تکنیک های برتر جهت قبولی در آزمون طراحی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینکه گفتین چشم پله نداشته باشیم یعنی در پلان دوطرف پله به هم چسبیده اند؟

داکت هواگیر منظورتان چیست؟

وجود چشم پله توی طراحی اگر به طرحتون بیاد هیچ مشکلی نداره این موضوع بارها موضوع بحث دوستان بوده
منظور از داکت هواگیر داکتی که باید برای موتورخانه در نظر گرفته بشه

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
(( رمز نو شدن را باید دانست و گرنه بهار فصلی تکراریست )) نوروز را به همه دوستان شاد باش میگم و خداییش از ته دلم میگم و امیدوارم همه دوستانی که در این تایپیک مشارکتی مفید و صادقانه میکنن خدا کمکشون کنه و دوستانی هم که قبول شدن و مشارکت میکنن خدا اجرشونو در جایی از زندگیشون بده . اگین جان لینک تشکرت غیر فعال بود ازت تشکر کنم متشکریم

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه خواسته های سوال رو نو نقشه هام اعمال کردم.ب
ا بغل دستیم پارکینگ و رمپ و پلانو دراوردیم.اون 27 شد وقبول و من 21 شدم و مردود.واقعا نمیدوونم با چه معیاری نمره میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بد کپی زدی احتمالا دوست گرامی

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
(( رمز نو شدن را باید دانست و گرنه بهار فصلی تکراریست )) نوروز را به همه دوستان شاد باش میگم و خداییش از ته دلم میگم و امیدوارم همه دوستانی که در این تایپیک مشارکتی مفید و صادقانه میکنن خدا کمکشون کنه و دوستانی هم که قبول شدن و مشارکت میکنن خدا اجرشونو در جایی از زندگیشون بده . اگین جان لینک تشکرت غیر فعال بود ازت تشکر کنم متشکریم

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز، وظیفه ست
من فکر میکنم همه ماها باید دست به دست بدیم تا بتونیم دیدمون رو نسبت به آزمون طراحی عوض بکنیم ، این حرفو میزنم چون :
خودم برای امتحان اسفند 91 فکر میکردم واقعا کامل کشیدم و عیب و نقصی نداره ، حتی به خاطرش حضوری رفتم تهران و با آقای نور محمدی صحبت کردم ایشون حدود 1 ماه بعد برگه منو در آوردن و تلفنی بهم گفتن چه ایرادایی داشتم ...... اونجا بود که فهمیدم چرا و فهمیدم بیخود نمره کم نمی کنن و نا عدالتی نمی کنن !!!

حالا هم دارم میبینم خیلی از همشهری های خودم چی کشیدن و افتادن و بهشون حق میدم که فکر بکنن خیلی کامل کشیدن ، اما واقعیت اینه که خیلی چیزای مهمتر وجود داره که اگر رعایت نکنیم باعث افتادنمون میشه !!!

بهتره به هم کمک کنیم این بهترین راهه;)

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز، وظیفه ست
من فکر میکنم همه ماها باید دست به دست بدیم تا بتونیم دیدمون رو نسبت به آزمون طراحی عوض بکنیم ، این حرفو میزنم چون :
خودم برای امتحان اسفند 91 فکر میکردم واقعا کامل کشیدم و عیب و نقصی نداره ، حتی به خاطرش حضوری رفتم تهران و با آقای نور محمدی صحبت کردم ایشون حدود 1 ماه بعد برگه منو در آوردن و تلفنی بهم گفتن چه ایرادایی داشتم ...... اونجا بود که فهمیدم چرا و فهمیدم بیخود نمره کم نمی کنن و نا عدالتی نمی کنن !!!

حالا هم دارم میبینم خیلی از همشهری های خودم چی کشیدن و افتادن و بهشون حق میدم که فکر بکنن خیلی کامل کشیدن ، اما واقعیت اینه که خیلی چیزای مهمتر وجود داره که اگر رعایت نکنیم باعث افتادنمون میشه !!!

بهتره به هم کمک کنیم این بهترین راهه;)

میشه ایرادایی رو که ازتون گرفتن بگین چیا بود؟

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه ایرادایی رو که ازتون گرفتن بگین چیا بود؟

سلام دوستان

چون دوستان اصلا نمیرن بگردن و تاپیکهای قبلیرو بررسی بکنن و نکات مهمش رو در بیارن و در ارتباط با درخواست دوستمون ، من رفتم و گشتم و اون پستی که گفتم رو پیدا کردم براتون میذارمش.

#526 ایراداتی که گرفته بودن ازم اینجاست

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من امروز مبحث 4 چاپ92 رو سر سری یه نگاهی انداختم دوستان خیلی مطالب به هم ریخته و گسسته شده اصلا وقتی داشتم با چاپ قبلی مقایسه میکردم هم مطالب جدیدی در مورد طراحی بهش اضاف شده و هم گسسته و نا منظم شده مطالبش . این جمله رو صفحه 89 الزامات خوندم ولی یه جورایی مبهم میزنه اگه دوست عزیزی نظری داره لطف بفرماید
نوشته : "طراحی وقرارگیری اشپزخانه های باز یا دیواری در واحد های مسکونی دارای مساحت 75 متر مربع و بیشتر نباید به نحوی باشد که دید مستقیم از فضای نشیمن عمومی یا سالن به قسمت های اصلی پخت و پز و کار اشپزخانه وجود داشته باشد ."

arc eng

عضو جدید
سلام دوستان من امروز مبحث 4 چاپ92 رو سر سری یه نگاهی انداختم دوستان خیلی مطالب به هم ریخته و گسسته شده اصلا وقتی داشتم با چاپ قبلی مقایسه میکردم هم مطالب جدیدی در مورد طراحی بهش اضاف شده و هم گسسته و نا منظم شده مطالبش . این جمله رو صفحه 89 الزامات خوندم ولی یه جورایی مبهم میزنه اگه دوست عزیزی نظری داره لطف بفرماید
نوشته : "طراحی وقرارگیری اشپزخانه های باز یا دیواری در واحد های مسکونی دارای مساحت 75 متر مربع و بیشتر نباید به نحوی باشد که دید مستقیم از فضای نشیمن عمومی یا سالن به قسمت های اصلی پخت و پز و کار اشپزخانه وجود داشته باشد ."

فکر کنم منظورش حفظ حریم باشه... اینکه دید مستقیم نداشته باشه حتما باید با ی شکستگی تو پلان یا تعریف ی دیواری چیزی حلش کرد.

انگار واقعا باید چاپ های جدید رو گرفت:mad:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم منظورش حفظ حریم باشه... اینکه دید مستقیم نداشته باشه حتما باید با ی شکستگی تو پلان یا تعریف ی دیواری چیزی حلش کرد.

درسته مهندس ولی اکثر اوقات نمیشه اشپزخانه به نشیمن دید نداشته باشه

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز

این حفظ حریم که از اصول معماریه ایرانیه اتفاقا توی چاپ جدیید اومده از الزامات طراحیه ! مسئله اینه تو آشپزخونه چجوری ایجادش کنیم ؟ مگه با دیوار تیغه فضای پخت رو از آشپزخونه جدا کرد

arc eng

عضو جدید
درسته مهندس ولی اکثر اوقات نمیشه اشپزخانه به نشیمن دید نداشته باشه

ما برای تامین نور از آشپزخونه اپن استفاده میکنیم که نور نشیمن رو هم تامین کنیم.اگر تامین نور از جای دیگه حل بشه که دیگه باید بشه دیگه شاید نیازی به باز

بودن آشپزخونه هم نباشه.وقتی مساحت بالا باشه میشه مطبخ رو جایی طراحی کرد که دید نداشته باشه.

این حفظ حریم که از اصول معماریه ایرانیه اتفاقا توی چاپ جدیید اومده از الزامات طراحیه ! مسئله اینه تو آشپزخونه چجوری ایجادش کنیم ؟ مگه با دیوار تیغه فضای پخت رو از آشپزخونه جدا کرد

فکر کنم نهایتش همین باشه که آشپزخونه رو از حالت اپن دربیاریم و با ی بازشوی کوچک دسترسی به نشیمن بدیم.

آخرین ویرایش:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما برای تامین نور از آشپزخونه اپن استفاده میکنیم که نور نشیمن رو هم تامین کنیم.اگر تامین نور از جای دیگه حل بشه که دیگه باید بشه دیگه شاید نیازی به باز

بودن آشپزخونه هم نباشه.وقتی مساحت بالا باشه میشه مطبخ رو جایی طراحی کرد که دید نداشته باشه.

فکر کنم نهایتش همین باشه که آشپزخونه رو از حالت اپن دربیاریم و با ی بازشوی کوچک دسترسی به نشیمن بدیم.
آفرین باید مطبخ رو جدا کنیم با یه تیغه چون گفته نشیمن به فضای پخت دید نداشته باشه نگفته به کل اشپزخونه

holooooooo

کاربر ممتاز

پس با این چاپ های جدید امسال کارمون دراومده!!! :razz:

shab khanoom

عضو جدید
"طراحی وقرارگیری اشپزخانه های باز یا دیواری در واحد های مسکونی دارای مساحت 75 متر مربع و بیشتر نباید به نحوی باشد که دید مستقیم از فضای نشیمن عمومی یا سالن به قسمت های اصلی پخت و پز و کار اشپزخانه وجود داشته باشد ."
در اینصورت میشه کانتر آشپزخانه ی اپن بعد از یه تیغه 60 سانتی شروع بشه و فضای پخت و پز و شستشو توسط تیغه از دید پنهان بشه.

farhad rajaei

عضو جدید
اگین جان اگه همه ایرادایی که یهتون گفتن رو بتونین لیست کنین عالی میشه چون همه این مشکل رو داریم بازم ممنون ازت.:smile:

• Like
واکنش ها: agin

holooooooo

کاربر ممتاز
اگین جان اگه همه ایرادایی که یهتون گفتن رو بتونین لیست کنین عالی میشه چون همه این مشکل رو داریم بازم ممنون ازت.:smile:

سلام دوستان

چون دوستان اصلا نمیرن بگردن و تاپیکهای قبلیرو بررسی بکنن و نکات مهمش رو در بیارن و در ارتباط با درخواست دوستمون ، من رفتم و گشتم و اون پستی که گفتم رو پیدا کردم براتون میذارمش.

#526 ایراداتی که گرفته بودن ازم اینجاست
در این پست ایراداشونو توضیح دادن...

• Like
واکنش ها: agin

farhad rajaei

عضو جدید
نتونستم دانلود کنم دوست عزیز...برام بفرستی ممنون میشم.چون خیلی مهمه برام.تشکر

holooooooo

کاربر ممتاز
نتونستم دانلود کنم دوست عزیز...برام بفرستی ممنون میشم.چون خیلی مهمه برام.تشکر

دانلود نمیخواد!
agin:

سلام بچه ها

من به طور مستقیم با یکی از مهندسای تصحیح آزمون صحبت کردم!نپرسین چطوری که نمیتونم بگم
فقط میخوام مواردی که اهمیت زیادی داره رو براتون توضیح بدم پس خوب گوش بکنین:

1-ابعاد انباری ها ، مخصوصا که بازشو در باعث نشه فضای مورد مصرف آسانسور کم بشه و پایین بیاد ،
2-توی امتحان اسفند، رمپ خیلی اهمیت داشته نباید داخل ساختمان می افتاد و اینکه شعاع گردشش اگر چرخش دادین حداقل 6.5 باشه و رسم و اندازه زدیه باشین توی سایت پلان
3-پارکینگ ها خیلی خیلی اهمیت دارن.اصلا نباید با هم درگیری داشته باشن برای پارک
4-ستون گذاری خیلی اهمیت داره مثلا توی امتحان اسفند سمت پخ باید ستون رو روی پخ میذاشتیم ( مثلا خود من عقب تر گذاشتم چون حساب کردم کنسول اجرا میکنن!!! که البته این درسته اما از نظر ما درسته نه اونا)
5-ورودی لابی به حیاط خیلی اهمیت داره
6-ابعاد طراحی فضاها خیلی اهمیت داره یعنی با حساب مبلمان شعاع گردش مناسب بده
7-پلان شیب بندی ، خرپشته آسانسور رو باید بکشین و شیب بندی بکنین
8-توی همه شیت ها آکس بندی باید باشه حتی توی نما و برش

فعلا دیگه چیزی یادم نیست ، یادم اومد مینویسم براتون!!!

آخرین ویرایش:

farhad rajaei

عضو جدید
ممنون دوست عزیز مطالعه کردم...جالب بود.از بچه ها اگه جزوه خاصی دارن تو این زمینه طراحی خیلی خوب میشه.
مخاطبم esbarzegar بود برا دانلود!

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیز برام سوال شده که چرا داکت حمام و سروسی رو با هم یکی نگرفتی؟ ایراد میگرفتن یا چی؟
ممنون

سلام
نه مشکلی نبوده ، داکت دو تا از سرویسها مشترکه از دو واحد ، حمام رو مجبور شدم تکی بدم

Architect Abbas

عضو جدید
سلام..دوستانی که دنبال کلاس خوب هستند برای طراحی و نظارت من آقای مهندس صمصام و پیشنهاد میکنم خودم بار اولی بود که شرکت میکردم و تونستم قبول بشم و خیلی مفید بود کلاسهاشون در تهران و کرج برگزار میشه..آدرس تهران خیابان گیشا -بین دهم و دوازدهم ساختمان بانک آینده(پلاک 13) طبقه اول واحد 4 دفتر معماری و مهندسی ساختمان کارشیو...تلفن 88244651 -52..همراه09126949359 -آدرس شعبه کرج: کرج چهارراه طالقانی ساختمان حکیم طبقه 12..تلفن 32219130-026

ممنون.دوست عزيز :D

آخرین ویرایش:

arefe-rad

عضو جدید
دانلود نمیخواد!
agin:

سلام بچه ها

من به طور مستقیم با یکی از مهندسای تصحیح آزمون صحبت کردم!نپرسین چطوری که نمیتونم بگم
فقط میخوام مواردی که اهمیت زیادی داره رو براتون توضیح بدم پس خوب گوش بکنین:

1-ابعاد انباری ها ، مخصوصا که بازشو در باعث نشه فضای مورد مصرف آسانسور کم بشه و پایین بیاد ،
2-توی امتحان اسفند، رمپ خیلی اهمیت داشته نباید داخل ساختمان می افتاد و اینکه شعاع گردشش اگر چرخش دادین حداقل 6.5 باشه و رسم و اندازه زدیه باشین توی سایت پلان
3-پارکینگ ها خیلی خیلی اهمیت دارن.اصلا نباید با هم درگیری داشته باشن برای پارک
4-ستون گذاری خیلی اهمیت داره مثلا توی امتحان اسفند سمت پخ باید ستون رو روی پخ میذاشتیم ( مثلا خود من عقب تر گذاشتم چون حساب کردم کنسول اجرا میکنن!!! که البته این درسته اما از نظر ما درسته نه اونا)
5-ورودی لابی به حیاط خیلی اهمیت داره
6-ابعاد طراحی فضاها خیلی اهمیت داره یعنی با حساب مبلمان شعاع گردش مناسب بده
7-پلان شیب بندی ، خرپشته آسانسور رو باید بکشین و شیب بندی بکنین
8-توی همه شیت ها آکس بندی باید باشه حتی توی نما و برش

فعلا دیگه چیزی یادم نیست ، یادم اومد مینویسم براتون!!!

سلام دوست عزیز
ممنون از پستت.فقط یه سوال : در انباری ها باید به بیرون باز بشه آیا؟:huh:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
ممنون از پستت.فقط یه سوال : در انباری ها باید به بیرون باز بشه آیا؟:huh:
درسته در انباری باید رو به بیرون باز بشه چون انباری ها فضا های کوچک و محدودی هستن باید کاری کنیم که کمترین پرت فضایی رو داشته باشن

arefeh

کاربر ممتاز
سلام
نه مشکلی نبوده ، داکت دو تا از سرویسها مشترکه از دو واحد ، حمام رو مجبور شدم تکی بدم

عزیزم یه سری سئوال برای داکت داشتم اما میخوا به یه جمع بندی برسم...
تو تاپیکهای قبلی به این نشکل نتیجه گیری کردم که:
1----سعی کنیم یه داکت مرجع داشته باشیم در عرض راه پله ک تا آخر بره...ک یه دریچه بازدید هم داشته باشه...ک از زیرزمین تا آخر میره...
2----و یه سری هم رایزر و تهویه ک مختص سرویس و حمام یا آشپزخونه هست ک ابعادشون معمولا 40*40 یا 50*50 هست...اینها هم تا انتها میرن...ولی فکر کنم شروعش میشه از اولین طبقه یعنی بعد سقف طبقه همکف؟درسته؟؟؟
3----یه دونه داکت هم برای تاسیسات ولی از نوع کوچک ک فقط توی زیرزمین هست و ابعادش 50*50...ک فکر کنم حکم همون رایزر و هواکش رو داره؟؟آره؟؟بعد لوله های فاضلاب و غیره هم از کتاره دیواره زیرزمین شروع میشه یا کنار ستون میره همکف از اونجا وارد داکتها میشه آره؟؟؟

اگه اشتباه هست زحمت اصلاحشو میکشی؟؟؟ممنونم:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا