تولدت مبارک عشق ناسا-نجوم-دانشجوای هوافضا و مکانیکو الکترونیکو کامپیو� :دی ( پوریا )

nasa-agency

عضو جدید
سلام
درود به تموم بچه های اسفندی
پوریای عزیز ایشاالله روز به روز به اهدافت برسی
و به اسمون و کهکشون نزدیکتر بشی:):gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

.
.

مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی داداشم..چقد تو گلی آخه....شادو شنگول باشی رفیق گلم

nasa-agency

عضو جدید
پوری:w02: ناساهی:w02: پشمک خان:w02: تولدت مبارک.:D
اینم کادو تولد از طرف من و برو بچه های ناسا:D

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دخترک چیکار کردی تو؟فردا منو بدون اکسیژن میفرسدن مریخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خخخخخخخخخخ
نه جدای از شوخی حرکتت بسیار جهادگونه بود..اجرت با امام موسی صدر
خخخخخخخ

.
.
هنوز جواب ندادن بهت!!!فک کنم ناسا یه هفته به حالت تعلیق دربیاد...هههههههه

مرسی آجی جونم..تولدتو بگو کیه ایشالله تو وبسایت رسمی پنتاگون جبران کنم :D

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

nasa-agency

عضو جدید
وااااااااااي ببين تولد كيه.... تولد تولد تولدت مبارك باشه دانشمند شنگول خان گل، اميدارم كه هميشه سالم و سرحال و شاد و موفق باشي و به همه آرزوهات برسي :) شيرينيييييييييييييييييي ام نميخواد وروجك جون بهمون داد، (مرسي يك دنيااااااااااااا وروجك جوووووووونم)

به به سد مینای شنگول زاده..چطوری بابا؟شادابی؟چستوچابکی؟میگم چرا انقد کم پیدا شدی تو جوون...الانم قدم جف پاهات رو کله من...اومدی تولدم خیلی خوشالم کردی...ببین گوشتو بیار

این وجیهه حواسش به همه هس خووووووووووووو..من مخشو میزنم رو برگردوند میزو شخم بزن جای اون چنتا شیرینی که ازم طلب داشدی...شیرین نخوری پریده ها..من بهت دادم دیگه...خود دانی

خخخخخخخخخ

خیلی گلی مینا ژون خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی..آدرستم عوض کن بچه..نمیان خواسدگاریتا

خخخ

nasa-agency

عضو جدید
سلاااااااااااااامممم :)

تولدتون مباااارک با آرزوی بهترینهاااااااااااااا

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام آبجی نازنینم..واقن که نازنینیاااااااااااااااااااااا..اسمت مال خودته اصن..باور کن

آرزوی منم اینه که همیشه شادو شنگول شیرین کام باشی

nasa-agency

عضو جدید
تولدت مبارک پویای عزیز :gol:

اینم یک کارزیبا از پویا :ی
به نام
لحظه تولد
:D

پ.ن ی همچین هنرمندانی داریم ما

دانلود

آخ آخ آخ اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ موریس موریس...داداش گلم...بیا ماچت کنم...تو چقد خوبی آخه داداشی
.
.
آهنگ خیلی قشنگی بود...آرزومه همیشه شاد باشی که خودم واسد تاپیک بزنم

nasa-agency

عضو جدید
اینم کادو من به داداش پوریا گلللللللل

اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف شیرین چیکار کردی اجی...درود و سلام خدا بر تو
.
.
حالا که دخمل خوبی هسدی میدم باش بری یه دور بزنی

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف شیرین چیکار کردی اجی...درود و سلام خدا بر تو
.
.
حالا که دخمل خوبی هسدی میدم باش بری یه دور بزنی

باشه بیا باهم بریم سینما فیلم کمدی ببینیم قولت که یادت نرفته؟

nasa-agency

عضو جدید
باشه بیا باهم بریم سینما فیلم کمدی ببینیم قولت که یادت نرفته؟

من پایم...مسیرم خورد میام باهم میریم...خوراکیاش با توئه هاااااااااااااااااااااااااااا..لواشکو ترشکو بووووووووووووووووووقه فیلو تخمه و پشمک
همینچیز دیگه ای نیس:D

کی عازمیم حالا؟

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پایم...مسیرم خورد میام باهم میریم...خوراکیاش با توئه هاااااااااااااااااااااااااااا..لواشکو ترشکو بووووووووووووووووووقه فیلو تخمه و پشمک
همینچیز دیگه ای نیس:D

کی عازمیم حالا؟

همین الان:D

nasa-agency

عضو جدید
از این فضاهارو نگفتم که ازون فضاهارو گفتم...:biggrin:
دیدم خیلی با حاله....از این به بعد میام
..

آخ آخ اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دودی شدی یه دیقهای آجی...نبینم پای منقل نشسده باشیااااااااااااااا..اونوخ میفرسدمت تو جو نپتون

.
.
هروخ عششششششششششق کردی بیا اصن..فقد بیا