دیشب تاپیکی بود در مورد نامه یزدگرد به عمر
که اونجا یکی از کاربران اهل سنت به نام mezak هر چی از دهنش در اومد به شیعه توهین کرد
و تهمت هایی زد بسیار ناروا و گران
من هم که بهش گفتم فردا جوابت رو می دم، رفت و 15 پست از پست هاش رو پاک کرد و چند تاش رو هم ادیت کرد
که البته من قبل از اینکه این کار رو بکنه همشو ذخیره کردم و اگه لازم شد عکسشو می زارم بچه ها ببینند
من اهل بحث بی خود نیستم و از توهین به دیگران متنفرم ولی
قرار شد جواب توهین هاش رو بدم
فعلا همین یک حدیث رو می گم که دیشب ردش کرد
بحث اصلی باشه برای تاپیک مناسب و تالار اسلام
متاسفم که توی ماه مبارک رمضون ، اونم توی وقت سحر، اینطوری بعضی ها به همدیگه توهین می کنن، و البته به کل مقدسات همدیگه
عبدالله می گوید:
پیامبر (ص) به عنوان سخنران ایستاد و اشاره به خانه عایشه کرد، سپس سه بار فرمود: اینجا جایگه فتنه است و از اینجا شاخ شیطان بیرون می آید
صحیح بخاری، ج 4، ص 217، کتاب الخمس، باب ما جاء فی بیوت ازواج نبی
توضیح اینکه اهل سنت اعتقاد دارند هر چه در کتاب بخاری هست، از احادیث صحیح می باشد
که اونجا یکی از کاربران اهل سنت به نام mezak هر چی از دهنش در اومد به شیعه توهین کرد
و تهمت هایی زد بسیار ناروا و گران
من هم که بهش گفتم فردا جوابت رو می دم، رفت و 15 پست از پست هاش رو پاک کرد و چند تاش رو هم ادیت کرد
که البته من قبل از اینکه این کار رو بکنه همشو ذخیره کردم و اگه لازم شد عکسشو می زارم بچه ها ببینند
من اهل بحث بی خود نیستم و از توهین به دیگران متنفرم ولی
قرار شد جواب توهین هاش رو بدم
فعلا همین یک حدیث رو می گم که دیشب ردش کرد
بحث اصلی باشه برای تاپیک مناسب و تالار اسلام
متاسفم که توی ماه مبارک رمضون ، اونم توی وقت سحر، اینطوری بعضی ها به همدیگه توهین می کنن، و البته به کل مقدسات همدیگه
عبدالله می گوید:
پیامبر (ص) به عنوان سخنران ایستاد و اشاره به خانه عایشه کرد، سپس سه بار فرمود: اینجا جایگه فتنه است و از اینجا شاخ شیطان بیرون می آید
صحیح بخاری، ج 4، ص 217، کتاب الخمس، باب ما جاء فی بیوت ازواج نبی
توضیح اینکه اهل سنت اعتقاد دارند هر چه در کتاب بخاری هست، از احادیث صحیح می باشد
آخرین ویرایش: