arc eng
عضو جدید
arceng عزیز، نقشه ها خیلی بزرگن و تو کارت جا داشت که نقشه هاتو کوچیک کنی و کروکی و نوشته هارو بیشتر کنی... موفق باشی
آره زمانی که داشتم میکشیدم فهمیدم خییییییییییییلی بزرگ شدن ولی حسش نبود عوضش کنم

arceng عزیز، نقشه ها خیلی بزرگن و تو کارت جا داشت که نقشه هاتو کوچیک کنی و کروکی و نوشته هارو بیشتر کنی... موفق باشی
سلام وخسته نباشید
کار تحلیلتونو خوبه اما باز جای کار داره اما دوست من چه ایده ای داشتی این مهمه که نمره میاره یه نکته مهم که در تحلیلت دیدم این بود که ساماندهی داشتی اما گفتم یکم ضعیفه وجای کار داره
ممنون از لطفتون.. مگه برا شناخت هم ایده میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟من نمیدونم چی کار کنم
![]()
مشاهده پیوست 210834البته باید عرض کنم که ایراد زیاد داره.توضیحات الای صفحه و نبود برش طولی
بچه ها اونطور که بوش میاد فک کنم ازمون اسکیس این هفتس!!!!!!!!!![]()
سلام مهندسمشاهده پیوست 210834البته باید عرض کنم که ایراد زیاد داره.توضیحات الای صفحه و نبود برش طولی
سلام دوست عزیزممنون از لطفتون.. مگه برا شناخت هم ایده میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟من نمیدونم چی کار کنم
![]()
سلام مهندسمشاهده پیوست 210964مشاهده پیوست 210965
خودم از این دو تا شیت خوشم نمیاد و کلی ایراد داره.... نظراتتونو بگید ممنون میشم
سلام مهندس
کارتون خوبه اما جای کار داره قطر خطوط رو رعایت نکردید -در طراحی پرسپکتیو جای خلی توشیت زیاده -فکر میکنم تعریف درستی از موضوع نداری(قصد توهین ندارم )-درطراحی میدان از عناصر منظم استفاده میکنن نهایتن کارتون زیاد واضح نبود ینی بیشتر کمکتون میکردم
سلام مهندس
کارتون خوبه اما جای کار داره قطر خطوط رو رعایت نکردید -در طراحی پرسپکتیو جای خلی توشیت زیاده -فکر میکنم تعریف درستی از موضوع نداری(قصد توهین ندارم )-درطراحی میدان از عناصر منظم استفاده میکنن نهایتن کارتون زیاد واضح نبود ینی بیشتر کمکتون میکردم
كد و نام رشته يا پروژه | روز و تاريخ آزمون |
اسكيس معماري(1352) – تصويرسازي (1358) | صبح چهارشنبه 28/3/93 |
اسكيس معماري منظر (1352)- نقاشي (1358) | عصر چهارشنبه 28/3/93 |
مطالعات فرهنگ و معماري ايران (1352) – تجزيه و تحليل نمايشنامه (1357) – ارتباط تصويري (1358) | صبح پنجشنبه 29/3/93 |
اسكيس معماري داخلي(1352) – نمايشنامه نويسي(1357) – تصوير متحرك(انيميشن) (1358) | عصر پنجشنبه 29/3/93 |
مجموعه برنامهريزي شهري، منطقهاي و مديريت شهري(1350)– اسكيسطراحي شهري(1351)– طراحي صنعتي(1362) | صبح جمعه 30/3/93 |
طراحي پارچه و لباس(1364) | عصر جمعه 30/3/93 |