جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل كان زهوقا

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
«و قل جاء الحق و زهق الباطل ، ان الباطل کان زهوقاً»
« بگو – ای پیامبر – حق رسید و باطل نابود شد ، چرا که باطل قطعاً نابود شدنی است » .

این آیه نیاز به توضیح زیادی ندارد ، زیرا با کمال صراحت اعلام می دارد که : ای پیامبر ! بگو به همه مردم و تمام نسل ها در زمان ها و مکانهای حال و آینده که حکومت باطل ، هر چند به پیش بتازد و بر مردم چیره شود ، رو به زوال و نابودی است و ظلم و کفر و شرک ، هرگز پایدار نیست ولی آنچه قطعاً می ماند « حق » است ، و هرگاه حق پیدا شد ، باطل خود به خود ، مضمحل و زایل می شود ، چرا که باطل همواره با اصول طبیعت و قوانین آفرینش ، ظاهری بیش نیست ، لذا بی گمان نمی تواند مدت زیادی عرض اندام کند و خودنمایی بنماید و دیر یا زود باید ، فانی و مضمحل گردد و بجایش حق ، پدیدار شود و مردم از آن دست برداشته ، به سوی حق روی آورند ، زیرا حق با فطرت انسان ، سازگارتر می باشد و طبعاً انسان از باطل ، در تمام ابعادش ، گریزان است .!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که حق شما موندنیه!!!

حقی که طرفدارش امریکای غارتگر جون ملتها،انگلیس پیر استعمار ملتها،اسرائیل غاصب سرزمینها و ... هست واقعا هم میماند!!!

امضات معلومه از چه قوم و مسلکی هستی

vahid.shirazi

عضو جدید

حقی که طرفدارش امریکای غارتگر جون ملتها،انگلیس پیر استعمار ملتها،اسرائیل غاصب سرزمینها و ... هست واقعا هم میماند!!!

ای بابا یعنی فقط ایرانی ها محبت و ظلم ستیزی و ... میفهمن
اگه امریکا انگلیس و اسراییل اینقدر بد هستن چرا تمامی کشور ها باهاشون میسازن به جز ایران و دار و دسته احمقانه اش مثل لبنان و فلسطین و...
من قبول دارم سیاست این کشور ها مشکل داره ولی دیگه ایران هم جو گرفته سیاست های خارجی اش رو
همشون با هم رابطه دارن
فکر میکنی ایران با انگلیس و امریکا رابطه نداره ؟!!!!

vahid.shirazi

عضو جدید
اگه عرب ها چیزی میفهمیدن خدا اینقدر وقت برای تربیتشون نمیگذاشت تازه اخرش هم باقیمونده دینش فقط توی ایران باشه
اخه لبنان و فلسطین هم شد کشور که ما باهاشون اینقدر رابطه داریم
بابا بچسبن به همون اروپا و... تا مردم هم یه نفس راحت بکشن
اینا اگه دم از اسلام و مسلمونی میزنن چرا راضی میشن بیت المال رو که حق مردم ایران هست اینجوری بفرستن این کشور و اون کشور همه هم عربی

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

شب دراز است و قلندر بیدار

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز

حق فقط برای ما نیست.برای همه هست

حق هم فقط یکبار میاد و اون موقع پایدار مییشه
شما جوش نزن پوستت خراب میشه

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عزيز من ايشون فقط يه آيه خوند چرا به خودت ميگيري؟ چرا بحثو سياسي كردي؟ ها؟ شك داريد به خودتون؟:biggrin::biggrin:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

خودتون هم در زمره همون هایی هستید که اسم بردی

sokoot.assa

عضو جدید
حکومت باطل ، هر چند به پیش بتازد و بر مردم چیره شود ، رو به زوال و نابودی است

Rtin

عضو جدید
وَلَن يَجْعَلَ اللّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا ﴿۱۴۱﴾سوره نساء
و خداوند هرگز بر [زيان] مؤمنان براى كافران راه [تسلطى] قرار نداده است.

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرا رسیدن 9 دی را به همه ی باطل اندیشان تسلیت عرض مینمایم !
زمان فرعون روز پيروزي فرعون بر الهه نيل و به خدايي رسيدنش جشن گرفته ميشد
زمان شاه هم روز تاجگذاري و ......جشن گرفته ميشد

اخرش كجا رسيد؟؟

اين نيز بگذرد عمو

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

با سلام به دوست عزیزم رضا

1_منظورت از "شما" من بود؟!! من که رفتنی ام !!!!

2_ملاکت واسه حق چیه میتونم بدونم!؟ چیو حق میدونی ؟ آیا حق همون چیزیه که ما میگم!!؟؟

3_باور کن من از هیچ مرام و مسلکی نیستم ، بهت تبریک میگم که میتونی از روی امضاء به مرام و مسلک افراد پی ببری !!!!انسان شناس خوبی هستی !من که عمریه نتونستم خودمو بشناسم خوبه تو فقط با یه امضا اونم توی یه سایت مرام و مسلک منو شناختی!!!!!!!!!!!!!!!!!

4_جواب کامل رو هم انتظار 89 داد ، این تاپیک اصلا سیاسی نبود نمیدونم چرا تمایل داری سیاسیش کنی !!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://mashreghnews.ir/Newsroom/Images/News/Editor/image/حماسه%209%20دی/پلاکاردها/16/16%20(9).jpg

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نورافکن ها برای چیست؟؟؟

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که!
یه نفر آمد یه آیه ی قشنگ امید بخش از قرآن گذاشت
که اتفاقا کار قشنگیم بود
نمیفهمم چرا بعضیا دوست دارن یه سری چیزا رو که ظاهرا براشون عقده شده حتی شده جاهای بی ربط مطرح کنن
این تاپیک به هیچ وجه سیاسی نبود.
به طرز مسخره ای سیاسیش کردن!!!!!!

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره حق ما موندنیه . چون صاحب و وارث این اب و خاکیم . یادتون رفته زمان انقلاب اخبار رو از کدوم رادیو
گوش میکردید ؟؟؟؟ از بزرگترا بپرس بهت میگه اون موقع همه دنبال شنیدن خبر از کدوم رادیو بودن .

از امریکا و اسرائیل و انگلیس چماق درست کردین برای کوبیدن تو سر ملت. یادتون رفته الان زیر چکمه اقتصادی روسیه و چین دست و پا میزنیم .

vahid.shirazi

عضو جدید
اوه اوه اوه واقعاً کی جرات کرده اینو لو بده؟ مسئله به این مهمی و حیاتی رو!!!!!!

عکس مال سایت خود رهبریه:D

واقعا فکر کردی من نفهمیدم قضیه چیه ؟؟
تو این کشور که زندگی سرانش اینقدر راز و رمزی هست همچسن عکسی اونم از داخل ماشین خب معلومه که از طرف خودشون هست

حال کردم فکر کردی جدی گفتم

Mkvisual

عضو جدید
اره حق ما موندنیه . چون صاحب و وارث این اب و خاکیم . یادتون رفته زمان انقلاب اخبار رو از کدوم رادیو
گوش میکردید ؟؟؟؟ از بزرگترا بپرس بهت میگه اون موقع همه دنبال شنیدن خبر از کدوم رادیو بودن .

از امریکا و اسرائیل و انگلیس چماق درست کردین برای کوبیدن تو سر ملت. یادتون رفته الان زیر چکمه اقتصادی روسیه و چین دست و پا میزنیم .

از همان اول شعار مردم ایران نه شرقی ، نه غربی بود ... الان هم میبینید که روسیه هم ایران روابطه دوستانه ندارد ... بهتر است بدانیم سر خم کردن جلوی غرب ابتدای گمراهیست .