MILA.S
عضو جدید
خخخخخخخخخخخخخخخخ ای ول اخر تیکه رو انداختیعاقااااااااا چقد شیرازی هستین(تیکه بوداااااااا )
خسته نشین یه وخ اصن بیاین تهران مهمون من گل یخ![]()

تهران مگه کافی شاپم داره ؟( تیکه رو حال کن

خخخخخخخخخخخخخخخخ ای ول اخر تیکه رو انداختیعاقااااااااا چقد شیرازی هستین(تیکه بوداااااااا )
عاقا اشتباه شد فک کنم، چون به من تیکه انداختیعاقااااااااا چقد شیرازی هستین(تیکه بوداااااااا )
نمیشههههه
همش ما بیام تبریز!!!
ایندفعه تو بیااااا
من صد سال دیگه هم که بشه بستنی تولدتو میخواماگفته باشم
![]()
اینم بستنی بقیه دوستان
بفرمایید
مدیونین اگه تعارف کنیدا
![]()
خخخخخخخخخخخخخخخخ ای ول اخر تیکه رو انداختی
تهران مگه کافی شاپم داره ؟( تیکه رو حال کن)
نه دارین راه میفتیناستعدادشو دارین باید کلاس تیکه اندازی بزارم براتون حیفه خخخخخخخخخخخ
خیلیم داره![]()
این یاسمین امشب کلی مهمون دعوت کرده بود واسه تولد یادش رفت شام درست کنه امشب شام نخوردیم وگرنه تو رو هم دعوت می کردم!!!!
ای وللللللللللللللللللللل خخخخخخخخخخ خیلیم اخلاقت خوبه باشه گزارش میدممثه اینکه همه تو این پست خوابشون برد!!! بچه ها پاشین برین سر جاتون بخوابین!!!
با شماهاما!!!! پاشین واسه فردا شب کلی مهمون داریما!!!
وظایفو باید تقسیم کنیم که مهمونی درست برگزار بشه!!!
یاسمین پذیرایی میکنه!!! نازنینم که خوب بلده تیکه بندازه به مهمونا خوش آمد میگه!!! دم در وایمیسی خوش آمد میگی باشه؟؟؟
منم چون اصفهانیم مثه جغد تو چشه مهمونا نیگا میکنم که زیادی نخورن!!! هی تیکه میندازم بهشون که چقد چیزا گرون شده!!!
نازنین مواظب باش بچه مچه با خودشون نیارنا!!! شیطونی میکنن و هی موزا رو می خورن!!!
آشپزیم با من و یاسمین!!!
میلاد توام عین یه پسره خوب اون بالا میشینی و گزارش میدی کی داره زیاد میخوره تا خخودم به حسابش برسم!!!
خب دوستان من برم بخوابم دیه
فردا شب مسابقه داریم باید امادگی داشته باشم![]()
مثه اینکه همه تو این پست خوابشون برد!!! بچه ها پاشین برین سر جاتون بخوابین!!!
یاسمین پذیرایی میکنه!!! نازنینم که خوب بلده تیکه بندازه به مهمونا خوش آمد میگه!!! دم در وایمیسی خوش آمد میگی باشه؟؟؟
منم چون اصفهانیم مثه جغد تو چشه مهمونا نیگا میکنم که زیادی نخورن!!! هی تیکه میندازم بهشون که چقد چیزا گرون شده!!!
نازنین مواظب باش بچه مچه با خودشون نیارنا!!! شیطونی میکنن و هی موزا رو می خورن!!!
آشپزیم با من و یاسمین!!!
میلاد توام عین یه پسره خوب اون بالا میشینی و گزارش میدی کی داره زیاد میخوره تا خخودم به حسابش برسم!!!
مثه اینکه همه تو این پست خوابشون برد!!! بچه ها پاشین برین سر جاتون بخوابین!!!
آشپزیم با من و یاسمین!!!
سلام تولدتون مبارک
چ تاپیک خوشگلی یاسمین جون![]()
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون نرگس خیلییی خوشحال شدم اومدی...........تو خودت گلی گل نمیخواد کهسلام..مرسی یاسمین جان واسه دعوت
تولدتون مبارک..انشالاه به هرچه آرزوی خوبه برسین مهندس
![]()
![]()
خیلییییییییییییییییییی ممنون خیلی لطف کردین مرسیزادروزتون خجسته
عاقا چه مدیریتی!!!
اگه پایان نامتم همینطوری مدیریت میکردی اردیبهشت تموم میشد
کی گفت شام با من بود!!!! من ناهار به اون مفصلی درست کردم!! شام با تو بودا![]()
و اماااااااا
جذاب ترین بخش تولد!!!!
میخوایم به مناسبت تولد میلاااااد یه سری مسابقات دوستانه شطرنج برگزار کنیم!!!
هرکدوم از دوستان میلاد که میخوان شرکت کنن فرداشب راس ساعت 9 در سایت www.chess.com آنلاین باشه
ترجیحا اینجا اعلام کنید که میخواید شرکت کنید
جایزه برنده هم با خود میلاده دیگه به من مربوط نمیشه
لازم به ذکره که مسابقات در سطح بالایی برگزار میشه!! لطفا با آمادگی شرکت کنید
![]()
خواااااهش میکنم عزیزم، افتخار دادی که اومدیسلام..مرسی یاسمین جان واسه دعوت
تولدتون مبارک..انشالاه به هرچه آرزوی خوبه برسین مهندس
![]()
![]()
man hastamaaaa elame amadegi mikonam![]()
الان کی به کیه؟؟؟ یاسمین میدونی من تا حالا بازی نکردم نمیدونم چطوری باید بازی رو شروع کنم یه حریف قدر واسم در نظر بگیر خودت!!!اون فراخوان یه چنتا تبصره داشت من یادم رفت بزنم!!
یکیش اینه که ریت بالای 1500 نمیتونه شرکت کنه!!( مگه چیه مسابقه رو خودم گذاشتم قانونشم از خودمه
)
حالا برا اینکه شرایط شرکت داشته باشی میتونی یکم از ریتتو بدی به من . اصن فداکارم در حد سری آ![]()
عاقااااا باشه من فقط خوش آمد میگم
تولدم فقط آقا و بانو دعوتن اصن بچه ها دعوت نیستن
منم برم بخوابم عجیبه تا این موقه بیدارماااااا کتک نخورم خیلیه
مسابقه هم حریف منو بگین قبلش باهاش دوست بشم مخشو بزنم یواش ماتم کنه خخخخخخخخخخخخ
شب همگی پر از عطر یاس![]()
حیف که چس باز نمیشه و گرنه خودم میشدم حریفت ببینم چقد آماده ای!!!man hastamaaaa elame amadegi mikonam![]()
همه سر پستاشونن عایا؟؟؟ نازنین اعلا موقعیت!!!! یاسمسن کجایی؟؟؟ میلاد یو؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
°·. 【ツ】 تولد گل پسر اردیبهشتی، احسان (persian_land) عزیز【ツ】°·. | مناسبتها | 69 | |
![]() |
24 آذر تولد یه پسر مهربون mostafa ghodrat | مناسبتها | 119 | |
S | تولد یه پسر خوب آبانی ... mehrdad2012 | مناسبتها | 68 | |
![]() |
تولد يه پسر خردادي با نام كاربري A.h.m.a.d | مناسبتها | 2 | |
S | تولد پسر عصبی باشگاه (آتیلا) | مناسبتها | 39 |