تکنیک های برتر جهت قبولی در آزمون طراحی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arc eng

عضو جدید
برای این آزمون عناصر سازه ای رو در چه حدی باید نشون بدیم؟مثلا از ما ستونگذاری میخوان که ابعاد ستون ما بستگی به نوع اسکلتمون داره؛هر کدوم از اسکلتهارو انتخاب کنیم موارد دیگه ای هم باید نمایش داده بشه؛ مثل بادبند در اسکلت فلزی... میخوام بدونم چه مواردی نمایشش ضروریه؟

از ما طراحی فاز 1 میخوان یعنی نیازی به این کارا نیست. فقط ستون گذاری در همین حد که چه اسکلتی استفاده کردی و به چه ابعادی. توصیه هم میشه که ستون ها رو فلزی در نظر بگیریم

با ابعاد 30 * 30 بیشتر از این نیازی نیست.و حتما تو پر نشون بده ستون ها رو.;)

bahar-spring

کاربر بیش فعال
از ما طراحی فاز 1 میخوان یعنی نیازی به این کارا نیست. فقط ستون گذاری در همین حد که چه اسکلتی استفاده کردی و به چه ابعادی. توصیه هم میشه که ستون ها رو فلزی در نظر بگیریم

با ابعاد 30 * 30 بیشتر از این نیازی نیست.و حتما تو پر نشون بده ستون ها رو.;)
توی طرح معماری اندازه تمام شده رو باید بزنیم؛ حالا 20*20 برای فلزی میتونه درست باشه؟با سقف30سانتی..

bahar-spring

کاربر بیش فعال
ستون بتنی40*40 با سقف 40 سانتی
ستون فلزی 20*20 با سقف 30 سانتی؟(یا بگیم 30*30 با سقف 30 سانتی؟)

bahar-spring

کاربر بیش فعال
چون توی کارهای بچه ها دیده بودم ستون 20 سانتی زدن؛ البته ابعاد ستون باید طبق محاسبه باشه؛ مثلا ستونهای ساختمان 1یا2 طبقه اندازش با ستونهای ساختمان 4-5 طبقه فرق داره خب
ولی خب توی این آزمون تاحالا 3-4 طبقه ای بیشتر خواستن؛ برای این حالت 20*20 مناسبه یا 30*30؟!!

arc eng

عضو جدید

ابعاد ستون بستگی به تعداد طبقات داره که تو این آزمون همون 20*20 کفایت میکنه ولی 30*30 هم میذارن...

ضخامت سقف رو هم که تو برش نشون میدی 30 سانت. نیازی نیس کنار اطلاعات ستون نوشته بشه.

این معرفی ستون تو پلان پارکینگ داده میشه تا اونجا که من شنیدم.. اگه کسی چیزی غیر از این میدونه ممنون میشم بگه.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه طوریه که دوست دوستم با 1 نمره که طراحی کم آورده بود یعنی 24 شده بود و اعتراض زد قبول شد!! تازه مقطع هم نداشت...کلا مقطع رو نکشیده بود، الان بعد از اعتراض قبول شده، اما شما نه!! اصلا معلوم نیست این خاک بر سرا چیکار میکنن!!!
اگه میدونستم که مشکل حل بود مثلا نظارت نمره سوال 5 رو به همه دادن ولی چون من درست زدم بودم شاملم نشده

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ستون بتنی 40*40 و سقف 40
یا
ستون فلزی 20*20 و سقف 35 ( بستگی به تعداد طبقات داره اگر 4-5 طبقه باشه سقف 40 باشه بهتره)

نیازی نیست توی زیر زمین رو بزرگتر بگیرین ، البته اگر بتونین پارکینگها رو در بیارین بهتره که این کار رو بکنین اما اگر نتونستین در بیارین پارکینگها رو ، همون 20*20 خوبه
زیاد خودتون رو درگیر این مسایل نکنین سر امتحان ، خوبه ضوابط تا حد نهایت رعایت بشه اما این در صورتیه که بتونین خواسته های سوال رو فراهم بکنین ، مثلا برای امتحان آذر اگر 10 دصد اول و آخر رمپ رعایت می شد پارکینگ ها در نمیومد اکثریت بچه ها رعایت نکردن ...... به نظرمن باید بسنجین چی ارجعیت داره......

آخرین ویرایش:

bahar-spring

کاربر بیش فعال
ستون بتنی 40*40 و سقف 40
یا
ستون فلزی 20*20 و سقف 35 ( بستگی به تعداد طبقات داره اگر 4-5 طبقه باشه سقف 40 باشه بهتره)

نیازی نیست توی زیر زمین رو بزرگتر بگیرین ، البته اگر بتونین پارکینگها رو در بیارین بهتره که این کار رو بکنین اما اگر نتونستین در بیارین پارکینگها رو ، همون 20*20 خوبه
زیاد خودتون رو درگیر این مسایل نکنین سر امتحان ، خوبه ضوابط تا حد نهایت رعایت بشه اما این در صورتیه که بتونین خواسته های سوال رو فراهم بکنین ، مثلا برای امتحان آذر اگر 10 دصد اول و آخر رمپ رعایت می شد پارکینگ ها در نمیومد اکثریت بچه ها رعایت نکردن ...... به نظرمن باید بسنجین چی ارجعیت داره......
مرسی از پاسختون. فقط یه چیزی؛ سقف 35سانت موقع ترسیم برش زیاد نمیشه دقیق دربیاریم..توی ترسیم چکار کنیم بهتره؟

arc eng

عضو جدید
ولی سقف رو 30 در نظر میگیرن... من با یکی از اساتید که صحبت میکردم ایشون گفتن 30... زمانی که درز انبساط رو حساب میکردیم گفتن ارتفاع طبقات رو 2.70 و ارتفاع پیلوت و پارکینگ 2.40 و ضخامت سقف 30. حالا 35 رو دیگه نمیدونم:razz:
ترسیمش هم راحتتره .

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی از پاسختون. فقط یه چیزی؛ سقف 35سانت موقع ترسیم برش زیاد نمیشه دقیق دربیاریم..توی ترسیم چکار کنیم بهتره؟

ولی سقف رو 30 در نظر میگیرن... من با یکی از اساتید که صحبت میکردم ایشون گفتن 30... زمانی که درز انبساط رو حساب میکردیم گفتن ارتفاع طبقات رو 2.70 و ارتفاع پیلوت و پارکینگ 2.40 و ضخامت سقف 30. حالا 35 رو دیگه نمیدونم:razz:
ترسیمش هم راحتتره .

عزیزان من
ازتون خواهش میکنم به چیززایی که خیلی مهم نیستن زیاد گیر ندین و زیاد بهشون حساس نشین ((حساس نشو..حساس نشو:biggrin:))
اینکه سقفو 30 بگیرین یا 35 یا 40 هیچ فرقی در امتحان نظام نداره......
اصلا هم کسی به این چیزا نگاه نمیکنه...........
مهم اینه که شما در اجرا و در دنیای کار اینو بدونین
خواهش میکنم ازتون بیاین در مورد چیزایی بحث کنیم که در امتحان به دردمون بخوره..... و تاپیک رو به خاطر بعضی مسایل پیش پا افتاده شلوغ نکنیم.....آخه حجم زیاد و در عین حال خالی از بار مفید یکم سر در گم کننده است
به هر حال منازتون معذرت میخوام

bahar-spring

کاربر بیش فعال
عزیزان من
ازتون خواهش میکنم به چیززایی که خیلی مهم نیستن زیاد گیر ندین و زیاد بهشون حساس نشین ((حساس نشو..حساس نشو:biggrin:))
اینکه سقفو 30 بگیرین یا 35 یا 40 هیچ فرقی در امتحان نظام نداره......
اصلا هم کسی به این چیزا نگاه نمیکنه...........
مهم اینه که شما در اجرا و در دنیای کار اینو بدونین
خواهش میکنم ازتون بیاین در مورد چیزایی بحث کنیم که در امتحان به دردمون بخوره..... و تاپیک رو به خاطر بعضی مسایل پیش پا افتاده شلوغ نکنیم.....آخه حجم زیاد و در عین حال خالی از بار مفید یکم سر در گم کننده است
به هر حال منازتون معذرت میخوام
خواهش میکنم مهندس؛ آخه ببینید یه وقتایی همین مسائل ساده خیلی دردسر ساز میشن بنظرم وقتی ما با اما و اگرهای طراحی بیشتر آشنا بشیم موقع طراحی دستمون بازتر میشه.
در ضمن بعید میدونم طرحی که از لحاظ سازه ای غیرمنطقی و یا غلط باشه بتونه توی این آزمون نمره بگیره.. واینکه ما توی طرح معماری ابعاد رو بر اساس اندازه تمام شده در اجرا میزنیم؛ پس لازمه اینارو بدونیم دیگه.

آخرین ویرایش:

arcsanva

عضو جدید
من سر امتحان کلی به سرگیر بودن پوتر روی ستونهای کنار رمپ پارکینگ فکر کردم به نظرم درست نمی اومد که ستون دقیقا اونجا قرار بگیره(مثل ستونی که agin کشیده).میشه بگین این پتر سرگیر میشه یا نه؟

Architect Abbas

عضو جدید
از دوستاني كه در كلاس هاي طراحي جهت آزمون طراحي نظام شركت كرده اند و پس از آن توانسته اند در آزمون قبول شود و حضور در كلاس را مفيد ميدانند لطفا آدرس و تلفني محل كلاس را براي استفاده ديگر دوستان ذكر نماييد.

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم مهندس؛ آخه ببینید یه وقتایی همین مسائل ساده خیلی دردسر ساز میشن بنظرم وقتی ما با اما و اگرهای طراحی بیشتر آشنا بشیم موقع طراحی دستمون بازتر میشه.
در ضمن بعید میدونم طرحی که از لحاظ سازه ای غیرمنطقی و یا غلط باشه بتونه توی این آزمون نمره بگیره.. واینکه ما توی طرح معماری ابعاد رو بر اساس اندازه تمام شده در اجرا میزنیم؛ پس لازمه اینارو بدونیم دیگه.

ببینید دوست عزیز....اینی که سقف 30 باشه یا 40 مهم نیست....چون این گزینه هایی که ما در موردشون داریم بحث میکنیم همشون درست اند.....پس هر کی میتونه بر اساس سلیقه خودش انتخاب کنه.....
پس بحثهای زیادی در این گونه موارد جز خستگی و سر در گمی چیزی نداره
به نظر شخص بنده جای این حرفها و بحثها در این تاپیک نیست...این بحثها جنبه آموزشی داره...که ایجاد یه تاپیک دیگه رو میطلبه
یه نمونه موردی عرض کنم بد نیست.....
مثلا دونستن اینکه حداقل و حداکثر ارتفاع طبقات در مسکونی چقدره، خیلی خوبه ......
ولی اینکه یه عدد خاصی رو بین این حداقل و حداکثر در نظر بگیریم و بخوایم در مورد اینکه این عدد درسته...یا اینکه کدوم درسته یا درست نیست بحثهای زیاد بکنیم خوب نیست....
چون هر دوی این گزینه ها درسته...پس انتخاب این گزینه ها سلیقه است و بس
امیدوارم این حرف من باعث دلخوری نشه

bahar-spring

کاربر بیش فعال
ببینید دوست عزیز....اینی که سقف 30 باشه یا 40 مهم نیست....چون این گزینه هایی که ما در موردشون داریم بحث میکنیم همشون درست اند.....پس هر کی میتونه بر اساس سلیقه خودش انتخاب کنه.....
پس بحثهای زیادی در این گونه موارد جز خستگی و سر در گمی چیزی نداره
به نظر شخص بنده جای این حرفها و بحثها در این تاپیک نیست...این بحثها جنبه آموزشی داره...که ایجاد یه تاپیک دیگه رو میطلبه
یه نمونه موردی عرض کنم بد نیست.....
مثلا دونستن اینکه حداقل و حداکثر ارتفاع طبقات در مسکونی چقدره، خیلی خوبه ......
ولی اینکه یه عدد خاصی رو بین این حداقل و حداکثر در نظر بگیریم و بخوایم در مورد اینکه این عدد درسته...یا اینکه کدوم درسته یا درست نیست بحثهای زیاد بکنیم خوب نیست....
چون هر دوی این گزینه ها درسته...پس انتخاب این گزینه ها سلیقه است و بس
امیدوارم این حرف من باعث دلخوری نشه
آخه انتخاب ابعاد ستون و سقف کجاش میتونه سلیقه ای باشه؟!:w20: بعدشم شما اگر دوست نداشتی هرجور که خودت میدونی میتونی عمل کنی.. شما نظر خودتو داری، من یه نظر و دیگرانم یه نظر؛ حالا قرار نیست برای هر سؤالی بریم یه تاپیک جداگانه تاسیس کنیم که:lol:
بالاخره منم از دوستان اگر بهرصورت موجب بی حوصلگی، سردرگمی و گیجی و ... شدم عذرخواهی میکنم:w36:

bahar-spring

کاربر بیش فعال
آقای عزیزی عزیز، خیلیهامون توی این سایت و تاپیکهاش از همدیگه چیزای زیادی یاد میگیریم؛ خیلی از دوستان قبول شده آزمون بودن که از سطوح خیلی پایین به سطوح بالایی رسیدن؛ پس فکر نمیکنم پرسیدن مباحثی که جنبه آموزشی هم داشته باشه مشکلی پیش بیاره.. توی همین تاپیک شاید لازم بشه بعضی چیزهارو بعضیها بهتر یاد بگیرن، رفع اشکال بشه و ... وگرنه اگر بهمین منوال همیشگی بخوایم پیش بریم چیز زیادی عوض نمیشه..البته بازم تأکید میکنم که سطح همه بچه ها یکی نیست؛ و اگر کسی سؤال پیش پاافتاده ای کرد فکر نمیکنم جواب دادنش مشکل آفرین باشه به 2 دلیل:1- اونایی که نمیدونن یاد میگیرن.2- کسانی هم که بلدن چیزی رو از دست نمیدن؛ درسته؟؟;)

Architect Abbas

عضو جدید
فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید
جم بر همه ایرانیان پاک پندار، راست گفتار و نیک کردار خجسته باد

دوستان عزيز پيشاپيش نوروز ، اين سنت تاريخ ايران زمين سال نو برشما مبارك

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست (ناپلون ). دوستان خواهشا بیاین به همدیگه کمک کنیم و همدیگه رو تحقیر و کوچیک نکنیم ما معمارها خودمون باید هوای همو داشته باشیم وگرنه وضعمون بدتر میشه اتفاقا خیلی خوبه هر کسی هر چیزی که میتونه کمک کنه به قبولی مان مطرح کنه بهارک خانم هم چیز خوبی گفتن من که راستش این نکته رو توجه نکردم ستون ها و ضخامت هارو ولی ممکنه این همان یک قدم بود که منو توی ازمون طراحی اذر محکوم به شکست کرد . ممکنه بهترین تکنیک ها همون ساده ترین هاش باشه یادمون نره فقط مبنامون کتب مقررات ملیه

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من جو موجود رو می شکنم و برای تنوع و عوض شدن بحثتون ، پلانهامو میذارم ، اونها رو با کد کشیدم و میذارم براتون
اما تاکید میکنم خیلی از دوستان بودن که طرحشون خوب بود مثل خانم شبنم عزیز ، ازشون میخوام اونها هم بیان و طرحهاشونو بذارن و برای بچه ها بگن چرا اینکار رو کردن.
ممنونم از همه
به امید قبولی همتون دوستان عزیز

elham.khkh

عضو جدید
من همه خواسته های سوال رو نو نقشه هام اعمال کردم.ب
ا بغل دستیم پارکینگ و رمپ و پلانو دراوردیم.اون 27 شد وقبول و من 21 شدم و مردود.واقعا نمیدوونم با چه معیاری نمره میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

elham.khkh

عضو جدید
اینکه گفتین چشم پله نداشته باشیم یعنی در پلان دوطرف پله به هم چسبیده اند؟

داکت هواگیر منظورتان چیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا