تولد پسر زمستونی با قلب بهاری،MILA.S

zahra ghasemi38

عضو جدید
مسابقات به افتخار میلاده، همه میتونن شرکت کنن
خب تا فردا شب خودتو آماده کن:D
اینجا همه شرکت کننده ها حداقل یه مسابقه رسمی کردن کردن، حرفه این:D
چه ادم خوبی بوده که بهت کمک کرده ان شاءالله که قدرشو بدونی:D
اره خیلی ادم خوبیه منم قدرشو میدونم قراره فردا هم به کمک اون بازی رو از میلاد ببرم!!! البته اون که تازه بدنیا اومده هنوز نوزاده!!! فک نکنم بچه یه روزه بازی زیاد بلد باشه!!!:biggrin:

zahra ghasemi38

عضو جدید
خخخخخخ باشه کمک نگیر تو میتونی :D ببینم میتونی قهرمان شی :D[/QUOT

باشه با اینکه خیلی وقته بازی نکردم و شط رنج رو خیلی حرفه ای دنبال نکردم ولی قول میدم بدون کمک بازی کنم حتی اگه ببازم!!! البته من با حریفا زیاد آشنا نیستم که آنالیزشون کنم!!!:biggrin: حداقل ت آنالیز حریفا که میتونم از یاسمین کمک بگیرم؟؟؟:)

zahra ghasemi38

عضو جدید
وااااااااااااااااااای زهراااااااااا جوووونم
گریم گرفت چرااااااااااا انقد شاکی هستی :D
غصه نخور عشقمممم فقط بگو کیه تولدت ؟؟؟:D
عزیزم گریه نکن در عوض یه کادوی خیلی خوشکل واسم گرفت!!! من تولدم 16 آبانه دختر پاییز!!! با اومدن من همه برگا زرد شدن!!! چون سبزیشون دادن به من!!!:biggrin:

MILA.S

عضو جدید
خخخخخخ باشه کمک نگیر تو میتونی :D ببینم میتونی قهرمان شی :D[/QUOT

باشه با اینکه خیلی وقته بازی نکردم و شط رنج رو خیلی حرفه ای دنبال نکردم ولی قول میدم بدون کمک بازی کنم حتی اگه ببازم!!! البته من با حریفا زیاد آشنا نیستم که آنالیزشون کنم!!!:biggrin: حداقل ت آنالیز حریفا که میتونم از یاسمین کمک بگیرم؟؟؟:)

ای وللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل :) روحیه جوانمردیت منو کشته :D

yasamin89

عضو جدید
:D:D

MILA.S

عضو جدید
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwww
وایییییییییییییییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییییی قشنگه یاسمیننننننننننننننننننننننننننننننن خیلییییییییییی بذا اینو سیو کنم لپتاپ ........واییی مرسییییییییی خیلیییییییییییییییییییییییی زحمت کشیدی امروز یه دنیا ممنونم یاسمین :gol::gol::gol::gol:

yasamin89

عضو جدید
عزیزم گریه نکن در عوض یه کادوی خیلی خوشکل واسم گرفت!!! من تولدم 16 آبانه دختر پاییز!!! با اومدن من همه برگا زرد شدن!!! چون سبزیشون دادن به من!!!:biggrin:
خب چرا گفتی!!! نمیخواستم ریا بشهههه:D

آفرین یاسمین تو طراح حرفه ای هستی!!!
قربونت برم عزیزم، سلیقم که به تو نمیرسه:)

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
عاقاااااا من اومدم مجلسو گرم کنم:biggrin:

yasamin89

عضو جدید
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwww
وایییییییییییییییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییییی قشنگه یاسمیننننننننننننننننننننننننننننننن خیلییییییییییی بذا اینو سیو کنم لپتاپ ........واییی مرسییییییییی خیلیییییییییییییییییییییییی زحمت کشیدی امروز یه دنیا ممنونم یاسمین :gol::gol::gol::gol:

قابلتو نداشت :)
خوشحال میشم وقتی دوستامم خوشحال میکنم:):gol::gol:

zahra ghasemi38

عضو جدید
خوب شد اومدی جای خالیت حس میشد :):D
عاقا حریفت هم خودم میشم:D
فک کنم من از همه راحتترم:biggrin:
میشه منم با شماها بازی کنم؟؟؟؟ آخه من از این بچه های امروزی میترسم خیلی حرفه ای شدن !!! حالا فک کن اونی که هنوز بدنیا نیومده چطوریه!!!:biggrin:

nazanin1991

کاربر ممتاز
خوب شد اومدی جای خالیت حس میشد :):D
عاقا حریفت هم خودم میشم:D
فک کنم من از همه راحتترم:biggrin:

فدااااااااااااااای حریف خودممممممممممممممم :)

ببخشید من سرم شلوغ بود نتونستم بیام گرم کنم مجلسو فردا ان شالله:biggrin:

nazanin1991

کاربر ممتاز
عاقاااااا لازم به ذکر است من همینجوری داره حسودیم میشه:biggrin:
واقعاااا چرا مسوولین پاسخگو نیستن؟!!:D