تکمیل ظرفیت بهمن ارشد آزاد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بدونم ترازتون چنده؟ من ترازم 5855 بود. فک کنم تو پست قبلیم اشتباه گفتم. تهران به نظرتون نمیارم؟ میشه بگین کدوم واحدها بهترن. مثلا من فک میکنم اول علوم تجفیفات تهران/ بعدش تهران جنوب/ تهران شمال/ تهران غرب و ... البته حدس میزنم و شناخت کافی ندارم راجع به دانشگاه ها. به نظرتون علوم تحقیقات اصفهان چطوره؟ بعد از تهران ها بزنم یا ...
میشه لطفا منو راهنمایی کنین اصلا تهران ممکنه بیارم؟ کدومشونو؟

من ترازم 5779 بود . من این چیزایی که مگیم شنیدم و زیاد مطمئن نیستم . علوم تحقیقات تهران خیلی خوب هست . من شنیدم تهران مرکز اول بهتر بعد تهران شمال بعد تهران جنوب ! اصفهان اصلا نمی دونم عزیزم . شیراز هم که امسال تازه اورده . کجا زندگی می کنی رفت وامد تو انتخابات در نظر بگیر . اول تهران ها رو بزن بعد (قزوین یا البزر یا اصفهان )بعد یزد .
کسایی که الان انتخاب رشته می کنن احتمالا تراز زیر 6000 هستن . چون تراز بالا ها یا سراسری رفتن یا مهر ثبت نام کردن . حالا تهران ها احتمالا ترازشون میاد زیر 6000 شما هم که بالا هست ترازت ایشاا... قبولی

آخرین ویرایش:

dokhtar 68

عضو جدید
خیلیا هستن که با ترازای بالای ۶۰۰۰ نرفتن ثبت نام کنن الان من خودم هیچ جا رو کلا نزدم ترازمم نزدیک ۶۱۰۰ِ ..۶۱۷۸. می‌خواستم حتما تکمیل بهمن باشم که تا اون موقع بتونم دوباره واسه سراسری بخونم... با این حال مطمئن نیستم که تهران‌ها رو بیارم...بیارمم نمیدونم اصلا می‌ارزه برم یا نه... علوم تحقیقات که خوب خیلی‌ خوبه حتی نسبت به خیلی‌ روزانه‌های شهرستان ( زیر روزانه قزوین) ولی‌ بقیه واحداشو اصلا نمیدونم... مثلا قزوین بهتره یا تهران غرب !? چون تهران غربو ازش خوب نشنیدم.،... تهران جنوبم که جنوب تهرانه.:smoke:.(.از اون گیرا بوداا....).... مرکزم که تکمیل نداده غربم که تازه تأسیسه ...استاداشم شنیدم تازه کارن.تهران شمالم که فکر کنم در حد علوم تحقیقات هوادار داره
الاًنم یکی‌ از بچه‌های قزوین بهم گفت قزوین دیگه مثل اون سالها نیست افت کرده...

تازه امیدوارم این واحدا زیاد بگیرن .. هر کدوم ۲..... ۳ نفر بگیرن که هیچی‌ دیگه
آخه شنیده بودم تکمیل بهمن نسبت به مهر خیلی‌ کم برمیداره حالا امسال نمیدونم... منم با قزوین (6180)دقیقا یه نفر فاصله داشتم.

مثل دیوانه ها از قبول نشدنم کلی شاد شدم
اره خوب بیش از 6000 هم هستن ولی اینکه احتمال قبولی ما کجاست رو واقعا سخته حدس زدنش. واقعا نمیدونم با این تراز ممکنه کجاها بیارم... چقدر درگیری سختی. واقعا همون وضعیت ترم پیش پیش اومد برام. ترم پیش فقط تهران یزد و اصفهان زدم که نیاوردم حال نمیدونم چیکار کنم. من اصفهانم و راهم خوب به اصفهان نزدیکه ولی تهران و یزد هم مشکل چندانی ندارم . مشکل اینه که نمیدونم احتمال قبولیم تو تهران هست یا نه. نمیدونم والا چیکار کنم.
ولی اینکه میگین ترم بهمن کمتر میگیره درسته ولی دو سه نفر نه. بیشتر. حداقل یک کلاس باید تشکلیل بدن. توی هر واحدی حداقل یکی 2 نفرشون بچه های ممتاز بدون آزمون هستن . میخوان کلاس تشکلیل بدن یا یکی یا 2 تا کلاس. دیگه خودتون حساب کنین.مطمئنا بیش از 10 نفر میخوان.

MHMAX

عضو جدید
دوستان با تراز 6284 علومتحقیقات میشه؟
واحد قزوین رو جلو تراز تهران غرب بزنم؟
کسی از تهران غرب خبر داره؟کجایست؟چجوریه؟
واحد قزوین همون باراجان هست؟

رفتم سرچ کردم دستگیرم شد کجاست. همون سما تهرانه
سال 79 کاردانی پیوسته هم اینجا قبول شدم هم سراسری و رفتم سراسری.
تا کارشناسی خوبه ولی ارشد!!!!!!!! اون هم اولین سال

آخرین ویرایش:

Saretus

کاربر فعال
کسی میدونه تفاوت شهریه واحد علوم تحقیقات با پردیش علوم تحقیقات شهرستان چقدره؟

mehras khanum

عضو جدید
بچه هابه نظرتون باتراز5500توتکمیل ظرفیت جایی قبول میشم؟اولین انتخابموچالوس زدم:w20:

dokhtar 68

عضو جدید
بچه ها به نظرتون من کدوم این انتخابها رو میتونم بیارم اگر به این ترتیب انتخاب کنم؟
اصلا این انتخاب های من اولویت بندیش خوبه؟
واحد علوم تحقیقات
تهران جنوب
تهران شمال
تهران غرب
علوم تحقیقات اصفهان
واحد یزد
واحد شیراز
به نظرتون با ترازم که 5855 هست با این ترتیب کدوم رو پذیرفته میشم؟ اصلا پذیرفته میشم اینارو؟ اصفهانی هستم. با در نظرگرفتن تراز و محل سکونتم اگر پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون میشم راهنماییم کنین

kamyar1

عضو جدید
بچه ها به نظرتون من کدوم این انتخابها رو میتونم بیارم اگر به این ترتیب انتخاب کنم؟
واحد علوم تحقیقات
تهران جنوب
تهران شمال
تهران غرب
علوم تحقیقات اصفهان
واحد یزد
واحد شیراز
به نظرتون با ترازم که 5855 هست با این ترتیب کدوم رو پذیرفته میشم؟ اصلا پذیرفته میشم اینارو؟ اصفهانی هستم. با در نظرگرفتن تراز و محل سکونتم اگر پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام. به نظرم ترتیب تهراناتون درست باشه ولی من بودم حتما چند تا واحد پایینترم انتخاب میکردم، یزدو اطلاع ندارم ولی فکر میکنم بقیه تو پذیرش اولیه همه حدود 6500 بود ترازشون، به نظرم با توجه به مکانتون چنتا ازینارم انتخاب کنید بد نباشه:
پردیس قزوین - مرکزی (اراک) - محلات- نطنز- و بعدم اردستان و ساوه.
میتونید تهرانارو همه شو نزنید ازینا جایگزینش کنید، اگرم ایشالا ترازتون به تهران برسه همونیو که زدید قبول میشید دیگه، مثلا علوم تحقیقاتو از بالا بزنید با تهران غرب از پایین.

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. به نظرم ترتیب تهراناتون درست باشه ولی من بودم حتما چند تا واحد پایینترم انتخاب میکردم، یزدو اطلاع ندارم ولی فکر میکنم بقیه تو پذیرش اولیه همه حدود 6500 بود ترازشون، به نظرم با توجه به مکانتون چنتا ازینارم انتخاب کنید بد نباشه:
میتونید تهرانارو همه شو نزنید ازینا جایگزینش کنید، اگرم ایشالا ترازتون به تهران برسه همونیو که زدید قبول میشید دیگه، مثلا علوم تحقیقاتو از بالا بزنید با تهران غرب از پایین.

واحد علوم تحقیقات
تهران جنوب
تهران شمال
تهران غرب
علوم تحقیقات اصفهان
واحد یزد
واحد شیراز

ایشون راست میگن شهر نزدیک اصفهان مثل نطنز و محلات بزنید . واحد شیراز ترازش از یزد بالا تر هست اگه یزد نیاری شیراز احتمال زیاد نمی یاری پس انتخابای نزدیک اصفهان که ایشون پیشنهاد کردن بزنی بهتر

dokhtar 68

عضو جدید

مرسی از پاسختون. آخه فک میکردم دیگه یزدو بیارم. ببینین ترازهای اخرین نفر توی تکمیل ظرفیت یه سری جاها اینطوری بوده
به نظرتون نمیارم؟
مهندسي معماري / واحد تهران جنوب 6293
مهندسي معماري / واحد علوم و تحقيقات اصفهان 6053
مهندسي معماري / واحد يزد 5930
یعنی علوم تحقیقات اصفهان و یا یزد رو نمیارم. ؟

kamyar1

عضو جدید
مرسی از پاسختون. آخه فک میکردم دیگه یزدو بیارم. ببینین ترازهای اخرین نفر توی تکمیل ظرفیت یه سری جاها اینطوری بوده
به نظرتون نمیارم؟
مهندسي معماري / واحد تهران جنوب 6293
مهندسي معماري / واحد علوم و تحقيقات اصفهان 6053
مهندسي معماري / واحد يزد 5930
یعنی علوم تحقیقات اصفهان و یا یزد رو نمیارم. ؟

به نظرم احتمال اصفهان و یزد هر دو زیاده براتون ولی برای اطمینان بهتره اونارم بزنید چون نمیشه قطعی نظر داد. ممکنه 1 دفعه درصد کساییکه اصفهانو انتخاب میکنن نسبت به تکمیل قبلی زیاد شن ترازش خیلی فرقی نکنه.
فکر میکنم تو پیشنهادام بعد قزوین از همه معتبرتر مرکزی(اراک) باشه ، که احتمال قبولیشم بالای 90 درصده براتون چون تو تکمیل قبلیم 5829 بود!
ساوه ام که از تهران رفت و آمدش راحته 5901 بود. ولی خب به شما 1 کم دور میشه.

dokhtar 68

عضو جدید
به نظرم احتمال اصفهان و یزد هر دو زیاده براتون ولی برای اطمینان بهتره اونارم بزنید چون نمیشه قطعی نظر داد. ممکنه 1 دفعه درصد کساییکه اصفهانو انتخاب میکنن نسبت به تکمیل قبلی زیاد شن ترازش خیلی فرقی نکنه.
فکر میکنم تو پیشنهادام بعد قزوین از همه معتبرتر مرکزی(اراک) باشه ، که احتمال قبولیشم بالای 90 درصده براتون چون تو تکمیل قبلیم 5829 بود!
ساوه ام که از تهران رفت و آمدش راحته 5901 بود. ولی خب به شما 1 کم دور میشه.
من اصصلا قزوین/اراک محلات /نظنز و اردستان دوست ندارم. ولی خوب حالا شما ببینین اینطوری تقریبا خوبه؟قرزوبن هم خود قزوینه نه پردیسش ولی ترازش خیلی بالاه و بعد از اصفهان و یزد اصلا نمیارمش یعنی یه انتخاب سوخته برای همین نمیزنمش.
حالا خوبه این انتخاب؟
علوم تحقیقات تهران
تهران جنوب
تهران شمال
تهران غرب
علوم تحقیقات اصفهان
واحد یزد
واحد شیراز
واحداردستان
نطنز
مرکزی(اراک)

dokhtar 68

عضو جدید
جای شیراز و با یزد عوض کنم؟ کسی تراز شیراز و نمیدونه؟
یه سوا دیگه واسه اطمینان
اگر مثل یزد انتخاب 6 ام من باشه با همین ترا 5855 و یه نفر دیگه یزد انتخاب اولش باشه و با تراز مثلا 5700 . اگر من بقیه انتخابهام پذیرفته نشده اشم منو قبول میکنن یااون که 5700؟ اگر ازروی تراز باشه باید منو انتخاب کنن دیگه. یعنی از روی تراز فقط. درسته؟

kamyar1

عضو جدید
جای شیراز و با یزد عوض کنم؟ کسی تراز شیراز و نمیدونه؟
یه سوا دیگه واسه اطمینان
اگر مثل یزد انتخاب 6 ام من باشه با همین ترا 5855 و یه نفر دیگه یزد انتخاب اولش باشه و با تراز مثلا 5700 . اگر من بقیه انتخابهام پذیرفته نشده اشم منو قبول میکنن یااون که 5700؟ اگر ازروی تراز باشه باید منو انتخاب کنن دیگه. یعنی از روی تراز فقط. درسته؟

در مورد سوال دومتون آره شما رو انتخاب میکنن، مثل سراسری میمونه.
در مورد بحث قبلی : قزوین هم خودش هست واحد قزوین کخ همون باراجینه، هم پردیسش. میتونید پردیسو انتخاب کنید.تو تکمیل اول فقط پردیس بود.
بسته به علاقتون داره من احساسم اینه که اراک از نطنز و خصوصا از اردستان بالاتر و معتبرتره.
فکر کنم هر 3 تا انتخاب آخرتونو به هر حال قبول باشید، پس خیلی مهمه که کدومو اول بزنید که بعدا پشیمون نشید.
پردیس قزوینم میتونید بعد از اصفهان یعنی انتخاب ششم بزنید و یکی از انتخابای اضافی رو حذف کنید یا یکی از تهرانا یا بین اردستانو نطنز یکی رو.
موفق باشید:)

dokhtar 68

عضو جدید
در مورد سوال دومتون آره شما رو انتخاب میکنن، مثل سراسری میمونه.
در مورد بحث قبلی : قزوین هم خودش هست واحد قزوین کخ همون باراجینه، هم پردیسش. میتونید پردیسو انتخاب کنید.تو تکمیل اول فقط پردیس بود.
بسته به علاقتون داره من احساسم اینه که اراک از نطنز و خصوصا از اردستان بالاتر و معتبرتره.
فکر کنم هر 3 تا انتخاب آخرتونو به هر حال قبول باشید، پس خیلی مهمه که کدومو اول بزنید که بعدا پشیمون نشید.
پردیس قزوینم میتونید بعد از اصفهان یعنی انتخاب ششم بزنید و یکی از انتخابای اضافی رو حذف کنید یا یکی از تهرانا یا بین اردستانو نطنز یکی رو.
موفق باشید:)
ولی من یزدو به قزوین ترجیح میدم. یعنی اصلا خانواده ام با قزوین موافق نیستن :دی. میدونم نمیزارن برم اونجا
ولی اراک رو باشه جاشو عوض میکنم.یعنی مینوستم اول اراگ/ اردستان/نطنز
ای کاش اصفهان و یا یزد دیگه قبول بشم. من اون بقیه رو دوست ندارم... :( اگر یزد هم نشد فک نمیکنم همین ارک واینجاها برم. احتمالا میخونم واسه سال دیگه

kamyar1

عضو جدید
ولی من یزدو به قزوین ترجیح میدم. یعنی اصلا خانواده ام با قزوین موافق نیستن :دی. میدونم نمیزارن برم اونجا
ولی اراک رو باشه جاشو عوض میکنم.یعنی مینوستم اول اراگ/ اردستان/نطنز
ای کاش اصفهان و یا یزد دیگه قبول بشم. من اون بقیه رو دوست ندارم... :( اگر یزد هم نشد فک نمیکنم همین ارک واینجاها برم. احتمالا میخونم واسه سال دیگه

بسته به علاقه است دیگه. مثلا من انتخاب اولم قزوین بود اصلا اونجا امتحان دادم ;)
ایشالا که حایی که دوست دارین قبول شین شیرینیم بدین:)

dokhtar 68

عضو جدید
بسته به علاقه است دیگه. مثلا من انتخاب اولم قزوین بود اصلا اونجا امتحان دادم ;)
ایشالا که حایی که دوست دارین قبول شین شیرینیم بدین:)

چشششم . مرسی که با حوصله جواب میدین :دی . راستی شما خودتون چی؟ ترازتون چنده؟ شمام شرکت میکنین؟

kamyar1

عضو جدید
چشششم . مرسی که با حوصله جواب میدین :دی . راستی شما خودتون چی؟ ترازتون چنده؟ شمام شرکت میکنین؟

خواهش میکنم. من پارسال قبل اینکه شروع کنم درس خوندن کنکور شرکت کردم قشم قبول شدم، بعد ترم 1 رو مرخصی گرفتم خوندم برا سراسری رتبم حدود 500 شد قبول نشدم، آزادم قزوین و تهران شانس قبولی ندارم تو تکمیل، دیگه بیشتر واحدای قشمم هم پاس شده ارزش نداره انصراف بدم مثلا برم چالوس یا 1 شهر دیگه شمال بخونم. همونجارو ادامه میدم...:razz:

dokhtar 68

عضو جدید
خواهش میکنم. من پارسال قبل اینکه شروع کنم درس خوندن کنکور شرکت کردم قشم قبول شدم، بعد ترم 1 رو مرخصی گرفتم خوندم برا سراسری رتبم حدود 500 شد قبول نشدم، آزادم قزوین و تهران شانس قبولی ندارم تو تکمیل، دیگه بیشتر واحدای قشمم هم پاس شده ارزش نداره انصراف بدم مثلا برم چالوس یا 1 شهر دیگه شمال بخونم. همونجارو ادامه میدم...:razz:
آخی این همه راه میری قشم؟ الهی. با رتبه 500 که حتما خیلی درس خون بودی پس آزاد و باید یه جای خوب قبول بشی که. اخی. ابشالا موفق باشی

kamyar1

عضو جدید
آخی این همه راه میری قشم؟ الهی. با رتبه 500 که حتما خیلی درس خون بودی پس آزاد و باید یه جای خوب قبول بشی که. اخی. ابشالا موفق باشی

:biggrin: اونقدرام بد نیست،استادامونم همه از تهران میان خوبن... منم سفرو کلا دوست دارم وگرنه نمیرفتم.
آزادو خیلی بدتر از سراسری دادم دیر رسیدم سر جلسه ،درصد تاریخ همه رم که منفی زده بودن:( مال منم دست کمی نداشت 15 درصد شده بود، ترازم اومد پایین. تراز قزوینم امسال شده بود 6400! قسمت نبود دیگه:)

kamyar1

عضو جدید
آخرین نفر قبولی پارسالو یادم نیست ولی امسال یکی از بچه ها قشمو زده بود تو انتخاباش آخرین نفر 5450 بود فکر میکنم.

shhg

عضو جدید
آخرین نفر قبولی پارسالو یادم نیست ولی امسال یکی از بچه ها قشمو زده بود تو انتخاباش آخرین نفر 5450 بود فکر میکنم.

سلام،میدونم سوالم ربطی به موضوع نداره ولی میشه بگین بیشتر رو چه کتابایی تمرکز کردین که قبول شدین؟؟؟بیشتر واسه آزاد..
من امسال هم تاریخ هم درکم منفی شد،مطمئن بودم درک رو 70 به بالا زدم :)
امسال ترازم شد 4800،مطمئنم جایی قبول نمیشم تو تکمیل ظرفیت..!!

kamyar1

عضو جدید
راستش من برای آزاد کتاب خاصی رو نخوندم همون کتابای سراسریو که خونده بودم 1 نگاهی انداختم بعضیاشم که حذف بود از منابع آزاد.
زدن تستای سالهای پیش خیلی کمک میکنه برای کنکور آزاد. البته بر خلاف سراسری طراحی سوالاش هیچ حساب کتاب خاصی نداره بعضیاش اصلا معلوم نیست از کجا اومده ومنظور طراح چی بوده....
درصد تاریخا که آره اشتباه بود. من سراسریو 50 درصد زدم آزادم اینجوری شد، دوستم سراسریو 71 درصد زد الان داره بهشتی میخونه، تاریخ آزادش -8 درصد شده بود!! ازین نمونه ها تو همین سایت زیادن:)

aziarchitect

عضو جدید
راستش من برای آزاد کتاب خاصی رو نخوندم همون کتابای سراسریو که خونده بودم 1 نگاهی انداختم بعضیاشم که حذف بود از منابع آزاد.
زدن تستای سالهای پیش خیلی کمک میکنه برای کنکور آزاد. البته بر خلاف سراسری طراحی سوالاش هیچ حساب کتاب خاصی نداره بعضیاش اصلا معلوم نیست از کجا اومده ومنظور طراح چی بوده....
درصد تاریخا که آره اشتباه بود. من سراسریو 50 درصد زدم آزادم اینجوری شد، دوستم سراسریو 71 درصد زد الان داره بهشتی میخونه، تاریخ آزادش -8 درصد شده بود!! ازین نمونه ها تو همین سایت زیادن:)

کاملا موافقم!!من خودم تاریخم منفی بود..خیلی ترازم اومد پایین شدم5400.برا تکمیل بهمن شبستر وجلفا وعجب شیر رو زدم!!اما هیچ جای امیدی نیس...ولی با همه ی اینا ناامیدانه امیدوارمممممممم

mahsa_archi_arch

عضو جدید
یه سوال ... تو تکمیل ظرفیت این سری اگه جایی قبول شدیم و نرفتیم محدودیتی واسه سال بعد چون آزمون هم نداره ..بوجود نمیاره ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.