جایگزین های فوق العاده برای داروهای پرمصرف

fa7alveh

کاربر ممتاز تالار شیمی

داروها قطعا زندگی های بسیاری را نجات داده اند و می دهند، اما در برخی موارد هم آن ها به طور نابجا مصرف شده و خودشان هم باعث رقم خوردن مسائل زیادی می شوند.




همچنین نیمی از مردم این کشور طی یک ماه، حداقل یک دارو مصرف می کنند. یک سوم از مردم این کشور هم به طور متوسط طی یک ماه ۲ یا ۳ دارو مصرف می کنند. آخرین نکته هم این که در این کشور زنان تقریبا ۲ برابر مردان دارو مصرف می کنند.

داروها قطعا زندگی های بسیاری را نجات داده اند و می دهند، اما در برخی موارد هم آن ها به طور نابجا مصرف شده و خودشان هم باعث رقم خوردن مسائل زیادی می شوند.


● کایروپراکتیک به جای ایبو پروفن

داروهای مسکن پرمصرف ترین داروها در جهان هستند

درمان جایگزین: درد همیشه آزاردهنده است اما یادتان باشد، داروهای مسکن عوارض جانبی دارند و حتی می توانند اعتیادآور باشند، برای مثال استامینوفن می تواند آسیب کبدی ایجاد کند و دارویی مثل ترامادول می تواند اعتیادآور باشد. گاهی می توان به جای داروهای شیمیایی توسط متخصصان طب سنتی و جایگزین از درمان های طبیعی استفاده کرد. دکتر سان وون دی یو، متخصص درمان شناسی مکاتب طب سنتی و استاد دانشگاه سن سیناتی می گوید: «مسکن ها هرگز علت بیماری را حل نمی کنند، فقط علائم را بهبود می بخشند. دردها ممکن است ناشی از اختلال در سیستم عصبی بدن باشد یا مثلا در مسیر پیام رسانی به مغز مشکل پیش آمده باشد، برای همین می توان از داروهای طبیعی استفاده کرد که هم می توانند عملکرد بدن را تنظیم کنند و هم این که عوارض جانبی داروهای شیمیایی را ندارند.»

نکته: براساس تحقیقات دانشمندان افرادی که دچار دردهای دیسکی در ناحیه کمر خود هستند، اگر ۳ هفته و ۳ بار در هفته تحت درمان کایروپراتیک قرار بگیرند، بسیار وضعیت بهتری از آن هایی که از انواع و اقسام داروهای مسکن استفاده می کنند، خواهند داشت.

● شکلات بخورید، دارو نخورید


دومین داروی پرمصرف: استاتین

استاتین با بلوک کردن یک آنزیم ضروری برای متابولیسم کلسترول مانع از شکل گیری کلسترول در کبد می شود.

درمان جایگزین: رژیم غذایی تان را تغییر دهید، بعضی از مواد غذایی مثل جودوسر، سیر و روغن زیتون می توانند میزان التهابات داخل بدن را کم کرده و کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهند. اصلا رمز تاثیر معجزه آسای سیر روی سلامت قلب آمینواسیدی است به نام آلیسین که زمان که هضم شدن سیر در بدن آزاد می شود. این ماده باعث می شود، کلسترول به دیواره های عروق نچسبد در نتیجه باعث حفاظت قلب و عروق می شود.

اما یک راه دیگر حمایت از قلب: یک تکه کوچک شکلات سیاه بخورید، ۳ تا ۴ بار در هفته خوردن یک قطعه کوچک شکلات می تواند معجزه آسا باشد. دکتر رزی کالمینز از دانشگاه آیوا می گوید: «مطالعات نشان داده خوردن قطعه ای کوچک از شکلات سیاه هر هفته ۳ بار برای مدت یک سال می تواند ۲۵بار مفیدتر از مصرف استاتین در این مدت باشد.»

● موز و گوجه جان تان را نجات می دهند


سومین: داروهای کاهش دهنده فشار خون

نکته: در ایالات متحده سالانه ۱۵۰ میلیون ورق داروی ضدفشار خون مصرف می شود. درمان جایگزین: داروها نقش بسیار مهمی در کاهش فشار خون دارند اما گاهی اوقات می توان از مواد طبیعی برای کاهش دادن فشار خون استفاده کرد. دکتر یاکوب تیتل بام می گوید: «من تجارب شخصی در این مورد داشته ام. به نظرم بهترین کار این است که اگر افزایش فشار خون دارید با تجویز پزشک و استفاده از داروهای مناسب، فشار خون خود را به حد طبیعی برسانید، سپس با استفاده از درمان های طبیعی مانع از افزایش مجدد فشار خون شوید.»افزایش دادن پتاسیم بدن تان ( در حد ۵۰۰ میلی گرم در روز که در یک موز یا یک فنجان آب گوجه فرنگی یا یک لیوان آب نارگیل یافت می شود) و نیز افزایش دادن منیزیم بدن به میزان ۲۰۰ میلی گرم در روز می تواند در کاهش دادن فشار خون نقش داشته باشند. اگر پزشک معالج تان اجازه داد مکمل های حاوی منیزیم یا کوآنزیم ۱۰Q ـ که با باز کردن عروق بدن فشارخون را کاهش می دهد ـ مصرف کنید. دکتر کالمینز می گوید: «در بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون شاهد کمبود آنزیم ۱۰Q هستیم در این مواقع مصرف مکمل های ۱۰Q می تواند بسیار کمک کننده باشد. در ضمن خوردن مواد غذایی غنی از پتاسیم هم می تواند در این میان مفید باشد.»

● مکمل هایی که کار قرص را می کنند


چهارمین: لوتیروکسین سدیم

نکته: کم کاری تیروئید در میان دختران و زنان جوان و میانسال شایع است. آمار نشان می دهد، ۵درصد از زنان و دختران زیر ۳۰ سال و ۱۰ درصد از زنان بالای ۵۰ سال از کم کاری تیروئید رنج می برند و سالانه بیش از ۷۰ میلیون عدد قرص لوتیروکسین سدیم در ایالات متحده مصرف می شود.

درمان جایگزین: کم کاری تیروئید ممکن است ناشی از حمله به تیروئید توسط سیستم ایمنی خود بدن یا ناشی از کمبود مواد طبیعی مهمی مثل ید، آهن و سلنیوم باشد. می توانید با نظر پزشک خودتان آزمایش خون بدهید تا از کمبود این مواد در بدن تان مطلع شوید. دکتر تیتل بام می گوید: «مصرف به اندازه مناسب ید و همچنین آهن و سلنیوم می تواند مشکل شما را حل کند یا کاهش دهد. البته باید این نکته را در ذهن داشته باشید، بدون مشورت پزشک نباید مصرف داروهای تان را قطع کنید. خوردن مکمل های حاوی این مواد معدنی هم باید زیر نظر پزشک باشد زیرا مصرف زیاد آن ها خطرناک است.»

● آلوورا، زرشک و کنجد


پنجمین داروی پرمصرف: داروهای ضدسوزش معده و ریفلاکس، به خصوص امپرازول

نکته: تنها در ایالات متحده طی یک سال، ۱۰ میلیون نفر برای مشکلات معده و ترشح اسید و ریفلاکس اسید به مری به پزشک مراجعه کردند. طی یک سال هم ۵۴ میلیون عدد قرص امپرازول در این کشور مصرف شده است.

درمان جایگزین: دکتر لیز لیپیسکی، فوق تخصص بیماری های گوارش و نویسنده کتاب «دستگاه گوارش مناسب» می گوید: «داروی امپرازول، اسید هیدروکلریک معده را بلوک می کند. کم شدن این اسید می تواند باعث افزایش تجمع باکتری ها در روده کوچک و نیز کاهش جذب مواد معدنی شود.» باید این نکته را در نظر داشته باشید مصرف امپرازول را در دوره های زمانی کوتاه داشته باشید، بهترین کار هم این است که علت اصلی مشکلات گوارشی تان را کشف و آن را درمان کنید. دکتر لیپیسکی می گوید:« برخی داروهای گیاهی می تواند بسیار مفید باشد برای مثال روغن درخت نارون می تواند به عنوان یک محافظ روی دستگاه گوارش را بپوشاند و مانع از آسیب رساندن اسید به دستگاه گوارش شود.» برخی تغییرات شیوه زندگی، مثل کم کردن میزان غذاهای محرک (غذاهای تند، نوشابه های گاز دار، فلفل و...) هم می توان بسیار مفید باشند. از لحاظ طب سنتی هم دیده شده برخی مواد سنتی مثل کنجد و زرشک هم می توانند بسیار مفید باشند. از لحاظ طب سنتی هم دیده شده برخی مواد سنتی مثل کنجد و زرشک هم می توانند در کاهش میزان ترشح اسید معده مفید باشند، در ضمن شیره آلوورا هم در مطالعات تجربی برای درمان مشکلات گوارشی مفید تشخیص داده شده است.
 

Similar threads

بالا