توهین به ائمه معصوم , کفن برای دوم خردادی ها !!! خیلی جالبه !

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دبيرسياسي نشريه پرتو که در سال 84 از حاميان اصلي احمدي نژاد بود در انتخابات 88 هم نداي حمايت از احمدي نژاد را سر داد و کانديداهاي رقيب را به مظلوم نمايي متهم کرد. «قاسم روانبخش» در گفت وگويي با ايلنا به تشريح مواضع و ديدگاه هاي خود درخصوص کانديداتوري ميرحسين موسوي، حواشي رخداده در مدت رياست جمهوري احمدي نژاد و ضعف هاي دولت اصلاحات پرداخت و درباره موضوع کفن پوشان گفت؛ «بخشي از کفن ها را براي دوم خردادي ها گذاشته ايم.»اين گفت وگو را بخوانيد.

---

-در زمان خاتمي شاهد بوديم که با کوچک ترين بهانه يي برخي افراد در شهر قم کفن پوش مي شدند اما در دولت نهم به رغم وجود بهانه هايي مانند اظهارات مشايي اين کفن پوشان حضور نداشته اند، علت چيست؟

کفن پوشان قم عاقل هستند و مي دانند در کجا بايد کفن بپوشند. البته بخشي از کفن ها را براي دوم خردادي ها گذاشته اند،زماني که به خدا، پيغمبر، حضرت زهرا(س)، ائمه معصومين و امام زمان(عج) توهين شود، بايد کفن پوشيد. اما زماني که مشايي از دوستي با مردم اسرائيل حرف مي زند آنها کفن نمي پوشند.

-اخيراً شنيده شده است برخي با پخش آگهي هايي درصدد تخريب خاتمي در شهر قم هستند آيا به عنوان يک روحاني که در اين شهر زندگي مي کنيد موافق اين گونه تخريب ها هستيد؟

من اطلاعي از اين موضوع ندارم اما برخي کانديداها به دنبال مظلوم نمايي هستند و پروژه مظلوم نمايي را راي آور مي دانند لذا چنين مباحثي را مطرح مي کنند. همان طور که اشاره شد من در قم زندگي مي کنم اما چنين چيزهايي را نديده ام. اين موضوع مانند پروژه مظلوم نمايي هاشمي رفسنجاني در سال 84 است که مي گفت پنج ميليون سي دي عليه من پخش شده است که دروغ محض بود. در مصاحبه يي از من در اين مورد پرسيده شد و من پاسخ دادم حتي يک نسخه از اين سي دي را نديده ام و خود خبرنگار هم نديده بود. مطرح کردن اين مسائل مظلوم نمايي است و مي خواهند به جامعه القا کنند که آنها را تخريب مي کنند البته فکر نمي کنم خاتمي نيازي به مظلوم نمايي داشته باشد زيرا همگان از عملکرد اقتصادي، فرهنگي و سياسي دولت هشت ساله وي مطلع هستند و در نشريات معتبري نيز عملکرد دولت خاتمي نقد مستدل شد و مي شود. در اين دوره نيز نويسندگان بايد با استدلال و منطق به نقادي عملکرد دولت هاي اصلاحات، کارگزاران و اصولگرا بپردازند و عملکرد آنها را با يکديگر مقايسه کنند تا مردم تکليف خود را بدانند. البته نقادي بايد همراه با ادب و احترام باشد.طبق گزارش سازمان بسيج دانشجويي، 40 هزار مورد سياه نمايي و تخريب عليه دولت نهم صورت گرفته است که نتايج مثبتي ندارد. کساني که شعار مي دهند و ما را تخريب مي کنند خودشان بدترين نوع تخريب را نسبت به دولت خدمتگزار نهم در روزنامه ها و سايت هايشان روا مي دارند.

-ميرحسين موسوي در روزهاي گذشته طي بيانيه يي کانديداتوري خود را اعلام کرد و تغيير وضعيت کشور به عنوان يکي از دلايل حضور ايشان مطرح شد. چه برداشتي از حضور مهندس موسوي در عرصه انتخابات پس از سال ها سکوت داريد.

مهندس موسوي در اين بيانيه آورده است وضعيت کشور اقتضا کرده است که وي در عرصه حضور يابد که اين موضوع به صورت مبهم عنوان شده است، لذا اميدواريم ايشان در بيانات بعدي خود اين بخش از بيانيه را تبيين کنند که چرا پس از سال ها سکوت اکنون احساس وظيفه مي کنند در انتخابات حضور يابند. در سال هاي 76 ، 80 و 84 نيز از ايشان براي حضور در عرصه دعوت مي شد اما نمي پذيرفتند، اکنون چه اتفاقي رخ داده است که احساس مسووليت مي کند؟ چطور در شرايطي که سياست خارجي ما در موضع انفعال بود، احساس خطر نکرد و امروز که سياست خارجي ما بر مبناي تهاجم به پايگاه دشمن است و آثار آن را در کشور، منطقه و جهان مي بينيم احساس وظيفه مي کنند؟ اين سوالات از جانب افکار عمومي مطرح است که ميرحسين موسوي بايد به آنها پاسخ دهد. در دوراني که روزانه صدها مطلب عليه دين، مقدسات و ارزش ها نوشته مي شد و خاطر متدينين، علما و روحانيون مکدر مي شد، مهندس موسوي سکوت کرد. چرا در آن زمان ها احساس نمي کرد بايد وارد عرصه شود و رياست جمهوري را برعهده بگيرد؟ امروز که دولت اصولگرا بر سر کار است و تمام تلاشش براي زنده کردن شعار انقلاب است، ايشان احساس وظيفه کرده اند که بيايند؟

-در حالي عملکرد مهندس موسوي را زير سوال مي بريد که بخشي از اصولگرايان نيز حمايت خود را از ميرحسين موسوي اعلام کرده اند. آيا اصولگرايان چند دسته اند که بخشي از آنها مانند شما به انتقاد از مهندس موسوي مي پردازيد و بخش ديگر حمايت خود را اعلام مي کنند؟

اين يک ادعا است که گفته مي شود اصولگرايان به مهندس موسوي راي مي دهند. کدام حزب اصولگرا از ايشان حمايت کرده است؟ تکليف ايثارگران و موتلفه که مشخص است. پس کدام حزب اصولگرا از مهندس موسوي حمايت کرده است. من پيش از اعلام کانديداتوري موسوي پيش بيني کرده بودم او يا با شعار خاتمي يا با شعار احمدي نژاد وارد عرصه مي شود که هر کدام نماد يک تفکر است. اگر شعار خاتمي راي داشت که او مي ماند و راي مي آورد اما اگر بخواهد با شعار احمدي نژاد بيايد که مردم اصل را کنار نمي گذارند تا به کپي راي دهند. در نهايت ما از حضور ميرحسين موسوي در انتخابات حمايت مي کنيم زيرا تنور انتخابات را گرم مي کند. اينکه برخي فکر کنند او مي تواند راي اصولگرايان را جذب کند، در اشتباه هستند.اگر چند کانديدا از جبهه اصلاح طلبان وارد عرصه شوند به اين دليل است که مي خواهند از تريبون صداوسيما در نقد دولت استفاده کنند يا آراي احمدي نژاد را کم کنند.

-برخي اظهارنظرها مانند اظهارات مشايي در مورد دوستي با اسرائيل موجب شد احساس شود در انتخابات دهم از آراي احمدي نژاد کاسته مي شود. آيا برخورد رئيس جمهور با مشايي در همان زمان موجب نمي شد بر محبوبيت ايشان افزوده شود؟

در دولت هاي ديگر نيز مشايي هايي بودند. ما در موضوع مشايي هم به دولت انتقادهاي زيادي کرديم. از خدا مي خواهيم تا مشايي دولت نهم اصلاح شود.

منبع :اعتماد