تولیدمجموعه تلویزیونی حضرت موسی(ع)!!

Alborz Rad12+1

اخراجی موقت
نویسنده و کارگردان مجموعه تلویزیونی 'حضرت موسی (ع)' با یادآوری نزدیک شدن این طرح به مراحل تولید، از نگارش نیمی از متن گفت و گو (سیناپس) فیلمنامه این مجموعه خبر داد.

به گزارش مشرق، 'فرج الله سلحشور' در گفتگو با ایرنا، افزود: تحقیق و پژوهش فیلمنامه مجموعه 'حضرت موسی (ع)' همچنان با نگارش سیناپس ادامه دارد.
وی همچنین یادآورشد: ساخت، تحقیق و نگارش مجموعه 'قصه های خدا' که حاوی داستان های کوتاه واقعی است، ادامه دارد.
نویسنده و کارگردان مجموعه 'یوسف پیامبر (ع)' یادآور شد: تاکنون حدود پنج تا شش قسمت مجموعه قصه های خدا فیلمبرداری شده است.
سلحشور توضیح داد: هر قسمت مجموعه 'قصه های خدا' در یکی از شهرستان های کشور فیلمبرداری شده است و اکنون آخرین قسمت در قشم کلید خورده و مشغول فیلمبرداری است.
وی گفت: این مجموعه توسط کارگردان های مختلف در 50 قسمت 45 دقیقه ای تولید می شود.

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
قراره برای 1400پیامبر فیلم درست کنیم اگه صحابشونم حساب کنیم ....دی

فرض که سه تا صحابه داشته باشن میشه4200سریال !!!!!!!!!!!!!!!!

fmosif

عضو جدید
قراره برای 1400پیامبر فیلم درست کنیم اگه صحابشونم حساب کنیم ....دی

فرض که سه تا صحابه داشته باشن میشه4200سریال !!!!!!!!!!!!!!!!

حالا شما چرا ناراحتی !!!!

شما دوست نداری نبین یا مثل دوستمون تلویزیونت رو بفروش یارانه بخر :دی

sokoot.assa

عضو جدید
نویسنده و کارگردان مجموعه تلویزیونی 'حضرت موسی (ع)' با یادآوری نزدیک شدن این طرح به مراحل تولید، از نگارش نیمی از متن گفت و گو (سیناپس) فیلمنامه این مجموعه خبر داد.

به گزارش مشرق، 'فرج الله سلحشور' در گفتگو با ایرنا، افزود: تحقیق و پژوهش فیلمنامه مجموعه 'حضرت موسی (ع)' همچنان با نگارش سیناپس ادامه دارد.
وی همچنین یادآورشد: ساخت، تحقیق و نگارش مجموعه 'قصه های خدا' که حاوی داستان های کوتاه واقعی است، ادامه دارد.
نویسنده و کارگردان مجموعه 'یوسف پیامبر (ع)' یادآور شد: تاکنون حدود پنج تا شش قسمت مجموعه قصه های خدا فیلمبرداری شده است.
سلحشور توضیح داد: هر قسمت مجموعه 'قصه های خدا' در یکی از شهرستان های کشور فیلمبرداری شده است و اکنون آخرین قسمت در قشم کلید خورده و مشغول فیلمبرداری است.
وی گفت: این مجموعه توسط کارگردان های مختلف در 50 قسمت 45 دقیقه ای تولید می شود.

سلام شما تازه اخراج شدی نه ؟
من گفتم نکن گوش نکردی

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا شما چرا ناراحتی !!!!

شما دوست نداری نبین یا مثل دوستمون تلویزیونت رو بفروش یارانه بخر :دی

!!!!!!!!!بله شنیدم حضرت موسی گفته به جای واریز یارانه به حسابش، براش یه فیلم درست کنن!دی

fmosif

عضو جدید
!!!!!!!!!بله شنیدم حضرت موسی گفته به جای واریز یارانه به حسابش، براش یه فیلم درست کنن!دی

بله اتفاقا موقع ساخت فیلم ده فرمان یا مصائب مسیح یا فیلم های تاریخی که کشورهای دیگه می سازند احتمالا قهرمانانشون در مورد یارانه اون کشور نظر مشابهی داشتند ;)

fmosif

عضو جدید

بله احتمالا موقع فیلم ده فرمان یا مصائب مسیح یا فیلم های تاریخی که کشورهای دیگه می سازند هم ، قهرمانان فیلمها نظرات مشابهی درباره یارانه ی اون کشور داشتند ;)

fmosif

عضو جدید

بله احتمالا موقع فیلم ده فرمان یا مصائب مسیح یا فیلم های تاریخی که کشورهای دیگه می سازند هم ، قهرمانان فیلمها نظرات مشابهی درباره یارانه ی اون کشور داشتند ;)

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله اتفاقا موقع ساخت فیلم ده فرمان یا مصائب مسیح یا فیلم های تاریخی که کشورهای دیگه می سازند احتمالا قهرمانانشون در مورد یارانه اون کشور نظر مشابهی داشتند ;)

فیلم تاریخی بد نیست ولی بیننده رو از کجا میارن !؟به نظر من فیلم هایتاریخی که میسازن تو کشور چندان جذابیتی نداره کیه که داستان موسی یا عیسی(ع) رو ندونه با این توضیحات فیلم هایی هم که میسازن از نظر کیفیت خیلی پایین هستش آبرومونو هم تو دنیای خارج میبره!!!

تازه فیلم های تاریخی که کشورهای دیگه درست میکنن خیلی تاثیرش بیشتره !!

به نظر من فعلا مشکل ما تو کشور فیلم تاریخی نیست !!!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

وااااااااای چه خبره چرا این همه نقل قول گرفتین!!!!!!!!دی

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا بذارین چن شب این هموطنان گرام رو سرگرم کنن !
کلی خرج فیلماشون میکنن آخرش چی از آب در میاد آخه؟؟؟؟

sokoot.assa

عضو جدید
سلام
آره عزیزم رفتم تو لیست اخراجی ها قراره با ده نمکی عزیز اخراجی های 13 رو با هم کار کنیم !!

بسیار عالی منم با زدن یه تاپیک دیگه به جمعتون میپیوندم البته نه من زرنگ تر از این حرفا هستم غیر مستقیم تاپیک میزنم;)

fmosif

عضو جدید
فیلم تاریخی بد نیست ولی بیننده رو از کجا میارن !؟به نظر من فیلم هایتاریخی که میسازن تو کشور چندان جذابیتی نداره کیه که داستان موسی یا عیسی(ع) رو ندونه با این توضیحات فیلم هایی هم که میسازن از نظر کیفیت خیلی پایین هستش آبرومونو هم تو دنیای خارج میبره!!!

تازه فیلم های تاریخی که کشورهای دیگه درست میکنن خیلی تاثیرش بیشتره !!

به نظر من فعلا مشکل ما تو کشور فیلم تاریخی نیست !!!

درباره ی مطالبی که فرمودید ، درسته شاید جلوه های ویژه قوی ای نداشته باشه ولی فیلمی مثل سلیمان نبی یا مریم مقدس برای ما خیلی اهمیت دارن چون عقاید خودمون رو دربرابر عقاید تحریف شده دیگران به نمایش می گذاریم .... حتما فیلم ده فرمان رو دیدید که اون پیامبر خدا با خواهرش ازدواج می کنه یا موارد دیگه ای که بیانش اینجا صلاح نیست!

من فکر می کنم مهم نیست که کیا نگاه می کنن ! مهم اینه که ما از موضع دفاعی که سالیانی هست توش به سر می بریم بیرون بیایم! البته نمی دونم عقاید شما چطور هست و اعتقاد دارید که فیلم های هالیودی با عقاید ما سازگار نیست یا نه !

وااااااااای چه خبره چرا این همه نقل قول گرفتین!!!!!!!!دی

چیکار کنم سند نمی شد :دی

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
درباره ی مطالبی که فرمودید ، درسته شاید جلوه های ویژه قوی ای نداشته باشه ولی فیلمی مثل سلیمان نبی یا مریم مقدس برای ما خیلی اهمیت دارن چون عقاید خودمون رو دربرابر عقاید تحریف شده دیگران به نمایش می گذاریم .... حتما فیلم ده فرمان رو دیدید که اون پیامبر خدا با خواهرش ازدواج می کنه یا موارد دیگه ای که بیانش اینجا صلاح نیست!

من فکر می کنم مهم نیست که کیا نگاه می کنن ! مهم اینه که ما از موضع دفاعی که سالیانی هست توش به سر می بریم بیرون بیایم! البته نمی دونم عقاید شما چطور هست و اعتقاد دارید که فیلم های هالیودی با عقاید ما سازگار نیست یا نه !

چیکار کنم سند نمی شد :دی

بله با حرفاتون موافقم .........ولی قبول کنین که ضعف های هم داریم

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخالفتی با فیلم مذهبی-تاریخی ندارم ولی آخه توسط کی؟؟؟
چهل سرباز که گند زد به شاهنامه
تو یوسف هم که کارش به دادگاه کشید
تو جشنواره هم شاهد یاووه گوییهاش در مورد کیمیایی بودیم

خداییش بودجه میلیاردی رو میدادن دست ادمش تا سینمای ایران رو زنده کنه نه دست یک فاشیست

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخالفتی با فیلم مذهبی-تاریخی ندارم ولی آخه توسط کی؟؟؟
چهل سرباز که گند زد به شاهنامه
تو یوسف هم که کارش به دادگاه کشید
تو جشنواره هم شاهد یاووه گوییهاش در مورد کیمیایی بودیم

خداییش بودجه میلیاردی رو میدادن دست ادمش تا سینمای ایران رو زنده کنه نه دست یک فاشیست

بله منم گفتم که ضعف داریم خیلی عمیق ........تازه فیلم تاریخی سیاست می خواد تا به خواستمون برسیم

ولی به قول شما دست یه آدم های میدن که گند میزنه به تاریخ

Alborz Rad12+1

اخراجی موقت
اگه قرار فیلم تاریخی ساخته بشه چرا فیلمی ساخته نشه که تاریخ این کشور باشه !!
اسطوره های تاریخی خودمون تا کی باید خاک بخوره و جاش از جاهای دیگه و قهرماناش فیلم بسازیم !!
ادعا میکنیم ما تاریخ و فرهنگ اصیل در دنیای باستان داشتیم چقدر به این قسمت توجه شد !!
الان یه بچه ایرانی جومونگ و بیشتر از اسطوره های خودمون میشناسن !!

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه قرار فیلم تاریخی ساخته بشه چرا فیلمی ساخته نشه که تاریخ این کشور باشه !!
اسطوره های تاریخی خودمون تا کی باید خاک بخوره و جاش از جاهای دیگه و قهرماناش فیلم بسازیم !!
ادعا میکنیم ما تاریخ و فرهنگ اصیل در دنیای باستان داشتیم چقدر به این قسمت توجه شد !!
الان یه بچه ایرانی جومونگ و بیشتر از اسطوره های خودمون میشناسن !!

وقتی خواستن 40 سرباز رو بسازن گفتم آخ جان بالاخره یکی هم رفت سراغ شاهنامه ولی اولین قسمت و بازی فاجعه داریوش ازجمند رو در نقش رستم دیدم واقعا حالم بهم خورد

Alborz Rad12+1

اخراجی موقت
وقتی خواستن 40 سرباز رو بسازن گفتم آخ جان بالاخره یکی هم رفت سراغ شاهنامه ولی اولین قسمت و بازی فاجعه داریوش ازجمند رو در نقش رستم دیدم واقعا حالم بهم خورد

چهل سرباز مثل اکثر فیلمای جمهوری اسلامی تبلیغی بود
فقط میخواست یه نحله خاص فکری و مذهبی رو نشون بده
تاریخ ایران تحت و الشعاع این فیم و در سایه قرار داشت چیزی که نشون داده شد چیز دیگری بود !!
در کل هدفش نه اساطیر ایرانی بلکه چیز دیگه بودش