توقیف خودرو به علت بی حجابی

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا بدون شرح

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیان دیگه تو خونه هم به حجاب گیر بدن برا مردم عادیه تو ماشین که سهله

چند وقت پیش دوستم حین رانندگی آستین مانتوش رفته بود بالا تر از مچ، بهش گیر دادن که اگر نمیتونی موقع رانندگی خودتو جمع کنی یا رانندگی نکن یا دستکش دستت کن.
راستی تا کجا حریم خصوصی به حساب میاد؟
میدونم ماشین واسه یه مسائلی حریم خصوصی نیست، اما آخه حجاب دیگه!!!!!!!!!!!!

deremel400

عضو جدید
من کاری به چیزهای دیگه ندارم اما این حمل حیوان را قبول دارم ما یک چیز از غربی ها یاد میگیریم کامل یاد نمیگیریم ودرست انجامش نمیدیم چند روز پیش یکی از اقوام یک تصادف شدید کرد و داشت حتی با مرگ دست و پنجه نرم میکرد چرا چون یک دختر خانوم سگش کنارش بوده یک دفعه میپره رو فرمون کجا؟؟؟؟؟؟؟تو بزرگراه.
یا تو خیابون راه میره مثل دهات کف زمین پر از فضولات سگه تو کشورهای اروپایی قانون بهشون میگه باید فضولات سگش را خود صاحبش جمع کنه نه ول کنه کف خیابان و بره

sonichka

عضو جدید
من کاری به چیزهای دیگه ندارم اما این حمل حیوان را قبول دارم ما یک چیز از غربی ها یاد میگیریم کامل یاد نمیگیریم ودرست انجامش نمیدیم چند روز پیش یکی از اقوام یک تصادف شدید کرد و داشت حتی با مرگ دست و پنجه نرم میکرد چرا چون یک دختر خانوم سگش کنارش بوده یک دفعه میپره رو فرمون کجا؟؟؟؟؟؟؟تو بزرگراه.
یا تو خیابون راه میره مثل دهات کف زمین پر از فضولات سگه تو کشورهای اروپایی قانون بهشون میگه باید فضولات سگش را خود صاحبش جمع کنه نه ول کنه کف خیابان و بره
با پوزش پیشاپیش از شما
اولا شما هنوز تعریف درستی از حیون خانگی ندارید
فقط به سگ نمیگن حیوان خانگی گربه ،انواع پرنده ، ماهی
همه اینا حیوان خانگی حساب میشن
ایرانی ها هم از گذشته گربه نگه میداشتن تا جایی که من میدونم
شما چرا گیر دادی به سگ؟؟
4 تا آدم میگن کار غربه شما هم تکرار کنید
یکم فکر داشته باشید
نه خیابون های کشور خالی از موش و کیسه زباله هست حالا گیر دادی به فقولات حیونا؟؟
اول برو خیابون چک کن دیدی اکثریت کثیفی سطح شهر بر اثر فضولات سگه بعدش بیا بگو این سگا بدن
بعدشم شما که میگی ما از غرب تقلید نکنیم چی شده قانون های خوبشون باید تقلید بشه که مثلا فضولات سگ رو خود صاحبش جمع کنه
یا غرب زده باش یا نباش

sonichka

عضو جدید
چند وقت پیش دوستم حین رانندگی آستین مانتوش رفته بود بالا تر از مچ، بهش گیر دادن که اگر نمیتونی موقع رانندگی خودتو جمع کنی یا رانندگی نکن یا دستکش دستت کن.
راستی تا کجا حریم خصوصی به حساب میاد؟
میدونم ماشین واسه یه مسائلی حریم خصوصی نیست، اما آخه حجاب دیگه!!!!!!!!!!!!
بر اساس قانون خودروی سواری شما کاملا حریم خصوصی به حساب میاد
شما بی حجاب بشین توش کسی نمیتونه به شما گیر بده
در ضمن طبق فرمان آیت الله خمینی حجاب برای اقلیت های مذهبی آزاد میباشد (با استناد به خبر روزنامه کیهان در سال........) برین خودتون پیدا کنین به من چه یادم نیست چه سالی بود
حالا این آقایون به چه اجازه ای جلوی همه مردم میگیرن بهشون گیر میدن خدا میدونه (بابا شاید یارو اقلیته)