توصيههاي درباره زولبیا و بامیه توصيهها و آداب- همشهري آنلاين:دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به افزایش مصرف زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه توصیه کرد:- زولبیا و بامیه از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت میکنند، خریداری شود.- این شیرینی باید دارای عطر، طعم و رنگ روشن باشد، سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود.- ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد.- در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری شود.- از نگهداری طولانی مدت آن در منزل خودداری شود.- در حجم کم خریداری شود تا زود مصرف شود و مدت طولانی نگهداری نشود.- در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز شود زیرا به علت شیرینی زیاد، قند خون به سرعت افزایش می یابد و گرسنگی زودرس را در ساعات ابتدایی روز درپی دارد.- بهتر است افراد مبتلا به دیابت (قند خون بالا)، چاقی و چربی خون بالا از مصرف این نوع شیرینیها پرهیز کنند و در صورت تمایل، کمترین مقدار ممکن را مصرف کنند. 5 غذاي سالم و ارزان http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=94336