اینننننننن بچه هه دم در بود دلش میخواست بیاد تفلددددددددددد من اوردمششششششششششش![]()
![]()
![]()
بیووووووووووووووورش وسططططططططططططططط
اینننننننن بچه هه دم در بود دلش میخواست بیاد تفلددددددددددد من اوردمششششششششششش![]()
![]()
![]()
سلام دوست عزیز
هرچند هنوزم ازت دلخورم ولی دلم نیومد نیام و تولدتو تبریک نگم...
تولدت مبارک باشه...
ایشالا که زندگی خوب و پر از موفقیت و سربلندی و شرافت رو زیر سایه عزیزات داشته باشی.![]()

یه قلمو بزرگ بردار بیار این سوسکه خیلی جنازسسسسسسسسس کل ظرفو پوشوندهالهههههههههههههههه اجیییییییییییییییییییییییییی معمارا انواع و اقسام قلموهارو دارنننننننننننننننننننن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ![]()
اسمارتیززززززززززززززززززززز دالمممممممممممممممممممممممممم یه عااااااااااااااالممممممممممممممههههههه میارم الان![]()
سلام دوست عزیز
تولدت مبارک باشه...
ایشالا که زندگی خوب و پر از موفقیت و سربلندی و شرافت رو زیر سایه عزیزات داشته باشی.![]()
الههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اجججججججججججججججججججججججیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی![]()
للللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللوووووووووووووووووووووووووووووو نمیداددددددددددددددده![]()
یه قلمو بزرگ بردار بیار این سوسکه خیلی جنازسسسسسسسسس کل ظرفو پوشونده![]()
اسمارتیزای با رنگ تیره بیور آجی رو سوسکه میذاریم ضایع نباشه![]()

بچه ها جووووووووووووووووووووووووووووووووووون خوش گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت![]()
![]()
امشب باید تمرین بتحویلممممممممممممممممممممم
میرم هروخ کارم تموم شد اگه دیدم هستین بازم میوم وگرنه که شبتون خوش امتحاناتونو خوب بدید دوس جونیا
استاری تفلدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت موبااااااااااااااااااااارکا باشه عشخخخخخخخخخخخخخخخخخ هلیییییییییییییییی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من شام نخولدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
بچه ها شکلکای پست قبلب من دیده میشه؟؟؟چیرا خودم نیمیبینمشون![]()
بچه ها جووووووووووووووووووووووووووووووووووون خوش گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت![]()
![]()
امشب باید تمرین بتحویلممممممممممممممممممممم
میرم هروخ کارم تموم شد اگه دیدم هستین بازم میوم وگرنه که شبتون خوش امتحاناتونو خوب بدید دوس جونیا
استاری تفلدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت موبااااااااااااااااااااارکا باشه عشخخخخخخخخخخخخخخخخخ هلیییییییییییییییی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دختر عمو تولدت مبارک
ایشالا صدو بیست و پر کنی
![]()
![]()
![]()
آمدی به دنیا و دنیا مات و مبهوت به تو مینگرد ، همه جا را سکوت فرا گرفته تا خدا صدای تو را بشنود!تولدت مبارک دوست عزیز
سلامسلام دوست عزیز
تولدت مبارک باشه...

آجی رفتی لباس خوشگلاتو پوشیدی اومدی خخخخخخخخخخووووووووووووووو
خیلی باحالی پسر عمو مرسی.دمت گرم
![]()

آجی رفتی لباس خوشگلاتو پوشیدی اومدی خخخخخخخخخخ
اون اول که با شلوار کردی اومده بودی نمیدونستی چه خبره خخخخخخخخخخخخخ![]()
آوووووووووووووووووووووووووووووووووووووره خیلیییییییییییییییییییییییییی تو این یه ساعته چی کا کردی این همه فرخ کردی خخخخخخخخخخنگا چ خوجیل شدم خخخخخ

فردا نآوووووووووووووووووووووووووووووووووووووره خیلیییییییییییییییییییییییییی تو این یه ساعته چی کا کردی این همه فرخ کردی خخخخخخخخخخ
آجی فردا امتحان داری گلم؟؟
خخخخخخ قفل شدددددددددددددددددددفردا ن
آجی تاپیکو قفل کنید تا28ام. من امتحان سختامو بدم خو