Can u do something for me? go to the window….look to the sky *** can u see the stars? can u count them ? this is how much i miss u and even more!!!
میتونی کاری برام انجام بدی؟ برو کنار پنجره........به آسمون نگاه کن *** ستاره ها رو می بینی میتونی اونارو بشماری؟ دلم بیشتر از تعداد ستاره ها برات تنگ شده!!!
When I Open My Eyes To See The Sun Rise I Think Of You.
زمانی که چشمانم را برای دیدن طلوع آفتاب باز میکنم به تو میاندیشم
When I Hear A Robin Sing On The First Day Of Spring I Think Of You. زمانی که آواز سینه سرخ را دراولین روز بهار میشنوم به تو می اندیشم
When I See A Red Rose On The Bush Where It Grows I Think Of You. زمانی که یک شاخه گل رز سرخ روی بوته میبینم به تو می اندیشم
When I Feel The Summer Heat On The Sand Beneath My Feet I Think Of You. زمانی که گرمای تابستان را روی سنگریزه های زیر پاهایم حس میکنم به تو می اندیشم
When I Sit On A Beach Another World Just Out Of Reach I Think Of You. زمانی که در ساحل دریا نشسته ام و فقط دنیایی دیگر دور از دسترس من است به تو می اندیشم
When I See The Colored Leaves Fall To The Ground From A Light Breeze I Think Of You. زمانی که برگ های رنگارنگ با وزش نسیمی ملایم به زمین میریزند به تو می اندیشم
When I Look To The Night Sky And See The Sparkle Like In Your Eyes I Think Of You. زمانی که به آسمان شب می نگرم و ستاره های چشمک زن را می بینم که مانند چشمان تو هستند به تو می اندیشم
When The Snow Is Coming Down To Softly Blanket The Ground I Think Of You. زمانی که برف به آرامی پایین می آید و مانند روکشی سفید و نرم همه جا را می پوشاند به تو می اندیشم
When I’m Old And Near Death And I Draw My Last Breath I’ll Think Of You. . تا آن هنگام که پیر شوم و مرگم نزدیک و آخرین نفس هایم را می کشم همچنان به تو خواهم اندیشید........
Don’t be upset from people, because they are upset too, they are alone but they run away from themselves because they are in doubt about themselves & about their love & thr fact, so love them even when they don’t love you
از دست مردم ناراحت نباش چرا که کاراشون برعکسه وقتی تنها هستن از خودشون هم فرار میکنن چونکه در مورد خودشون دچار شک و تردیدن و همینطور در مورد عشقشون این واقعیته پس همه رو دوست داشته باش حتی اگه دوستت نداشته باشن.