تنها در ایران: بیست هزار=دوهزار

genral36

عضو جدید
اول اینکه اون کاربر دوست من نیست
دوم اینکه من از کسی اسم نیاوردم..آوردم؟؟؟
سوم اینکه من مستقیم به کسی اشاره نکردم...کردم؟؟؟
چهارم وقتی کم میاره میزنه به صحرا کربلا و منو یه آدم بی درد جلوه میده منم باید جوابشو بدم..نباید بدم؟

ولي خدايي كسي تا چيزي را داره قدرشو نميدونه
چند سالته ؟؟؟؟؟
من نه كاري و حكومت دارم و نه سهميه كنكور ...
اينو بگم چون نديديه اينطوري قضاوت ميكني
نديديه وقتي جنازه پدرت را ميارن تا فقط يه مهره كمره و يه جمجمه ...
نديديه وقتي جنازه پدرت هست ولي نميتوني ببينيش چون از بس روي زمين مونده و بو ميده نميشه نزديكش شد ..
نديديه كه اينا را ميگي ...

Ariyayi @rchitect

عضو جدید
حرف الکی‌ نزنید، همین امسال یکی‌ از دوستم از همین سهمیه استفاده کرد عو با رتبه ۱۵ هزار رفت مکانیک شیراز ولی‌ یکی‌ دیگه از دوستم با رتبه ۱۲۸۸ مکانیک شیراز قبول نشد، نمیخاید بگید که رتبه ۱۲۸۸ منطقه ۱ درس نخونده ؟

نمیدونم چرا این قد راحت به هم دیگه توهین میکنیم,حرص چیو میزنی,میخای به چی برسی.
این دوستو و اون دوستو ول کن ببین خودت کجای کاری.

hamidreza.m

عضو جدید
سهمیه شاهد که جداست ، یعنی جای کسی رو نمیگیرن. ولی سهمیه رزمندگان 60 درصد (طبق دفترچه) ظرفیت دانشگاههاست.که البته تو لیسانس هیچ وقت همه این 60 درصد رو ندادن بهشون ولی تو ارشد، مسوولین گرامی و رزمنده حالشو میبرن

saeedrdn

عضو جدید
قصد توهین نداشتم و ندارم ولی‌ انگار خودتون صداتون از جای گرم در میاد، شما هم جای ما بودی به خاطره دانشگاه عمرتو تلف میکردی بعد یه عده خیلی‌ راحت حقتو میگرفتن اونوقت می‌فهمیدی

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
منطق شما و باباتون قابل تحسینه و بی احترامی کردن شما به دیگران قابل تمجید,
ودر اخر باباتون برن لبنان و اون جا روبروی یه گلوله قرار بگیره و شهید بشن تا شما هم یه صفر از رتبتون بیفته.
QUOTE]
نمیدونستم گفتن اینکه دنیا به کام مفتخورانه توهینه....
این حرف تو توهین نبود؟؟؟
من از دوران کنکورم گذشته..
لعنت به لبنان و فلسطین و غزه...

وقتی نمیتونی مجبور نیستی فلسفی حرف بزنی و به خیال خودت مردمو به فکر بندازی
خوش باش

Ariyayi @rchitect

عضو جدید
قصد توهین نداشتم و ندارم ولی‌ انگار خودتون صداتون از جای گرم در میاد، شما هم جای ما بودی به خاطره دانشگاه عمرتو تلف میکردی بعد یه عده خیلی‌ راحت حقتو میگرفتن اونوقت می‌فهمیدی

به اون خدایی که میپرستید من جز سهمیه بومی هیچ سهمیه ای ندارم و الانم دارم سکته میکنم که اگه کارشناسی قبول نشم چه خاکی به سرم بریزم پس نفسم اصلنم از جای گرم بلند نمیشه.

Ariyayi @rchitect

عضو جدید
نمیدونستم گفتن اینکه دنیا به کام مفتخورانه توهینه....
این حرف تو توهین نبود؟؟؟
من از دوران کنکورم گذشته..
لعنت به لبنان و فلسطین و غزه...

وقتی نمیتونی مجبور نیستی فلسفی حرف بزنی و به خیال خودت مردمو به فکر بندازی
خوش باش
شما که با این مسئله مشکلی نداشتین پس توهین نیست و یه پیشنهاد بود و من منظورم از توهین شما نبودید من به شما گفتم بیاحترامی نکنید و اگه از سمت من به شما توهینی شد وناراحت شدید خیلی شرمندم و ازتون معذرت خواهی میکنم.

vleila

عضو جدید
اینا 20 سال پیش پدراشون رفتن به خاطر عقیدشون جون دادن.خب دست پدراشون درد نکنه.چه ربطی به بچه هاشون داره؟چرا با ضایع کردن حق اون بیچاره ای که از همهء خوشیاش گذشته و درس خونده میخوان بهشون پاداش بدن؟!مگه نمیگن اونا با خدا معامله کردن؟خب اجر خودشون و بچه هاشونم با خدا

saeedrdn

عضو جدید
این کارنامه مثال نقض برای ضرب المثل:گیرم که پدر تو بود فاضل,از فضل پدر تو را چه حاصل . است

بالا