///////// تولد تولد تولدت مبارک /////////

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میخوام بیام وسط ولی خب نگاه نکنید خو خخخخخخ
خوب میام؟:redface:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface: اجی جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن تو همونا بزار بیار نمیفهمن کههههههههه خودتو اذیت نکن اوناام ویتامین دارن خو
آجی ظرفا رو رو هم چیدیم بینشون یه سوسک بوده ندیدیم بین ظرفا مونده له شده.خواستم بتراشمش نشدددددددد خشک شده بود نوتلا بیور سوسکرو نوتلایی کنیم نفهمن فکنن شوکولاته:redface:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
آجی ظرفا رو رو هم چیدیم بینشون یه سوسک بوده ندیدیم بین ظرفا مونده له شده.خواستم بتراشمش نشدددددددد خشک شده بود نوتلا بیور سوسکرو نوتلایی کنیم نفهمن فکنن شوکولاته:redface:
:biggrin: یااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااا
من از سوسک میتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسمممممممممممممممم
نوتلا میارم خودت بزن بهشششششش خخخخخخخخخخ

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
آجی رقصو ولش کن کلاس آشپزی بیو واسط گذاشته کنم خخخخخخخخخخخخ
تو همه تفلدا همینو میپذی فخط خخخخخخخخخخخخخخخخخ:D

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

بزاااااااااااااررررررررررررررررر واسهههههههههه منم درس کنه بخولللللللللللللللممممممممممممممممممم

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام گل دخترم خوبی؟
شکر خوبم ....
عزیزم اگه نباشمم هیچ وق شماهارو فراموش نمیکنم همتونو دوس دارم

دلم پره ازت هلنی .....
چرا نبودی .....
نمیگی من دلم ذرت بخوات چیکار کنم؟ نمیگی نه؟ بی معرفت ...اصن قعرم:cry:
آجیییییییییییییییییییییییییی:cry:
دل منم تو رو میخواس:cry::cry::cry:
آجی جون:cry::cry::cry:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینننننننن بچه هه دم در بود دلش میخواست بیاد تفلددددددددددد من اوردمششششششششششش:redface:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: یااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااا
من از سوسک میتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسمممممممممممممممم
نوتلا میارم خودت بزن بهشششششش خخخخخخخخخخ
آجی قلم مو داری؟؟؟با دست چندشم میشه قلم مو بیار قلم مو رو نوتلایی کنم بمالونم رو سوسکه:D
چنتا اسمارتیسم بیار سوسکرو تزیینش کنیم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

بزاااااااااااااررررررررررررررررر واسهههههههههه منم درس کنه بخولللللللللللللللممممممممممممممممممم

ساناز سارا از ما دوتا بد تره خخخخخخخخخخخخخخخ فخط خودشو لو نمیده خخخخخخخخخخخ
باز منو تو شیرنی هامونو یه کم نوتلایی میکنیم سارا که همون غذا مونده اولین تولدو برمیداره میاره خخخخخخخخخخخ

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
آجی قلم مو داری؟؟؟با دست چندشم میشه قلم مو بیار قلم مو رو نوتلایی کنم بمالونم رو سوسکه:D
چنتا اسمارتیسم بیار سوسکرو تزیینش کنیم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

الهههههههههههههههه اجیییییییییییییییییییییییییی معمارا انواع و اقسام قلموهارو دارنننننننننننننننننننن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اسمارتیززززززززززززززززززززز دالمممممممممممممممممممممممممم یه عااااااااااااااالممممممممممممممههههههه میارم الان

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز منو تو شیرنی هامونو یه کم نوتلایی میکنیم سارا که همون غذا مونده اولین تولدو برمیداره میاره خخخخخخخخخخخ

الههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اجججججججججججججججججججججججیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
للللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللوووووووووووووووووووووووووووووو نمیداددددددددددددددده

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره خخخخخ

چاو شین

اخراجی موقت
سلام دوست عزیز :gol:
هرچند هنوزم ازت دلخورم ولی دلم نیومد نیام و تولدتو تبریک نگم...:smile:
تولدت مبارک باشه...
ایشالا که زندگی خوب و پر از موفقیت و سربلندی و شرافت رو زیر سایه عزیزات داشته باشی. :gol: