نه دارم میپرسم اینقد سوت نزن:razz: آره دقیقا منظوم همون بود!!! :D :whistle::whistle:
industry عضو جدید کاربر ممتاز May 23, 2011 #31 fariba.sh70 گفت: نه دارم میپرسم اینقد سوت نزن کلیک کنید تا باز شود... آره دقیقا منظوم همون بود!!!
k.mohammadi کاربر بیش فعال May 23, 2011 #32 به به!! بچه ها مثبت فک کنین.. بچه سرش شلوغه وقت نداره بکشه بالا!!
parandi2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 24, 2011 #34 niaz** گفت: مگه مرض داره اینطوری میپوشه خب! با شرت بره بیرون که سنگین تره بعضیا واقعا تو یه چیزایی شورش رو در میارن!!! کلیک کنید تا باز شود... عزیز من این شلوار باباشه که از بس گشاده و هی میاد پایین
niaz** گفت: مگه مرض داره اینطوری میپوشه خب! با شرت بره بیرون که سنگین تره بعضیا واقعا تو یه چیزایی شورش رو در میارن!!! کلیک کنید تا باز شود... عزیز من این شلوار باباشه که از بس گشاده و هی میاد پایین
tanhatarin_asb-3 عضو جدید May 24, 2011 #35 اینکه اینقد بچست داره شلوارشو میکشه پایین بزرگتر بشه چیکار میکنه فک کنم اصلا هیچی نپوشه
fariba.sh70 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 24, 2011 #36 mohsen100 گفت: باز جاي شكرش باقيه كه يه چيزي به نام شرت زيرش داره کلیک کنید تا باز شود... مثل اینکه تو موافقیییییییییییی
mohsen100 گفت: باز جاي شكرش باقيه كه يه چيزي به نام شرت زيرش داره کلیک کنید تا باز شود... مثل اینکه تو موافقیییییییییییی