ئه، این!
تولدت مبارک دخترکم
با آرزوی بهترین ها

تولدت مبارک دخترکم
با آرزوی بهترین ها

ئه، این!![]()
تولدت مبارک دخترکم
با آرزوی بهترین ها![]()
کادو خالی برداشتی آوردی؟!!http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=209953&d=1400936142
مرسی شوعر عمع نـــــدا.تولدتون مبارک اتی خانوم......ایشالله 140 ساله بشی.............لبانت از حنده لبریز استارتر![]()
مرسی مدیر.اتي جون تولدت مبارك
خو زحمت کشیدم من برا هر کسی زحمت نمیکشما ...اینم بد ؟کادو خالی برداشتی آوردی؟!!
مرسی شوعر عمع نـــــدا.
مرسی مدیر.
![]()
سپاس شدید.تبریک و شاد باش دوست عزیز...![]()
خو زحمت کشیدم من برا هر کسی زحمت نمیکشما ...اینم بد ؟![]()
باشهسپاس شدید.
کادو خالی دادنم مگه زحمت داره؟؟خخ![]()
هیچی ،دیگه پول نداشتم کادو بخرمچی باشه؟چرا غمگین شدی خو؟
خو عکس به این خوشگلی درست کردم هیچ ؟خو اشکال نداره برام گل بیار.![]()
خو عکس به این خوشگلی درست کردم هیچ ؟![]()
خلاصه تولدت مبارک باشه پیشاپیش ...من 16 مهر پارسال تو باشگاه به این بزرگی فقط یک نفر تولدم و تبریک گفت ...هی روزگار ... ملت پیشاپیش و پساپس میگیرن ....
مرسی.خخ
این منم الان از کادویی که دادی این شکلی شدم!!!خخ
![]()
خلاصه تولدت مبارک باشه پیشاپیش ...من 16 مهر پارسال تو باشگاه به این بزرگی فقط یک نفر تولدم و تبریک گفت ...هی روزگار ... ملت پیشاپیش و پساپس میگیرن ....
من زیاد اها ماشین و به نوعی عشق ماین نیستم تو زیاد اف جی افجی میکردی من عصرش با همچین ماشینی بودم یعنی خودم پشتش ننشستم تازه فهمیدم اف جی چیه باور میکنید ؟!!!و اون موقع بود میگفتم این اف جی افجی کی اتی خانوم میگه چیه ؟ من تا قبل فکر میکردم مدل یه اسلحه هستش واقعیتش
خو من الان تبریک میگم.تولدت مبارک.اینم برا تو گرفتم.
![]()
من زیاد اها ماشین و به نوعی عشق ماین نیستم تو زیاد اف جی افجی میکردی من عصرش با همچین ماشینی بودم یعنی خودم پشتش ننشستم تازه فهمیدم اف جی چیه باور میکنید ؟!!!و اون موقع بود میگفتم این اف جی افجی کی اتی خانوم میگه چیه ؟ من تا قبل فکر میکردم مدل یه اسلحه هستش واقعیتش
خو والا چیز خاصی نبود اینجور که شما بزرگش کرده بودیخو چطوری بود؟![]()
خو چطوری بود واسم توضیح بده.خو والا چیز خاصی نبود اینجور که شما بزرگش کرده بودی
خو چطوری بود واسم توضیح بده.![]()
انی که من سوار شدم دوتا صندلی جلو بود
سه صندلی تک نفره هم عقب بود ... پشت اون صندلی هم هم مثل ماشین لاندیور بود ... چجور بگم دیگه ....اینجا چون قشم منطقه آزاده زیاد میارن من زیاد دیده بودم ولی سوار نشده بودم و اسمش هم نمیدونستم
من بندرعباسم ..ولی قشمیا میارن بندر البته با برگ موقت گرفتن و این داستانا ....والا سعادتی هم نبودا ...خو سعادتی بود که نصیبت شد!!خخ
تو مگه قشمی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولد یکی از بچه های باحاله باشگاهه | مناسبتها | 126 | |
![]() |
ミ★ミــ♥ ــــ تولد یکی از بهترینهای خلقت...همگی دعوتید ــ♥ ــــミ★ミ | مناسبتها | 101 | |
![]() |
**** 8 اردیبهشت تولد یکی از دخترای مهربون باشگاه**** | مناسبتها | 37 | |
![]() |
تولد یکی از سه تفنگدار | مناسبتها | 646 | |
![]() |
<<<<<<تولد یکی از بهترین های باشگاه>>>>>>>> | مناسبتها | 101 |