من الان دارم برخی پست ها رو بلند واسه بچه های شرکت هم میخونم این جمله ات باعث انفجار خنده شد.... تاق پنج اوهفت
چند ماهی میشد از آموزه های استاد پیرنیا هم غافل شده بودیم ممنون که ما رو متوجه بسیاری ِ تحقیقات ایشون کردی
بهزاد خان چی شد؟؟؟؟؟
سوالات اسکیس معماری چاپ نشد ؟؟؟؟ منتظریمآ آ آ آ![]()
الان دارن سوالات طراحی فرش رو میزنن .... خیلی جَلَب هستن فکر کنم بو بردن ... اما من که از رو نمیرم
دستتون درد نکنه دیگه ... چرا جواب نمیدین؟ مگه اسکیس گیرتون نیارم...
این کارت اعتباری اول چیه آخه؟![]()
من الان دارم برخی پست ها رو بلند واسه بچه های شرکت هم میخونم این جمله ات باعث انفجار خنده شد.... تاق پنج اوهفت
چند ماهی میشد از آموزه های استاد پیرنیا هم غافل شده بودیم ممنون که ما رو متوجه بسیاری ِ تحقیقات ایشون کردی
الان دارن سوالات طراحی فرش رو میزنن .... خیلی جَلَب هستن فکر کنم بو بردن ... اما من که از رو نمیرم
واسه ما 3 تاش خوارزمیهمعماری پل گیشا،دانشکده علوم اجتماعی
داخلی خوارزمی
منظر : انفورماتیک
دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران چطور ؟؟؟
اگه میز نداشته باشه بی عدالتیه محضه !!!!!!!!!!!!!!نمیدونم.منم اونجام.میز میبرم ولی اصن نمیتونم رو زمین بشینم
خوارزمی کنکورای پارسال حوزه کنکور بوده؟ کسی اطلاعی نداره چطوره وضعیتش میز دارن یا شاسی بیاریم؟
مترو دروازه دولت رو پیاده شو خیابون مفتح جنوبی رو بگیر بیا بالا تا برسیآقا آدرس این دانشگاه خوارزمی کجاست؟من هنوز کارتمو نگرفتم
ازمونهای صبح ساعت 7:30
و
آزمونای بعد از ظهر ساعت 15:00 شروع می شن !!!!!!!!!!!!!!!
یه نکته مهم محض تاکید !!!
خوارزمی کنکورای پارسال حوزه کنکور بوده؟ کسی اطلاعی نداره چطوره وضعیتش میز دارن یا شاسی بیاریم؟