زان پیش کز غبار نفس بی صفا شود لبریز کن سبوی خود از آب جوی صبح
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 30, 2009 #61 زان پیش کز غبار نفس بی صفا شود لبریز کن سبوی خود از آب جوی صبح
nazanin jamshidi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2009 #63 افروختن و، سوختن و، جامهدريدن پروانه ز من، شمع ز من، گُل ز من آموخت
nazanin jamshidi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2009 #64 اگرچه از حيا دارد نظر بر پيش پاي خود ولي مژگان شوخش از تهِ دلها خبر دارد
nazanin jamshidi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2009 #65 تو مپندار که مجنون، سرِ خود مجنون گشت از سمک تا به سمایش کشش لیلا برد...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Oct 31, 2009 #66 ناصح تبریزی ناصح تبریزی چهار است سرمایۀ کامرانی جوانی ، جوانی ، جوانی ، جوانی
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 2, 2009 #67 ز آب من جگر تشنهای نشد سیراب چه سود ازین که فلک لعل آبدارم کرد؟
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 2, 2009 #68 گلی که آفت پژمردگی نمیبیند همان گل است که چینند از نظاره گل
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 4, 2009 #69 بنای خانه بدوشی بلند کردهی ماست قفس نبود که ما ترک آشیان کردیم
nazanin jamshidi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 6, 2009 #70 عشق بغضی بود که ناگاهان شکست سخت بود اما چقدر آسان شکست
nazanin jamshidi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 6, 2009 #71 مثل راز پاییزی و من رنگ زمستانم چگونه دل اسیرت شد قسم به شب نمی دانم
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Nov 6, 2009 #72 مشتاق اصفهانی مشتاق اصفهانی آمد خزانِ عمر و هوایِ چمن به جاست پر رفته است و حسرتِ پرواز مانده است
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 6, 2009 #73 کار آتش کند آبی که به تلخی بخشند ورنه دریا به من تشنه جگر نزدیک است
eksir عضو جدید کاربر ممتاز Nov 7, 2009 #74 آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند, آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند.
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 7, 2009 #75 میدهم جان در بهای حسن تا در پرده است من گل این باغ را در غنچگی بو میکنم
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Nov 8, 2009 #76 دوش در خواب تو را بر سر بالين ديدم ساية گل به سرم بود چو بيدار شدم
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 8, 2009 #78 دارد نظر به خانه خرابان همیشه عشق ویرانه فیض میبرد از ماه بیشتر
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Nov 9, 2009 #79 طبیب اصفهانی طبیب اصفهانی بنازم به بزمِ محبت که آنجا گدائی به شاهی مقابل نشیند
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 9, 2009 #82 ره ندارد جلوهٔ آزادگی در کوی عشق سرو اگر کارند اینجا بید مجنون میدمد
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Nov 10, 2009 #83 ادیب پیشاوری ادیب پیشاوری چو بگذری قدمی بر دو چشمِ من بگذار قیاس کن که منت از شمارِ خاکِ درم
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 10, 2009 #84 دل نازک به نگاه کجی آزرده شود خار در دیده چو افتاد کم از سوزن نیست
جویای اندیشه عضو جدید کاربر ممتاز Nov 10, 2009 #85 افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
eksir عضو جدید کاربر ممتاز Nov 11, 2009 #86 در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف انچه تو انديشي حكم انچه تو فرمايي
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 11, 2009 #87 غنچهٔ تصویر میلرزد به رنگ و بوی خویش در ریاض آفرینش یک دل آسوده نیست
eksir عضو جدید کاربر ممتاز Nov 11, 2009 #88 غلط است اين كه گويند به دل رهست دل را دل من زغصه خون شد ، دل تو خبر ندارد
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 11, 2009 #89 سر مپیچ از سنگ طفلان چون درخت میوهدار کز برای دیگران این برگ و بارت دادهاند
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Nov 13, 2009 #90 تا نبیند آهِ من بر من دلش سوزد ،نسوزد سنگ تا آتش نبیند ، در گداز آید نیاید