تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
لطفا نظر بدبد.....اقا فرزاد کجایی؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 210870مشاهده پیوست 210871
سلام.
ببخشید این روزا کارم زیاد شده نمیرسم خیلی همه پست هارو ببینم.البته دوستنای دیگه جزئیات بیشتری رو تو کارها میتونن ببینن چون خودشون در حال تمرین هستن.
کارتون خوبه.
پارکینگ های پایینتون مزاحمه.اون راه دسترسی به پله فرار رو میتونستید یه جور دیگه بدید.کاملا شیفت کنید پایین سمت چپ.که بالاش راه تامین میشه برای رسیدن بله فرار.
دیگه جزئیات و استانداردهارو حتما رعایت کردید.
تو زیرزمین هم کنار رمپتون ستونک بزارید بهتره.

roham12

عضو جدید
سلامم.
در این جور موارد که عرض زمین حدود 10 متره پشت ماشین تا 4.5 متر هم باشه اشکال نداره.
در مورد اشکال دوم هم شما درست میگید ولی نظر شخصی من اینه که خیلی نیاز نیست به این جزئیات توجه بشه.بنظر من اونا اصلا به رد شدن تیر از داکت هم توجه نمیکنن.
در واقع سطح مسائل مطرح شده تو این سایت و تو این تاپیک یکم زیادی بالاست و این جزئیات در نظر گرفته میشه.
تو مورد سوم هم همینطور.مهم اینه که یه خط برشی رو راه پله باشه و اینکه حالا رو پیه دوم باشه و یا سوم خیلی اهمیتی نداره.

ممنون یه مورد دیگه ای هم که داره ما سر پاگرد یه پله رو عقب تر میذاریم ولی اینجا از سر همون پله پایینی اجرا شده .. اگر انقدر به جزئیات گیر ندن که همه قبولن ولی خودشونم رعایت نکردن
:mad:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این نقشه مربوط به پاسخ نامه شهریور 91 هست و طبق بحث هایی که تا حالا شده دقت کنید...
1-پشت دو خودروی پارک شده مگه نباید 5 متر فضا باشه ولی رعایت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-پوتر در پاگرد راه پله 25 سانت به داخل اومده و از فضای پاگرد رو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه 3/4 ارتفاع رو ما نباید از پله برش بزنیم؟ ولی خط برش به جای چارمین پله از دومی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 210874
بعضی مواقع مجبوریم که فضای پشت خودرو را 4.5 در نظر بگیریم چون حالت دیگه ای نداره تو این سوال که بشه پارکینگ رو حل کرد در واقع سوال جوریه که الزاما باید مقررات رو دور زد

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
ممنون یه مورد دیگه ای هم که داره ما سر پاگرد یه پله رو عقب تر میذاریم ولی اینجا از سر همون پله پایینی اجرا شده .. اگر انقدر به جزئیات گیر ندن که همه قبولن ولی خودشونم رعایت نکردن
:mad:

خب جزئیات رو اونا گیر میدن ولی در چه سطح؟.....مثلا تو ترسیم فنی راه پله باید خط برش رو بزارید...این میشه جزئیاتی که اونا باهاش کار دارن.ولی اینکه حالا رو پیه دوم باشه یا سوم دیگه گیریه که خودمون بهخ ودمون میدیم.
یا یه پله عقب یه پله جلو با این منطق که مثلا نرده هامون رو وقتی میخوایم تو سکشن بکشیم اون پایینش اینجوری باشه یا جور دیگه......اونا میبینن مثلا دست انداز یا نرده گذاشتید یا نه و نهایتا ارتفاعش رو چک میکنن دیگه به چیز دیگه ای کار ندارن.
یا مثلا طول رمپ رو تصویرش رو حساب میکنن یا خود اون وتر رو و خیلی موارد دیگه.......اینا اصلا اهمیتی نداره.به همین دلیله که بعضیا وقت کم میارن.

s.salar

عضو جدید
بچه ها این نقشه مربوط به پاسخ نامه شهریور 91 هست و طبق بحث هایی که تا حالا شده دقت کنید...
1-پشت دو خودروی پارک شده مگه نباید 5 متر فضا باشه ولی رعایت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-پوتر در پاگرد راه پله 25 سانت به داخل اومده و از فضای پاگرد رو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه 3/4 ارتفاع رو ما نباید از پله برش بزنیم؟ ولی خط برش به جای چارمین پله از دومی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 210874
شما اطمینان دارید که این نقشه ها پاسخ نامه هستن؟ من فکر میکنم اینا نقشه های خانه اشراق متناسب با پاسخ نامه هستن نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من خیلی جاهاش ایراد داره

amindarbasi

کاربر فعال
سلام دوستان خواهش میکنم که در مورد کار من نظر بدید لطفا مشاهده پیوست 210875مشاهده پیوست 210875

می خوام به چیز هایی اشاره کنم که شاید بیشتر مهندسای عزیز مشکل دارند و تو کار شما وجود داره
1- سر گیری رمپ
2- جدا نشدن لابی آسانسور از پله
3- دسترسی از زیرزمین به حیاط
4- کوچک بودن موتورخانه و داکت اصلی و فروشگاه
5- حذف یا چرخش داکت ها تو کار ایراد بزرگی میتونه باشه
6- ورودی فروشگاه کلا نیست با دسترسی معلولین
7- داکت به اندازه لازم تو طبقات ندارید فضا های تر نیاز به داکت دارند
8- اون نورگیر کل کار شما رو توی طبقات مسکونی بی فرم نا معقول کرده یه تجدید نظری بکنید
9- و یک مشکل ترسیمی تو کار همه بچه ها هست یکی محل پارک که با مستطیل و مثلث و دیگری مسیر که با خط چین نشون داده میشه
10- ستون گذاری تونم مشکل داره و تو طبقه زیر زمین باید چند ستون به اطراف رمتون اضافه کنید وهمجنین ستون به پاگرد پله وارد شده

به شما پیشنهاد میکنم کمی به طرح فکر کنیدو اگه می خواهین واقعا قبول شین مقررات رو رعایت کنید برای این که با این مقررات بهتر آشنا بشین همین تاپیک رو از اول تا آخر یکبار مطالعه کنید مطمئن باشید از صد کلاس و استاد هم بهتره

somaye l

عضو جدید
دوستان راجع به کار من سال 88 نظر بدید

پیوست ها

• hamkaf.jpg
    hamkaf.jpg
    27.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • tabaghat.jpg
    tabaghat.jpg
    29.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

s.salar

عضو جدید
اگر بخوایم نورگیر سقفی داشته باشیم تو خرپشته ابعاد این نورگیر چقدر باید باشه کسی میدونه؟؟؟؟؟؟

ha@sa

عضو جدید
دوستان من امروز سر سوال اسفند 87 داشتم کار میکردم .یه اتود زدم که به نظرم میاد چون خواسته سوال پلان دوبکس بوده ضوابطش یه کم فرق داره . کارمو میزارم اگه دوستان نظرشونو بگپن ممنون میشم .البته فقط اتود اولیه اس . میخوام ببینید کلیاتش درسته یا نه ؟:smile:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه ارتفاع مفید تجاری رو باید چند گرفت؟ مثلا تو آذر 92؟؟

somaye l

عضو جدید
دوستان کسی نما و برش کار نکرده بذاره ؟ اقا فرزاد عارفه خانم اقای
amindarbasi و بقیه دوستان اگه کار کردید بذارید لطفا .ممنون میشم

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بچه ها کسی میدونه ارتفاع مفید تجاری رو باید چند گرفت؟ مثلا تو آذر 92؟؟
بیشتر از اون حداقلی که م4 گفته هر چی بگیری درسته، مگراینکه بخوای نیم طبقه هم داشته باشی که در اینصورت باید اقلا 4.50 - 4.80 بگیری

RAHA60

کاربر فعال
فقط 2نکته درباره کارم..
جزییات راحتما در امتحان ترسیم می کنم .
اندازه اتاقها مناسب است اما در ترسیم طول دیواراشتباها کمتر شده و اتاق کوچک به نظر می رسد.

مرسی از نگاه وتوجهتون
با آرزوی موفقیت

bahar-spring

کاربر بیش فعال

اون 3تا انبار که جلوشم پارکینگه نمیشه باید یه فاصله ای بین در انبار و محل پارکینگت میذاشتی
لابی آسانسور؟؟
اونجا که یه دونه ماشین پارکه عرض مسیر رفت و آمد کمه باید 5میذاشتی
توی طبقاتت تناسبات فضاهات رعایت نکردی؛ اتاق خوابها بنظر کوچک میان، آشپزخانه خیلی بزرگه
مسئله عمق نورگیری حداکثر 7 متر هم رعایت نشده

RAHA60

کاربر فعال
مسیر نیازی به 5 متر ندارد.
دربازه اتاقها هم که گفتم پس آشپزخانه هم خوبه.
عمق نورگیری مطرح نیست جون زمین سه طرف نور گیره.

somaye l

عضو جدید
سلام
دررابطه با بقيه سوالاتتون كه ديگر دوستان پاسخ دادن در رابطه با پرسش آخرتون
سرعت آسانسور 1.6. M/s و ظرفيتش هم 630 kg آسانسوره 8نفره
سلام .پس 3.06 کف تا کف خوبه دیگه و همه ضخامت سقفا رو 40 بگیریم؟ ابعاد اسانسور اگه 1.80*200 باشه برای معلولین مناسبه ؟ و ابعاد هر چقد باشه اندازه کابین همون 1.40*1.10 هست؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
مسیر نیازی به 5 متر ندارد.
دربازه اتاقها هم که گفتم پس آشپزخانه هم خوبه.
عمق نورگیری مطرح نیست جون زمین سه طرف نور گیره.
ok پس سه طرف باشه که مشکلی نیست، اتاقم که حل شده
مسیر چطور به 5متر نیاز نداره؟ "حداقل عرض مسير رفت و آمد در توقفگاههای بزرگ و متوسط نبايد از 5 متر و در محل ستونها از 4.5 متر کمتر باشد."

آخرین ویرایش:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس سایز سرویس و حمومت خیلی بزرگه شده نصف خواب هر کدومشون / انبارها و فضای پشت ماشین ها با هم تداخل دارن و عملکرد همو مختل میکنن / و اون ماشین انتهایی که بین دوستونه فتصله محور تا محور ستونهات شده 2/50 که کمه اونم / ممنون کلیت کارت خوب شده سعی کن بهش یه کم جزییات هم بدی !! موفق باشی

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا فرزاد ممنون..........
از بچه های دیگه هم خواهش میکنم منو کمک کنن و نظر بدن ....ممنون.
مشاهده پیوست 210960مشاهده پیوست 210961
دمت گرم مهندس کارت خوب شده واقعا / سعی کن حتما دستی کار کنی چون خیلی فرق داره /و به نظرم اعاد ستونهات یه کم کوچیکن / موفق باشی

amindarbasi

کاربر فعال

شما کلا صورت مساله رو پاک کردین از شما پلان دوبلکس خواسته شده ولی ما چیزی به نام پله داخلی تو طرح شما نمی بینیم بهتره صورت سوال رو یکبار دیگه بخونین و یک راهنمایی از ارتفاع متفاوت فضاهای طبقه همکف برای ایجاد تراز ها تون استفاده کنید و چون شما کارتون مطابق سوال خواسته شده نیست رد میشه بهتره توی آزمون هم صورت مسئله رو برای خودتون حل کنید بعد شروع به طراحی بکنید این سوال طراحی یک واحد تنهاست و پله اصلی و آسانسور نیاز نداره بروی این طراحی فکر کنید به جهت اطلاع کم شما طراحیش یکم از بقیه کارا سخت تر هستش

وضعیت
موضوع بسته شده است.