تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
060420141222.jpg060420141223.jpg

خطا ب نظرم خوبه!! پرسپکتیوای داخلی و پرنده خوبن!!! خارجی گریزا نزدیک همن و کارو غیر واقعی کرده!!!

ممنونم
موافقم اشتباه فاحشی کردم!!!
درباره سایه ها هم اگه میشه...:D
تو سایه ها بخصوص منحنی یا سایه های نور نقطه ای خیلی مشکلات دارم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 202603مشاهده پیوست 202604

ممنونم
من تو کارام اینطور دقیق سایه نمی زنم!!! بیشتر هاله میدم!!! ب نظرن سایه ها رو خوب زدی!!! درس ما هنوز ب سایه نرسیده!!! رسید اظهار نظر می کنم!!! :D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنونم

بابا مارال عید را ترکوندی ،بارکلا خدا را شکر خیلی نسبت به قبل پیشرفت کردی خط هات که خیلی بهتر شدن ،جا تو ما عید را رفتیم حال کردیم تازه امشب هم شروع رفیق بازی هامون توی سال جدید بود

mahdiye1991m

عضو جدید

ممنونم

به نظرم سایه هات خیلی مصنوعی شده بهتره انقد دقیق سایه هاتو نکشی مثلن یه خورده هاله به عنوان نیم سایه کارو بهتر میکنه

mahdiye1991m

عضو جدید
مهندس خب یک کار بزار از خودت ببینیم در چه حدی هستی ولی کلا روند این طوریه که اول باید یکم خط بکشی تا دستت را ه بفته ،بعدش تمرین پرسکتیو باید بتونی پرسپکتیو درست بکشی و مشتی ،بعد از اون میری سراغ نما و پلان و مطقع و... و موضوعی کار کردن
این چند تا کتاب هم به نظر من بدردت میخوره
فرم فضا نظم-مفاهیم پایه در معماری- بررسی شاهکارهای معماری ،اموزش اسکیس صدیق -خلاقیت وایده در معماری ایرانی طایفه و....
الان دیگه بیشتر از این یادم نمیاد
موفق باشی

مرسی لطف کردی کارامو گذاشتم ممنون میشمم نظر بدی

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 202605مشاهده پیوست 202606
اینا چندتا از کارای قبلیمه به نظرتون در چه حدیه؟؟؟؟
ب نظرم کارا رو سریع نکشیدی!!! آخراشم خسته شدی و زود بستیش!!! پرسپکتیوت یکم ایراد داره!!! جزئیات کارتم کمن!!! درختا هم خوبن اما با وسواس نقاشی گونه کشیده شدن!!! ببخش صریح می گما!!! کارای خودمم کلی ایراد داره، هدف برطرف کردنشونه!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بابا مارال عید را ترکوندی ،بارکلا خدا را شکر خیلی نسبت به قبل پیشرفت کردی خط هات که خیلی بهتر شدن ،جا تو ما عید را رفتیم حال کردیم تازه امشب هم شروع رفیق بازی هامون توی سال جدید بود

مامان عذراااااااا تازه کجاشو دیدی؟؟؟ اینا ی چشمه ش بود خخخخخخخخخخخ
عید فقط تمرین خط کردم
خداروشکر مث اینکه مفید بوده:redface:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف ...سمانه...الهام...معمارباشی...بچه های آکادمی... برو بچه های باشگاه ...پس کجایید آخه بابا بیایید بگید این اساتیده محترمتون چی میگن سره این کلاسا ما دق کردیم ...:crying::crying::crying::crying::crying::crying:اینجا مگه تاپیکه تمرینه گروهیه اسکیس نیست؟؟؟پس چرا تبدیل شده به روحیه دهی گروهی!!!

zahra@

عضو جدید
مارال جون در مورد سایه هات توضیح میدی خیلی عالیه شده ؟؟؟؟؟ من خیلی با سایه مشکل دارم :cry::cry::cry::confused: وقتی بخوام جندتا حجم باهم ترکیب کنم و سایه اشو بکشم خیلی به مشکل بر می خورم :wallbash::wallbash:
سخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخختتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته :crying2::crying2:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال جون در مورد سایه هات توضیح میدی خیلی عالیه شده ؟؟؟؟؟ من خیلی با سایه مشکل دارم :cry::cry::cry::confused: وقتی بخوام جندتا حجم باهم ترکیب کنم و سایه اشو بکشم خیلی به مشکل بر می خورم :wallbash::wallbash:
سخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخختتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته :crying2::crying2:

:surprised:واقعا باحال شده؟؟؟:redface:
من از رو کتاب طایفه تمرین کردم،جلد یکش
اول کارای تو کتابو با دقت نگاه کردم،بعد اونارو کشیدم
بعد از مکعب ساده شرو کردم مرحله ب مرحله پیچیده ترش کردم
واسه بعضیاشونم ک سخت بود ی جسم شبیهشو گذاشتم تو نور طبیعی و سایشو تقلب کردم:D
توام از حجمای ساده شرو کن تا خوب مفهوم شکل گیری سایه رو متوجه بشی

sheelan

عضو جدید
عارف ...سمانه...الهام...معمارباشی...بچه های آکادمی... برو بچه های باشگاه ...پس کجایید آخه بابا بیایید بگید این اساتیده محترمتون چی میگن سره این کلاسا ما دق کردیم ...:crying::crying::crying::crying::crying::crying:اینجا مگه تاپیکه تمرینه گروهیه اسکیس نیست؟؟؟پس چرا تبدیل شده به روحیه دهی گروهی!!!

کلاس سپیده جلسه 1 تمرین خط بود که عارف تمرینارو گذاشته بود
جلسه 2تمرین هندسه پلان بود،باید از کتاب معمارای مختلف هندسه پلاناشونو در میاوردیم.
جلسه 3 باز پلان بود،ورودی و پله اینا...
جلسه 4 اموزش پرسپکتیو بود؛1-2-3نقطه ای،

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی لطف کردی کارامو گذاشتم ممنون میشمم نظر بدی

اوکی مهندس شرمنده دیشب دیدم کار گذاشتی ولی یهو مهمون اومد نشد جواب بدم وقتی هم اومدم جواب بدم نت قطع بود تا الان

ب نظرم کارا رو سریع نکشیدی!!! آخراشم خسته شدی و زود بستیش!!! پرسپکتیوت یکم ایراد داره!!! جزئیات کارتم کمن!!! درختا هم خوبن اما با وسواس نقاشی گونه کشیده شدن!!! ببخش صریح می گما!!! کارای خودمم کلی ایراد داره، هدف برطرف کردنشونه!!!

خب من هم با نظر اقا مازیار موافقم ،خدا را شکر مشکل زیادی توی پرسپکتیو نداری ،جزییات کارت هم کمه چون ذهنت خالیه به نظر من من هم اوایل جزیات کارم کم بود حتی نمی تونستم یک خط بهکاری که می بینم اضافه کنم یک مقدار کار دیدم و تمرین کردم کم کم اوضاع ام بهتر شد و داره بهتر میشه الان یک کار ببینم حداقل به خودم اجازه دست بردن توش میدم و یک تغییر بدم نگران این قضیه نباش ،به نظرم کتاب معماری فرم می تونه کمکت کنه من که از روی اون کشیدم بهم کمک کرد،درختات هم خوبن ولی توی امتحان اسکیس احتیاج به درختی داری که بتونی توی 10یا15ثانیه بکشی پس اینها به کارت نمیاد من هم اگه یک ساعت بشینم درخت بکشم خیلی نایس میشه ولی ارزش نداره خودم الان توی درخت مشکل دارم و میخوام انشاله تمرین کنم برای درخت و ادم سریع کشیدن ،به نظرم یک یک هفته جدی و مداوم کار کنی کارت از این رو به اون رو میشه
مامان عذراااااااا تازه کجاشو دیدی؟؟؟ اینا ی چشمه ش بود خخخخخخخخخخخ
عید فقط تمرین خط کردم
خداروشکر مث اینکه مفید بوده:redface:

مارال مامان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مامان دیگه کی بود؟؟؟؟؟؟
مارال مگه من چند سالمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:cry::confused::cry:
خوشحالم که عید برات مثمر ثمر بوده ،والا برا ما هم همیچین مثمر ثمر بود از نیم ساعت بعد سال تحویل شروع کردیم به والیبال بازی تا ......تمرین ها هم رفت برا دو روز اخر که 30تا کار توی یک-دو روز کشیدیم:smile:

خب عید بوده مهندس ،امیدوارم دوباره بچه ها بیان .......

جلسه 2تمرین هندسه پلان بود،باید از کتاب معمارای مختلف هندسه پلاناشونو در میاوردیم.

مهندس برا من که نه ولی برا بقیه کاش واضح تر توضیح می دادی ،من که یک راهی در پیش گرفتم و دارم همون میرم....................

mahdiye1991m

عضو جدید

مرسی آره دقیقا اینارو سریع نکشیدم مرسی ا راهنماییت

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا همین جام که توضیح دادی دمت گرم خیلی خانومی:w27::w27::w27:

s.sahba

عضو جدید
سلام بچه ها، امیدوارم حال و هوای همتون خوب و پر از انرژی باشه. یه سوال خیلی مهم دارم ازتون و خیلی فوری و ضروریه، بین این مدرسا (رضا عسگری پور- صدیق- سپیده علیمحمد زاده) شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟؟ خواهشا هرکی پیش اینا کلاس میره روند کاریش و میزان رضایتش از کلاسو بهم بگه که سریع بتونم تصمیم بگیرم، اگرهم کسی پیش چنتاشون کلاس رفته یا باهاشون آشناست لطف کنه و برداشت خودشو از کیفیتشون بنویسه...

فدای همگی، پیش پیشم از همه ممنونم.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ا
مارال مامان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مامان دیگه کی بود؟؟؟؟؟؟
مارال مگه من چند سالمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:cry::confused::cry:
خوشحالم که عید برات مثمر ثمر بوده ،والا برا ما هم همیچین مثمر ثمر بود از نیم ساعت بعد سال تحویل شروع کردیم به والیبال بازی تا ......تمرین ها هم رفت برا دو روز اخر که 30تا کار توی یک-دو روز کشیدیم:smile:
حو گفتی بابا مارال
منم گفتم مامان عذرا خخخخخخخ
من عاشق والیبالم اما امسال فقط 13 بازی کردیم
خوشبحالت حسودیم شد بهت:(

کارای امشبم: منتظر نظرات بیرحمانتون میباشم خخخخخخ

070420141236.jpg070420141235.jpg

آخرین ویرایش:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها، امیدوارم حال و هوای همتون خوب و پر از انرژی باشه. یه سوال خیلی مهم دارم ازتون و خیلی فوری و ضروریه، بین این مدرسا (رضا عسگری پور- صدیق- سپیده علیمحمد زاده) شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟؟ خواهشا هرکی پیش اینا کلاس میره روند کاریش و میزان رضایتش از کلاسو بهم بگه که سریع بتونم تصمیم بگیرم، اگرهم کسی پیش چنتاشون کلاس رفته یا باهاشون آشناست لطف کنه و برداشت خودشو از کیفیتشون بنویسه...

فدای همگی، پیش پیشم از همه ممنونم.
کورش68 رو ک می شناسی 48% اسکیس زد و با رتبه 1500 شبانه گیلان آورد؟؟؟ شاگرد سپیده بوده!!! ب نظرم تمریناتش خوبه!!!

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید ؟

من اومدم با کوله باری از تنبلی و ناراحتی :cry: من هنوز هیچکاری نکردم یعنی نمیدونم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم :crying: این روزا خیلی افسردگی شدید گرفتم چون واقعا موندم باید چکار کنم ، صبحها که سرکارم بعد ازظهرها هم همش نشستم به در و دیوار نگاه میکنم هیچ حرکت مفیدی انجام نمیدم . میخوام واسه ازاد بخونم ولی نمیدونم چی بخونم
بچه ها اگه میشه به منم کمک کنید تا بتونم با شما پیش برم هرچند میدونم خیلی عقبم .
:crying2::crying2::crying2:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلاس اسکیس جامع و حرفه ای کارشناسی ارشد (آزاد و سراسری) 80 ساعت ..مدرس آقای دکتر فراهانی ..روزهای شنبه و سه شنبه ساعت 17 تا 21....آدرس تهران خیابان گیشا -بین دهم و دوازدهم ساختمان بانک آینده(پلاک 13) طبقه اول واحد 4 دفتر معماری و مهندسی ساختمان کارشیو...تلفن 88244651 -52..همراه09126949359

من که تهران نیستم ولی میخوام بدونم هزینه هر کلاس اسکیس حدودا چقدر میشه
امروز یکی از دوستام بهم گفت یکی از استادیتشون که دکترای منظر داره قراره کلاس بزاره هر جلسه 50 هزار تومان و حدود 4-5 جلسه هم بیشتر نیست به نظر شما توی 4-5 جلسه واسه من که اسکیس زیر صفر هستم فایده داره؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا