توزیع فیلمی با مضمون ترویج روابط نامشروع با حضور بازیگران سینمای ایران

fariba.sh70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

فرهنگ > سینما - سایت روزنامه جوان نوشت:
به تازگی فیلمی غیراخلاقی به نام « تهران من برای حراج » از سوی برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به متقاضیان عرضه می گردد .
در این فیلم با زیرپانهادن اصول اخلاقی و شئونات اسلامی ، به تبلیغ و ترویج روابط نامشروع بین جوانان در کشور می پردازد و به نوعی به بیننده القاء می نماید که علت اصلی حضور جوانان ایرانی در مجالس لهو و پارتی های شبانه ، نارضایتی از وضعیت موجود کشور در ابعاد و زمینه های مختلف می باشد!
گفتنی است فیلم مذکور ساخته گراناز موسوی می باشد که مراحل فیلم برداری آن در سطح شهر تهران انجام شده و برخی از بازیگران سینمای کشور نیز درآن ایفای نقش نموده اند.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز

فرهنگ > سینما - سایت روزنامه جوان نوشت:
به تازگی فیلمی غیراخلاقی به نام « تهران من برای حراج » از سوی برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به متقاضیان عرضه می گردد .
در این فیلم با زیرپانهادن اصول اخلاقی و شئونات اسلامی ، به تبلیغ و ترویج روابط نامشروع بین جوانان در کشور می پردازد و به نوعی به بیننده القاء می نماید که علت اصلی حضور جوانان ایرانی در مجالس لهو و پارتی های شبانه ، نارضایتی از وضعیت موجود کشور در ابعاد و زمینه های مختلف می باشد!
گفتنی است فیلم مذکور ساخته گراناز موسوی می باشد که مراحل فیلم برداری آن در سطح شهر تهران انجام شده و برخی از بازیگران سینمای کشور نیز درآن ایفای نقش نموده اند.
خودت فيلم را نديدي؟
پس چرا مي گي مضمون عيراخلاقي؟؟؟

shima_echem

عضو جدید
شما اصلا اين فيلم رو ديدي؟
ميدوني مضمون اصلي اين فيلم چيه؟

اصلا چي مي خواد بگه؟
راجع به فيلمي كه اصلا نديديد بهتره نظر ندين.

من اين فيلمو ديدم . اون چيزي كه شما مي گي توش نبود.هر چي بود مشكل جوون امروز توي ايران بود.
تازه اگر سراغ نشون دا دن روابطي هم رفته ،فكر ميكني اين جور چيزا تو ايران نيست؟

بهتره بدوني اين فيلم جوايز زيادي برده!

بالا