البته تیرختور
سلام به همه ترکها و فارسها
سلام به همه اوناییکه اسمشون تو این لیست نیست
یه چند وقتیه هر موقع که مدتش هم زیاده هر موقع میام باشگاه دعوای سبز و قرمز برقراره اگه اونا هم نباشن یه دعوا بین ترکها و فارسها برقراره که خودم هم یکی از اعضای این دعواها هستم
این تاپیک رو با این هدف زدم که دیگه این دعواهای مسخره رو که تو فضای مجازی انجام میشه و هیچ نتیجه ای نداره رو تموم کنیم و سعی کنیم برا حل مشکلات هم دیگه تلاش کنیم.
اگه ایرادی هست سعی کنیم برطرفش کنیم نه اینکه چون اینا یا اونا سره کار هستن بیشتر خرابش کنیم
بهم توهین نکنیم هر چند اعتقادات هم رو قبول نداریم
من به عنوان اولین نفری که آشتی کنون رو برقرار میکنم و با همه فارسها دشمنیم رو کنار میزارم چون هیچ گونه وابستگی سیاسی ندارم مسلما با کسی دشمنی سیاسی ندارم
با مای سلف هم دشمنیم رو کنار میزارم
همه تون رو دعوت میکنم تا این دعواهای مسخره رو کنار بزارید
ممنونم
من دشمن تو و عقاید تو هستم اما حاضرم برای آزادی تو جانم را فدا کنم.ژان ژاک روسو
این یه تیکشو قبول ندارمسلام آتیلا جون
حرف قشنگی زدی
حرفهایی که تو محیط مجازی گفته میشه نمود و انعکاسی از دنیای واقعی تک تک ما هاست
امیدوارم یه روز همه ما کوته فکری ها و کل کل های بی خودی رو کنار بزاریم
ایشالا از شنبهخیلی برام جالبه . من و چند نفری که در تایید شما حرفی نزدیم عملا این موضوع رو داریم رعایت می کنیم اما ..... . دوستان به جای تایید زبونی لطف کنید عملا ثابت کنید که سر حرف خودتون هستید
گئده مگر سن دارقاسان؟
ناهار من که یادت نرفته؟![]()
این یه تیکشو قبول ندارم
ایشالا از شنبه![]()
دشمن هم همینو میخواد. یک مشت جوان بی رگ و بی احساس و بی اراده که فقط تاپیکهای گل و بلبلی بزنند و پیر بشن و از بین برن. نه جونم من موافق نیستم. انسان اگه دستی تو سیاست و کیاست و میاست نداشته باشه با مرده هیچ فرقی نداره.
شما بگو که بیایم مودبانه نظراتمونو بیان کنیم و روش بحث کنیم بدون توهین و اهانت. این خوبه . ولی اگه بیایم فقط اسپم کنیم و وقت بگذرونیم باید بگم داریم همه چی رو بر باد میدیم. اول خودمون نابود میشیم بعدش همه داشته هامون.
بهنام اینا رو تاپیک خودمون بگو
اینجا خواهشا مثل یه دانشجوی فرهیخته نظر بده
گ
ایشالا از شنبه![]()
توبه گرگ مرگ است
بحث درست ربطی به دونستن جنسیت طرف مقابل نداره. همه آدمند و نفر حساب میشن.چند درصد سپست هایی که داده میشه مودبانست؟
چون همدیگه رو نمیبینیم راحت هر چی دلمون میخواد بار همدیگه میکنیم
اینجا دختر یا پسر بودن کاربرا مطمئن نیستیم چجوری میشه یه بحث درست کرد
چند سال انتخابات تموم شده؟بحث درست ربطی به دونستن جنسیت طرف مقابل نداره. همه آدمند و نفر حساب میشن.
من میگم بجای بی رگ شدن بیائیم راه و رسم بحث و گفتگوی آزاد و سالم رو یاد بگیریم و مثل همه مردم متمدن دنیا با هم بحث و گفتگو کنیم. این مهمتره تا اینکه بیخودی همه بیان باهم آشتی کنند. این کار معنی نداره. باید یاد بگیریم که عقیده مونو بگیم و پاش هم وایستیم ولی مودبانه و بدون کوبیدن نظرات مخالفینمون. تا اینو یاد نگیریم جهان سومی باقی میمونیم. شاید هم بد تر از جهان سومی.
حالا اگه بگم اون انتخابات نبود بازم ممکنه شما ناراحت بشی. ولی میخوام یه سئوال از شما بپرسم. اگه شما کیف پولت رو بدزدند و یا گمش بکنی دنبالش نمیگردی. خسته میشی و ولش میکنی؟ تو اون انتخابات ما یه چیزی گم کردیم داریم دنبالش میگردیم؟ این جرمه؟چند سال انتخابات تموم شده؟
کجای دنیا اینهمه بعد انتخابات به هم توهین میکنن؟
جلو راه همدیگه سنگ میندازن؟
این ملت کی به ثبات میرسه؟
تمومش کنید
مردم خستن
مردم آرامش میخوان
حالا اگه بگم اون انتخابات نبود بازم ممکنه شما ناراحت بشی. ولی میخوام یه سئوال از شما بپرسم. اگه شما کیف پولت رو بدزدند و یا گمش بکنی دنبالش نمیگردی. خسته میشی و ولش میکنی؟ تو اون انتخابات ما یه چیزی گم کردیم داریم دنبالش میگردیم؟ این جرمه؟
شما از قول کدوم مردم حرف میزنی عزیزم؟ مردم منگ شدن. خسته نمیشن.
بزرگای شما پذیرفتند. اما بزرگای ما نه.من دارم از طرف ملت خسته ای حرف میزنم وقتی بچش از خونه میره بیرون تا برگرده براش دعا میکنن تا سالم برگرده خونه
از طرف ملت خسته ای میگم وقتی بچش تو نیروی انتظامی سربازه تا تموم شدن خدمتش دعا میکنن انتخابات برگزار نشه
از طرف ملتی میگم که فقط ایران رو برا ایران دوست دارن نه اشخاصش
شما گم کردید ما چیزی گم نکردیم منی که اصلا تو انتخابات شرکت نککردم باید چوب دعوای شما رو بخورم
من از طرف ملتی میگم که دیروز برا یه اعتراض معمولی به حقوق کارگریشون نتونستن جلو وزارت کار جمع بشن
چون ترسیدن کسایی سوء استفاده کنن
انتخابات بود یا نبود تموم شد
وقتی بزرگای این جریان پذیرفتن شما هم باید قبول کنید
تموم کنید این دعوا رو برا انتخابات بعدی برنامه ریزی کنید