تولد یکی از بهتریهای باشگاه eti68

"نور"

عضو جدید
کاربر ممتاز

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دینا.دوست دارم خواهر با سر رفتم تو در خوردم با سر!!:redface:
من چرا نمیتونم نقل بگیرم از همتون.لــــــــــــــــــــــــــــعنتی.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=209953&d=1400936142
کادو خالی برداشتی آوردی؟!!:(
تولدتون مبارک اتی خانوم......ایشالله 140 ساله بشی.............لبانت از حنده لبریز استارتر:gol:
مرسی شوعر عمع نـــــدا.:D
اتي جون تولدت مبارك
مرسی مدیر.
:d

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی.خخ
این منم الان از کادویی که دادی این شکلی شدم!!!خخ
:D

خلاصه تولدت مبارک باشه پیشاپیش ...من 16 مهر پارسال تو باشگاه به این بزرگی فقط یک نفر تولدم و تبریک گفت ...هی روزگار ... ملت پیشاپیش و پساپس میگیرن ....

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خلاصه تولدت مبارک باشه پیشاپیش ...من 16 مهر پارسال تو باشگاه به این بزرگی فقط یک نفر تولدم و تبریک گفت ...هی روزگار ... ملت پیشاپیش و پساپس میگیرن ....

خو من الان تبریک میگم.تولدت مبارک.اینم برا تو گرفتم.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

خو من الان تبریک میگم.تولدت مبارک.اینم برا تو گرفتم.
من زیاد اها ماشین و به نوعی عشق ماین نیستم تو زیاد اف جی افجی میکردی من عصرش با همچین ماشینی بودم یعنی خودم پشتش ننشستم تازه فهمیدم اف جی چیه باور میکنید ؟!!!و اون موقع بود میگفتم این اف جی افجی کی اتی خانوم میگه چیه ؟ من تا قبل فکر میکردم مدل یه اسلحه هستش واقعیتش

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زیاد اها ماشین و به نوعی عشق ماین نیستم تو زیاد اف جی افجی میکردی من عصرش با همچین ماشینی بودم یعنی خودم پشتش ننشستم تازه فهمیدم اف جی چیه باور میکنید ؟!!!و اون موقع بود میگفتم این اف جی افجی کی اتی خانوم میگه چیه ؟ من تا قبل فکر میکردم مدل یه اسلحه هستش واقعیتش

خو چطوری بود؟:smile:

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

برو خدا رو شکرکن به من یه نفرم تبریک نگفت....خخخخ

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو چطوری بود واسم توضیح بده.:smile:

انی که من سوار شدم دوتا صندلی جلو بود
سه صندلی تک نفره هم عقب بود ... پشت اون صندلی هم هم مثل ماشین لاندیور بود ... چجور بگم دیگه ....اینجا چون قشم منطقه آزاده زیاد میارن من زیاد دیده بودم ولی سوار نشده بودم و اسمش هم نمیدونستم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
انی که من سوار شدم دوتا صندلی جلو بود
سه صندلی تک نفره هم عقب بود ... پشت اون صندلی هم هم مثل ماشین لاندیور بود ... چجور بگم دیگه ....اینجا چون قشم منطقه آزاده زیاد میارن من زیاد دیده بودم ولی سوار نشده بودم و اسمش هم نمیدونستم

خو سعادتی بود که نصیبت شد!!خخ:D
تو مگه قشمی؟