1- تو ضوابط معلولین کاملا مشخص کرده به این صورت میگم اگه طول رمپ رو بین دو پاگرد بیشتر از سه متر شد 5 سانت به عرض اضافه و نیم درصد از شیب ان کمتر میشه یعنی اگه طول رمپ 5 متر باشه شیب شما7=0.5*2-8 متر و عرض اون 130=5*2+120 خواهد بود با این تفاسیر شما یک رمپ 5 متری با عرض 130و شیب 7 درصد لازم است
2- اقلیم تاپیر چندانی در انتخاب سازه و اندازه اون نداره بلکه اقلیم تو طراحی نما و جنس و مصالح مصرفی و برخی موارد دیگه که برای این آزمون لام نیست موثره و تو انتخاب سازه ما دو مورد بیشتر نداریم یا فلزی یا بتنی و برای این آزمون برای اینکه تجربه طراحی کمتری دارین سازه فلزی بهتره چون هم ابعاد ستون کمتره و هم دیگه خیلی مسایل سازه ای اون راحتر برای معمارا قابل حله ولی سازه بتنی هم برای خودش مزایای دیگه ای داره مثل گرفتن ستون مستطیلی که تو برخی موارد به درد معمارا میخوره ولی پیشنهاد من همون سازه فلزیه
3- من هرچه کتاب قانون و اینا رو که تو رایانه دارم رو نگا کردم رو ننوشته بود ولی یک تجربه کاری که داشتم به من میگه امکان نداره چون تو اون کار اصلا پنجره ها به هم ویو هم نداشتن ولی بازم اجازه اون کار به خاطر اصول همسایگی رو ندادند و حالا این اصول نوشته هستند یا نانوشته نمی دونم
مثلا اگه بخایم واسه ارتفاع 40 سانتی متر رمپ بذاریم باید این طور محاسبه کنیم:؟؟؟؟::: با شیب 8 درصد طول رمپ 5 متر میشه و چون طول بیشتر از 3 متره با محاسبات ذکر شده که شما انجام دادید عرض رمپ میشه 130 وشیب 7 درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی اینطوری که به ارتفاع 40 سانتی متر نمی رسیم. تو روخدا یکی بیاد جواب بده