تهرانی ها جواب بدن

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابلسر .یه روز برفی.
یه پدیده نادر برای شمالی ها.
ولی تهران برف زیاد می باره.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه نشد... بنده واستون احترام زیادی قائلم ولی این دلیل نمیشه هرچی بگین چشم بسته قبول کنم، اگه شما جنبه انتقادتون پایینه به خودتون مربوطه، من جور دیگه هم میتونستم ازتون انتقاد کنم، پس خواهشا نگین هر جور خواستین
برادره من اگه پست خصوصیه که باید خصوصیم بمونه ، اینکه شما پست خصوصیتونو علنی کردین یا به قوله خودتون تو پست خودتون گذاشتین، یعنی چی؟ من هنوز نتونستم متوجه این موضوع بشم، تنها چیزیکه از اون پستتون برداشت میشه خراب کردن چهره یه کاربره، یا به قولی نشون دادن تفاوته ظاهره باطنه یه فرد... یا همون کل کلایه بچه گونه، ایکاش جوابشو تو همون پست خصوصی میدادین ...
شوره جوونیمون تموم شده برادر، اینا واسه 5-6 سال پیش بود... دلیلش اون چیزیکه فک میکنین نیست (حداقل در مورد من درست نیست).. والله تو محل کارمون که باندازه کافی دغدغه فکری داریم، دیگه نایه بحث کردن واسمون نمیمونه، شما هر جا دیدی من مسیر تاپیکو عوض کردم بهم اعتراض کنین، جوابه پستایه سایر دوستانو که من نباید بدم...
مگه من گفتم ملت فلان شهر بی فرهنگن! ارومیه، رشت،لاهیجان، شهسوار، شیراز، و حتی سنندج جز شهرهایه با فرهنگن من تو تک تک این شهرها بودم، پس اطلاع کافی از فرهنگاشون دارم.. نمیدونم شاید من نتونستم منظورمو خوب برسونم، ولی فرهنگ تهران با جاهایه دیگه قابل مقایسه نیست، بحث برتر بودن یا پایین تر بودنش نیست بحثه تفاوت فرهنگ هاست
ولی اون چیزیکه خیلی برام جالبه اینه که شما باز هم با اینکه میدونین اومدن به اینجا صرفا اتلاف وقته و فروم هایه به مراتب پر بارتری هست بازم میاین .. دلیلش چیه؟

من شمارو از دوستان خوبم میدونم و حرفایی که زدم حمل بر خودستایی یا ملامت شما نبود
خوش باشین

اقای محترم ، مثل اینکه توصیه دوستانمو جدی نگرفتین ، گفتم بهتون تو انتخاب کلماتتون دقت کنید ، هنر نیست ادم دهنشو باز کنه هر چی بگه و رک بودن و این مدلی حرف زدن افتخار نداره .نشون میده چقدر انسان از فرهنگ به دوره .
لاس زدن ، دنبال دوست بودن ، دنبال این راه افتادن و .... اینا حرفای شماس .ماشاالله تجربه هم دارین لاس زن و عاشق و .. رو خوب تشخیص میدین !!!
من ترسی از این که حرف خصوصیمو اینجا زدین ندارم ، دیدین که تشکرم کردم . می تونستم اینجام بگم ولی انقدر فهم و شعور دارم که جاشو تشخیص بدم . به نظر شما جاش اینجاس ، خوب نظر شما محترم .
در ضمن توهینی تو حرفام ندیدم ولی حرفای شما سر تا سر توهینه پس من ظاهر و باطنم یکیه ، ادعای شما با حرفاتون نمیخوره .
در اخر معلم اخلاق کسیه که خودش تو اخلاق خوب شهره باشه و گرنه ادعا رو همه میتونن داشته باشن و کار مهمی هم نیست .

1- مثلآ چه جوری؟
2- پس چرا میدی؟
3- همینطوره
4- این سئوال خیلی بی معنی است. جوابی ندهم بهتره.
5- شما نمیتونی منو ملامت کنی , این اجازه رو نداری. ولی اگه واقعآ منو از دوستان خوبت میدونی باید ثابت کنی. تا حالا که جواب همه اون محبت های گذشته من رو بد جواب دادی . خدا آخر و عاقبت من و شما رو با این دوستی بخیر کنه. در هر حال من که ازت راضی نیستم. باید ببینی تقصیر کیه. شما تو کاری که به شما ربطی نداره وارد میشی و منو محکوم میکنی در حالی که استاتر تاپیک نیستی و مخاطب من هم نبودی. بعدش هم ادعای دوستی میکنی. من که موندم چی بگم. به هر حال احساس و تجربه من غیر از اینو بهم میگه. اگر واقعآ دوست هم باشیم باید رعایت کنیم. مگه نه؟

حق با شماست...
ایام به کام

اجزه بدید لطفا.

ayja عزیز زدن نامه خصوصی در پستهای عمومی که کار اشتباهی هست شکی توش نیست.
لحن نوشتنت هم تو پستهای قبلی اصلا جالب نبود لطفا اصلاح کنید.
imdb عزیز هم من و هم جنابعالی اشتباه کردیم, نباید اون عکس جونورا رو میفرستادیم این کارا جاش تو زنگ تفریح یا پروفایل همدیگه هست.
خانوم هری پاتر هم بیچاره این وسط بیگناه سوخت.

خواهشا صلوات.