نکن اینکارو .همه به من میگن بالاخره همه چیز درست میشه ما با این امید زندگی میکنیم شما هم این راهو پیش بگیر جواب میده! منم دختر کم توقع پیدا کردم خبر میکنمت!

نکن اینکارو .همه به من میگن بالاخره همه چیز درست میشه ما با این امید زندگی میکنیم شما هم این راهو پیش بگیر جواب میده! منم دختر کم توقع پیدا کردم خبر میکنمت!
میگما یجا ی دخلیلی ببند شاید فرجی شد//![]()
پس خودت پر توقعی؟! دختره فیس فیسو
![]()
اره خوبه..اتفاقا میگن حاجت میده دی:![]()
میگما یجا ی دخلیلی ببند شاید فرجی شد//![]()
چشام درد میکنن..![]()
اینووووووووچشام درد میکنن..![]()
میگم من اول چی گفتم ...دختره میاد میگه من 70میلیون دارم جهیزیه میارم تو هم باید یه خونه دوطبق بالا بیشتر برا مهمونا که از شهرستان میان یه ماشین برا خودم .....یه شغل خوب هم برام پیدا کن .اینا همه برا جهیزیه ست ای میخوام نیاری خواهر نیار بابا نخواستیم طبق بالا رو بی خیال میشم میرم وسایل خونه میگیرم ...اعصاب مصاب به جون آدم نمیذارن
واقعا؟ ...یه پیری هم داریم اینجا بریم به پروفش ببندیم
به جان خودم .....:| خدایی در این حد گفتن؟؟! خب دست رو بد موردی گذاشتین :دییی
اینوووووووو
آتی سلام
تو نکنه تنهایی زده به چشاتتتتتتتتتتتتتتتت![]()
اخه چرا بااحساسات شما بازی میکنن!به خدا من تا این حد پرتوقع نیستم. خودتو اذیت نکن اون زن زندگی نبوده بگرد یه ذره کم توقع تر از اینو پیدا میکنی؟میگم من اول چی گفتم ...دختره میاد میگه من 70میلیون دارم جهیزیه میارم تو هم باید یه خونه دوطبق بالا بیشتر برا مهمونا که از شهرستان میان یه ماشین برا خودم .....یه شغل خوب هم برام پیدا کن .اینا همه برا جهیزیه ست ای میخوام نیاری خواهر نیار بابا نخواستیم طبق بالا رو بی خیال میشم میرم وسایل خونه میگیرم ...اعصاب مصاب به جون آدم نمیذارن
اخه چرا بااحساسات شما بازی میکنن!به خدا من تا این حد پرتوقع نیستم. خودتو اذیت نکن اون زن زندگی نبوده بگرد یه ذره کم توقع تر از اینو پیدا میکنی؟
اینجور دخترااااااا دختر نیستن تاجرن!!اخه چرا بااحساسات شما بازی میکنن!به خدا من تا این حد پرتوقع نیستم. خودتو اذیت نکن اون زن زندگی نبوده بگرد یه ذره کم توقع تر از اینو پیدا میکنی؟
بعضی خانوما هستن بد تربیت شدن متاسفانه زیادی لوس و پر توقع .....و به نوعی بیخیال ...
خب برو یه دونه کم توقعشو پیدا کن ، این همه آدم با عقاید متفاوت هست![]()
خوب تو که از همه خوشت نمیاد از یکی که خوشت می یاد اونم اینجور در میاد .اه..........ولی من اهل ناز کشیدن الکی نیستم حس بد داشته باشم فورا میگم سرت سلامت گل من
اره جدا همه چیزو به مسخره میگیرن .اصلا خودتو ناراحت نکن این جور دخترا( بلا نسبت من )هم میترشن هم تنها میمونن .بعد باید بیان توی این تایپیک بعد حسرت داشتنتو میخورن تو اصلا خودتو ناراحت نکن.
خدایی معلومه خودتم کم توقع نیستیا :دی
دست رو چه موردی گذاشتی معلوم نیس![]()
خوب بعضیا متاسفانه خوشی زده زیر دلشون میگن من که چهره خوبی دارم و.و. نمیدونن که .بیخیال بابا .ولی خوشحالم که تموم کردم خیلی چون آرامشی بهم نمیداد مطمئن شده بودم دیگه اخراش ....
.....
یه جمله ی قشنگی هست من جدیدا طبق این عمل میکنم ...برا کسی تب کن که برات بمیره همین و بسخودتو الکی اذیت نکن جدا بعضیا لیاقت یه ذره ناراحت شدن هم ندارن.به احتمال زیاد هم قسمتت نبوده هم لیاقتتو نداشته.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نگاه کن تنهایی چیکار کرده باهاش؟! | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
اگر تنهایی بیـا... | زنگ تفريح | 261 |