تنهایی

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکن اینکارو .همه به من میگن بالاخره همه چیز درست میشه ما با این امید زندگی میکنیم شما هم این راهو پیش بگیر جواب میده! منم دختر کم توقع پیدا کردم خبر میکنمت!

:biggrin:پس خودت پر توقعی؟! دختره فیس فیسو:D

فنا2011

اخراجی موقت
:biggrin:پس خودت پر توقعی؟! دختره فیس فیسو:D

میگم من اول چی گفتم ...دختره میاد میگه من 70میلیون دارم جهیزیه میارم تو هم باید یه خونه دوطبق بالا بیشتر برا مهمونا که از شهرستان میان یه ماشین برا خودم .....یه شغل خوب هم برام پیدا کن .اینا همه برا جهیزیه ست ای میخوام نیاری خواهر نیار بابا نخواستیم طبق بالا رو بی خیال میشم میرم وسایل خونه میگیرم ...اعصاب مصاب به جون آدم نمیذارن

ENG.L.S

کاربر فعال تالار مهندسی عمران ,
میگما یجا ی دخلیلی ببند شاید فرجی شد//:D

اینم فک نکنم جواب بده ما 2هفته پیش رفتیم امام زاده نشته بودیم اونجا یهو صدای اجیر امامزاده دراومد ماهم مجبور شدیم پخش شیم.تازه افسردگی هم گرفتم 2تومن انداختیم توی زری هر چقد نشستیم تا 1500 تومنمونو پس بده ولی ...
.:razz:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم من اول چی گفتم ...دختره میاد میگه من 70میلیون دارم جهیزیه میارم تو هم باید یه خونه دوطبق بالا بیشتر برا مهمونا که از شهرستان میان یه ماشین برا خودم .....یه شغل خوب هم برام پیدا کن .اینا همه برا جهیزیه ست ای میخوام نیاری خواهر نیار بابا نخواستیم طبق بالا رو بی خیال میشم میرم وسایل خونه میگیرم ...اعصاب مصاب به جون آدم نمیذارن

:| خدایی در این حد گفتن؟؟! خب دست رو بد موردی گذاشتین :دییی

فنا2011

اخراجی موقت
چه تاپیکی شد .....کم کم موضوع تاپیک عوض میشه دیگه .......
ما که رفتیم .....از این تاپیک

ENG.L.S

اخه چرا بااحساسات شما بازی میکنن!به خدا من تا این حد پرتوقع نیستم. خودتو اذیت نکن اون زن زندگی نبوده بگرد یه ذره کم توقع تر از اینو پیدا میکنی؟

فنا2011

اخراجی موقت
اخه چرا بااحساسات شما بازی میکنن!به خدا من تا این حد پرتوقع نیستم. خودتو اذیت نکن اون زن زندگی نبوده بگرد یه ذره کم توقع تر از اینو پیدا میکنی؟

بعضی خانوما هستن بد تربیت شدن متاسفانه زیادی لوس و پر توقع .....و به نوعی بیخیال ...

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجور دخترااااااا دختر نیستن تاجرن!!
میخان با شوهر کردن تجارت کنن!

فنا2011

اخراجی موقت
خب برو یه دونه کم توقعشو پیدا کن ، این همه آدم با عقاید متفاوت هست :D

خوب تو که از همه خوشت نمیاد از یکی که خوشت می یاد اونم اینجور در میاد .اه..........ولی من اهل ناز کشیدن الکی نیستم حس بد داشته باشم فورا میگم سرت سلامت گل من

ENG.L.S

اره جدا همه چیزو به مسخره میگیرن .اصلا خودتو ناراحت نکن این جور دخترا( بلا نسبت من )هم میترشن هم تنها میمونن .بعد باید بیان توی این تایپیک بعد حسرت داشتنتو میخورن تو اصلا خودتو ناراحت نکن. این جواب دخترای بی تربیت که گفته بودید بود.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب تو که از همه خوشت نمیاد از یکی که خوشت می یاد اونم اینجور در میاد .اه..........ولی من اهل ناز کشیدن الکی نیستم حس بد داشته باشم فورا میگم سرت سلامت گل من

خدایی معلومه خودتم کم توقع نیستیا :دی

دست رو چه موردی گذاشتی معلوم نیس:D

فنا2011

اخراجی موقت
اره جدا همه چیزو به مسخره میگیرن .اصلا خودتو ناراحت نکن این جور دخترا( بلا نسبت من )هم میترشن هم تنها میمونن .بعد باید بیان توی این تایپیک بعد حسرت داشتنتو میخورن تو اصلا خودتو ناراحت نکن.

خوب بعضیا متاسفانه خوشی زده زیر دلشون میگن من که چهره خوبی دارم و.و. نمیدونن که .بیخیال بابا .ولی خوشحالم که تموم کردم خیلی چون آرامشی بهم نمیداد مطمئن شده بودم دیگه اخراش ....

ENG.L.S

خوب بعضیا متاسفانه خوشی زده زیر دلشون میگن من که چهره خوبی دارم و.و. نمیدونن که .بیخیال بابا .ولی خوشحالم که تموم کردم خیلی چون آرامشی بهم نمیداد مطمئن شده بودم دیگه اخراش ....

خودتو الکی اذیت نکن جدا بعضیا لیاقت یه ذره ناراحت شدن هم ندارن.به احتمال زیاد هم قسمتت نبوده هم لیاقتتو نداشته.

فنا2011

اخراجی موقت
خودتو الکی اذیت نکن جدا بعضیا لیاقت یه ذره ناراحت شدن هم ندارن.به احتمال زیاد هم قسمتت نبوده هم لیاقتتو نداشته.
یه جمله ی قشنگی هست من جدیدا طبق این عمل میکنم ...برا کسی تب کن که برات بمیره همین و بس