من ندیدم چجوریه ولی اگه نمونه های قبول شده باشه واقعا حساب کار دستمون میاد / ضمنا معذرت میخوام از دوستان که تو تایپیک همخوانی مطرح شد/ دوستان دیگه زودتر تصمیم بگیریدمنم هستم مهندس ایمان
bagher66
soudabeh.k
holooooooo
Soheila Borji
ha@sa
faiteh
akropolis
کفاش زاده
mohammad azizi
دناسا
memar_lahijani
saze
آرش آزاد
بقیه هم بریزن لطفا
خودم فایل رو براتون میفرستم لطفا از دادن فایل به بقیه دوستان خود داری کنید،
چون یکی از دوستان زحمت خرید فایل رو کشیدن نمیخوام حقشون ضایع بشه، و ایشون لطف کردن و قبل از گرفتن هزینه فایلو برای من فرستادن...
من فایل رو برای کسانی که پول رو پرداخت کردن فرستادم...
یکی از فامیلمون کارمند مقررات ملی هست گفت مبحث 9 رو نخر چون تغییر کرده داریم می فرستیم برای چاپ تا2 هفته پیش منم رفته بودم انقلاب نبو د ولی راهنمای مبحث 19و 16 رو گرفم از پرهامدوستان کسی هست مبحث 9 و راهنمای مبحث 16 و 19 رو گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه لطفا به من شماره کارت بدین پول بر یزمbagher66
soudabeh.k
holooooooo
Soheila Borji
ha@sa
faiteh
akropolis
کفاش زاده
mohammad azizi
دناسا
memar_lahijani
saze
آرش آزاد
بقیه هم بریزن لطفا
خودم فایل رو براتون میفرستم لطفا از دادن فایل به بقیه دوستان خود داری کنید،
چون یکی از دوستان زحمت خرید فایل رو کشیدن نمیخوام حقشون ضایع بشه، و ایشون لطف کردن و قبل از گرفتن هزینه فایلو برای من فرستادن...
من فایل رو برای کسانی که پول رو پرداخت کردن فرستادم...
سلام بچه ها من تازه امدم منم میخوام پول بریزم به حساب کی و چقد بریزم مرسی
ببخشید دوستان لینک رو اشتباهی کپی کردم#389 دوستان بیایین اینم بخریم خیلی خوبه ارزش داره
سلام بچه ها این کلید واژه ها رو کسی خریده راضیه؟
دوستان بالاخره مبحث 8 و 9 چاپ جدیدش اومد به بازار.
مبحث 10 چی؟
دوستان واسه دیتیل(دتایل) چه منبعی برا آزمون نظارت پیشنهاد میکنید؟ساعد سمیعی؟نشریه 92؟اکرمی؟مزدک اسفندیاری؟صدر؟
به نظر من ساعد سمیعی و نشریه 92 عزیزم![]()
ساعد سمیعی نمی دونم الان کتاب مختص این موضوع داره یا نه، قبلا که یه جزوه داشت که خیلی به سختی تو انقلاب پیدا می شد
نشریه 92 خیلی سنگینه و وقت زیادی می طلبه، بهتره بعد از خوندن کلیه مطالب و مباحث و نشریات برید سراغش که از وقت کم نیارید
موفق باشید
آره حق با شماست چون تازه چند روزه مبحث 8 اومدهدوستان مبحث هشتمم که چاپ جدیدش سال 92 و گذر واژه هایی که ما خریدم مبحث 8 چاپ 84
بببین دوست من این که از چه منبعی بخونی زیاد مهم نیست پارسال تو تاپیک حرف کتاب سمیعی زیاد میشد منم با هزارتا زحمت رفتم خریدم بد هم نبود کتابش اما اگه دنبال یه کتابی هستی که دیتیلا از اون بیاد زیاد مشخص نیست شاید امسال از یه کتاب دیگه باشه یه بار دیگه فک کنم اینو گفته باشم اینجا که تو دیتیل خونی مهم اینه که اصل دیتیل رو بلد باشی مثلا ترتیب عایق ها با ضخامتاشون یه سری دیتیل که همه بهش دسترسی دارن گوشه کتابخونه ی هممون یه همچین کتابی پیدا میشه معمولا ،همونو بخون دیتیلاشو با دقت ببین و تحلیل کن برا خودت مثلا سنگ قرنیزو داخل میذارن که ارتفاعش فلانه ازاره رو طرف حیاط کار میکنن که ضخامتش انقده یا مثلا وقتی پشت بوم میشه کف سازیش چطوریه ، سقف وارونه ینی چی؟(که معمولا چن سال یه بار میاد امسالم اومد)،یا مثلا سنگ بالای جان پناه شیبش کدوم طرفه باز کن کتابو با دقت نگا کن جزئیاتو،کجا پشت سنگ تور سیمی کار میکنن؟،بعد که خوب اینارو خوندی یه نگا به دیتیلای عمومی برنامه بودجه بنداز سرویس بهداشتی و استخر رو دیتبل نما و ...اعداد کتابا با هم فرق داره گاهی زیاد مهم نیست شکل دیتیل مهمتره...باز اینا نظر منه شاید درست نباشه موفق باشیدوستان واسه دیتیل(دتایل) چه منبعی برا آزمون نظارت پیشنهاد میکنید؟ساعد سمیعی؟نشریه 92؟اکرمی؟مزدک اسفندیاری؟صدر؟
به نظر من ساعد سمیعی و نشریه 92 عزیزم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |