دوستان میخوام بیام وسط ولی خب نگاه نکنید خو خخخخخخ
خوب میام؟
زود بیووووووووووووووووووووو من تازه میوه اووردممن برم ی ساعت دیگ میام
بوووووووووووووووس
مهربونمی عزیزم قربونت![]()
آجی ظرفا رو رو هم چیدیم بینشون یه سوسک بوده ندیدیم بین ظرفا مونده له شده.خواستم بتراشمش نشدددددددد خشک شده بود نوتلا بیور سوسکرو نوتلایی کنیم نفهمن فکنن شوکولاتهاجی جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن تو همونا بزار بیار نمیفهمن کههههههههه خودتو اذیت نکن اوناام ویتامین دارن خو
![]()
واااااااااااااااااااااااااااااااای عشخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ من اوووووووووووووووومد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
واییییییییییییییییییی باب اسفنجیم اوردمششششششششششششششششششششششششششششششششش
اینم غذا خخخخ
![]()
آجی ظرفا رو رو هم چیدیم بینشون یه سوسک بوده ندیدیم بین ظرفا مونده له شده.خواستم بتراشمش نشدددددددد خشک شده بود نوتلا بیور سوسکرو نوتلایی کنیم نفهمن فکنن شوکولاته![]()
آجی رقصو ولش کن کلاس آشپزی بیو واسط گذاشته کنم خخخخخخخخخخخخ
تو همه تفلدا همینو میپذی فخط خخخخخخخخخخخخخخخخخ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آجییییییییییییییییییییییییییسلام گل دخترم خوبی؟
شکر خوبم ....
عزیزم اگه نباشمم هیچ وق شماهارو فراموش نمیکنم همتونو دوس دارم
دلم پره ازت هلنی .....
چرا نبودی .....
نمیگی من دلم ذرت بخوات چیکار کنم؟ نمیگی نه؟ بی معرفت ...اصن قعرم![]()

چشم خاله ببین این خوب نیس؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ترکووووووووووووووووندی آجی یه روز موشخص کن خصوصی بیام پیشت واسه تعلیم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخدوستان میخوام بیام وسط ولی خب نگاه نکنید خو خخخخخخخوب میام؟![]()
![]()
اوفرین خالهههههههههههه پیشرف کردی فخط یه کم تندش کن![]()
![]()
![]()

ترکووووووووووووووووندی آجی یه روز موشخص کن خصوصی بیام پیشت واسه تعلیم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
آجی قلم مو داری؟؟؟با دست چندشم میشه قلم مو بیار قلم مو رو نوتلایی کنم بمالونم رو سوسکهیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااا
من از سوسک میتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسمممممممممممممممم
نوتلا میارم خودت بزن بهشششششش خخخخخخخخخخ

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه![]()
![]()
بزاااااااااااااررررررررررررررررر واسهههههههههه منم درس کنه بخولللللللللللللللممممممممممممممممممم
آجی قلم مو داری؟؟؟با دست چندشم میشه قلم مو بیار قلم مو رو نوتلایی کنم بمالونم رو سوسکه
چنتا اسمارتیسم بیار سوسکرو تزیینش کنیم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخ افتادم یاد اذن پدر دختر اقای شهریاری خخخخخخ![]()
![]()
ساناز سارا از ما دوتا بد تره خخخخخخخخخخخخخخخ فخط خودشو لو نمیده خخخخخخخخخخخ![]()
باز منو تو شیرنی هامونو یه کم نوتلایی میکنیم سارا که همون غذا مونده اولین تولدو برمیداره میاره خخخخخخخخخخخ![]()
اره خخخخخساناز سارا از ما دوتا بد تره خخخخخخخخخخخخخخخ فخط خودشو لو نمیده خخخخخخخخخخخ![]()
باز منو تو شیرنی هامونو یه کم نوتلایی میکنیم سارا که همون غذا مونده اولین تولدو برمیداره میاره خخخخخخخخخخخ![]()
آجی فدات شم تو همون حرکات ملایمتو انجام بیده خخخخخخخخخخخخخخاله خیلی تنده خو![]()

باحاله اقای شهریاری خخخخ![]()
![]()
![]()
وای من چه قد این بنده خدا رو سر این اذن اذیت کردم خخخخخخخ![]()
![]()
اولاش بهش برمیخورد بعدش خودشم میخندید خخخخخخخخخخ![]()
آجی فدات شم تو همون حرکات ملایمتو انجام بیده خخخخخخخخخخخخخ
![]()
برم یه اسفندم واست دود کنم کسی چشت نزنه![]()
باشه خاله بیو![]()