تمرین گروهی آزمون نظارت خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ailinta

عضو جدید
دوستان من یه کتاب خریدم به اسم گودبرداری و سازه های نگهبان: محمدحسین علیزاده و حامد علیزاده
یه کتاب سفید رنگ هست که روش نوشته ویه آزمون های نظام مهندسی
این کتاب جزو منابع هست یا اشتباهی خریدم؟؟؟؟؟؟؟؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم هستم مهندس ایمان
من ندیدم چجوریه ولی اگه نمونه های قبول شده باشه واقعا حساب کار دستمون میاد / ضمنا معذرت میخوام از دوستان که تو تایپیک همخوانی مطرح شد/ دوستان دیگه زودتر تصمیم بگیرید

faiteh

عضو جدید
bagher66
soudabeh.k
holooooooo
Soheila Borji
ha@sa
faiteh
akropolis
کفاش زاده
mohammad azizi
دناسا
memar_lahijani
saze
آرش آزاد
بقیه هم بریزن لطفا

خودم فایل رو براتون میفرستم لطفا از دادن فایل به بقیه دوستان خود داری کنید،
چون یکی از دوستان زحمت خرید فایل رو کشیدن نمیخوام حقشون ضایع بشه، و ایشون لطف کردن و قبل از گرفتن هزینه فایلو برای من فرستادن...
من فایل رو برای کسانی که پول رو پرداخت کردن فرستادم...

مرسی از همگی برای کلید واژه بخصوص هلو که زحمت زیادی کشید:gol::gol::heart::heart:

titipalang

عضو جدید
دوستان کسی هست مبحث 9 و راهنمای مبحث 16 و 19 رو گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از فامیلمون کارمند مقررات ملی هست گفت مبحث 9 رو نخر چون تغییر کرده داریم می فرستیم برای چاپ تا2 هفته پیش منم رفته بودم انقلاب نبو د ولی راهنمای مبحث 19و 16 رو گرفم از پرهام

titipalang

عضو جدید
می شه شماره کارت بدین منم بریزم پول رو واسه کلید واژه ممنون می شم

titipalang

عضو جدید
bagher66
soudabeh.k
holooooooo
Soheila Borji
ha@sa
faiteh
akropolis
کفاش زاده
mohammad azizi
دناسا
memar_lahijani
saze
آرش آزاد
بقیه هم بریزن لطفا

خودم فایل رو براتون میفرستم لطفا از دادن فایل به بقیه دوستان خود داری کنید،
چون یکی از دوستان زحمت خرید فایل رو کشیدن نمیخوام حقشون ضایع بشه، و ایشون لطف کردن و قبل از گرفتن هزینه فایلو برای من فرستادن...
من فایل رو برای کسانی که پول رو پرداخت کردن فرستادم...
میشه لطفا به من شماره کارت بدین پول بر یزم

EHSAN.1984

عضو جدید
سلام بچه ها من تازه امدم منم میخوام پول بریزم به حساب کی و چقد بریزم مرسی

mukrian

عضو جدید
سلام دوستان من هم میخوام واژگان و چارت بندی اجرا و نظارت معماری را بخرم کی قراره بفرسته پول به حسابش بریزم لطفا ممنون

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام بچه ها این کلید واژه ها رو کسی خریده راضیه؟

بد نیست، اما همونطور که خودشونم گفتن هیچی جای خوندن خواد آدم و کلیدواژه مخصوص به خودتون درست کردنو نمیگیره
من که دارم به شیوه خودم یه کلیدواژه مخصوص روش خودم درست میکنم و کلید واژه خریداری شده هم میتونه کمک کنه به سرعت بخشیدن به این کار

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان واسه دیتیل(دتایل) چه منبعی برا آزمون نظارت پیشنهاد میکنید؟ساعد سمیعی؟نشریه 92؟اکرمی؟مزدک اسفندیاری؟صدر؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
به نظر من ساعد سمیعی و نشریه 92 عزیزم :)

ساعد سمیعی نمی دونم الان کتاب مختص این موضوع داره یا نه، قبلا که یه جزوه داشت که خیلی به سختی تو انقلاب پیدا می شد
نشریه 92 خیلی سنگینه و وقت زیادی می طلبه، بهتره بعد از خوندن کلیه مطالب و مباحث و نشریات برید سراغش که از وقت کم نیارید
موفق باشید

memar_lahijani

عضو جدید
ساعد سمیعی نمی دونم الان کتاب مختص این موضوع داره یا نه، قبلا که یه جزوه داشت که خیلی به سختی تو انقلاب پیدا می شد
نشریه 92 خیلی سنگینه و وقت زیادی می طلبه، بهتره بعد از خوندن کلیه مطالب و مباحث و نشریات برید سراغش که از وقت کم نیارید
موفق باشید

مرسی از راهنماییت ، آره یه کتاب داره به اسم راهنمای ساختمان سازی نشر فناوری هنر فردا . رشت که فعلا نیست شاید تا هفته دیگه بیاد .:)

akropolis

عضو جدید
دوستان مبحث هشتمم که چاپ جدیدش سال 92 و گذر واژه هایی که ما خریدم مبحث 8 چاپ 84

کفاش زاده

عضو جدید
سلام به همگی .احتمالا کلید واژه مبحث 8 92 میاد.به زودی .به نظرم اینو باید اون کسی که کلید واژه به طور رایگان گذاشت برا دانلود بخره بزاره برا ماها هم.

مهديه مقدم

عضو جدید
دوستان واسه دیتیل(دتایل) چه منبعی برا آزمون نظارت پیشنهاد میکنید؟ساعد سمیعی؟نشریه 92؟اکرمی؟مزدک اسفندیاری؟صدر؟
بببین دوست من این که از چه منبعی بخونی زیاد مهم نیست پارسال تو تاپیک حرف کتاب سمیعی زیاد میشد منم با هزارتا زحمت رفتم خریدم بد هم نبود کتابش اما اگه دنبال یه کتابی هستی که دیتیلا از اون بیاد زیاد مشخص نیست شاید امسال از یه کتاب دیگه باشه یه بار دیگه فک کنم اینو گفته باشم اینجا که تو دیتیل خونی مهم اینه که اصل دیتیل رو بلد باشی مثلا ترتیب عایق ها با ضخامتاشون یه سری دیتیل که همه بهش دسترسی دارن گوشه کتابخونه ی هممون یه همچین کتابی پیدا میشه معمولا ،همونو بخون دیتیلاشو با دقت ببین و تحلیل کن برا خودت مثلا سنگ قرنیزو داخل میذارن که ارتفاعش فلانه ازاره رو طرف حیاط کار میکنن که ضخامتش انقده یا مثلا وقتی پشت بوم میشه کف سازیش چطوریه ، سقف وارونه ینی چی؟(که معمولا چن سال یه بار میاد امسالم اومد)،یا مثلا سنگ بالای جان پناه شیبش کدوم طرفه باز کن کتابو با دقت نگا کن جزئیاتو،کجا پشت سنگ تور سیمی کار میکنن؟،بعد که خوب اینارو خوندی یه نگا به دیتیلای عمومی برنامه بودجه بنداز سرویس بهداشتی و استخر رو دیتبل نما و ...اعداد کتابا با هم فرق داره گاهی زیاد مهم نیست شکل دیتیل مهمتره...باز اینا نظر منه شاید درست نباشه موفق باشی

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای داد 8 هم عوض شده؟ والا چاپ قبلیاش بهترن چون هدف اموزش موضوع بوده ولی الان فقط پیچوندنه !! میگید نه م4 سال87 رو با 92 ش مقایسه کنید .

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه های تهران
نظام مهندسی داره کلاسهای خیلی خوبی میذاره که توش درباره مباحث توضیح میده و خیلی نکات ریز و خوبی توش گفته میشه و ابهامات رفع میشه. بنظرم از دست ندید این کلاسهارو.

درضمن علاوه بر مبحث 8 و 9 نشریه 55 هم دوباره اومده بچه ها. من امروز از انقلاب گرفتم. 10 تومن
نشریه 92 رو هم گفتن مثکه دوباره داره چاپ میشه ولی یکی دوماه دیگه میاد احتمالا! ( که به امتحان این سری نمیرسه!)

aydaaaa

کاربر بیش فعال
به نظر من ساعد سمیعی و نشریه 92 عزیزم :)

من که میگم واسه جزئیات وقت نذارید فقط در حد ورق زدن.چون هم تعداد سوالاتش کمه ( 5تا) بعدشم با اطلاعات عمومی میشه جواب داد. البته این اطلاعات عمومی چه بلاهایی سر آدم میاره:) ( تا مطمئن نشدین جواب ندین) من خودم نشریه 92 رو ورق زدم ولی از دیتیلای جدید سوال میدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.